Dodaj do ulubionych

:)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 Wisła

IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:31
Żuraw x2,Uche,Kosowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chlip Chlip Chlip.Wzruszyłem się!Narezcie Wisła pokazała Niemcom i Legii ich
miejsce:)))
Obserwuj wątek
    • tomcrac Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:37
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • aagniecha Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:38
      BRAWO!!!
    • Gość: pete79 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 19:43
      N-I-E-S-A-M-O-W-I-T-E, prawie się popłakałem :) WISŁA PANY - dajcie nam teraz
      Liverpool!!!
      • mikolaj7 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:44
        Gość portalu: pete79 napisał(a):

> N-I-E-S-A-M-O-W-I-T-E, prawie się popłakałem :) WISŁA PANY - dajcie nam teraz
        > Liverpool!!!

a jak do wiosny liverpool wyjdzie z kryzysu? byloby
        nieciekawie!! ja chce cwiercfinalu!!!!
        • Gość: pete79 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 19:47
          a co za różnica grać z Liverpoolem w 1/8 czy w finale :) dajcie ich teraz na
          pożarcie :), już to widzę - 1:4 dla nas na Anfield :)
      • tomcrac Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:45
        > dajcie nam teraz Liverpool!!!

ej Ty, Dudka trzeba oszczedzic! :))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    • mikolaj7 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:44
      Gość portalu: Mikołaj napisał(a):

> Żuraw x2,Uche,Kosowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      > Chlip Chlip Chlip.Wzruszyłem się!Narezcie Wisła pokazała Niemcom i Legii ich
      > miejsce:)))

nie moge :)) o swojej legii tak mowisz ;-)
      • Gość: Mikołaj Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:45
        mikolaj7 napisał:

> Gość portalu: Mikołaj napisał(a):
        >
        > > Żuraw x2,Uche,Kosowski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        > > Chlip Chlip Chlip.Wzruszyłem się!Narezcie Wisła pokazała Niemcom i Legii i
        > ch
        > > miejsce:)))
        >
        > nie moge :)) o swojej legii tak mowisz ;-)
        >
        Jestem POLONISTĄ!;)
      • tomcrac Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:46
        > o swojej legii tak mowisz ;-)

Stanko pajacu i co teraz powiesz? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale nie lubie tego pajaca :) ale skupmy sie na WISLE aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        • Gość: pete79 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 19:48
          a ja czekam na wypowiedzi Hajty i Assauera, no panowie na kolana :)
    • gregry Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:45
      łołooooo łołooooo łołoło-łoł-łoło łołołołoo łołołołoo łołołołoo
      łołoło !!!!!!

:)))
    • wh2 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))Schalke04 1-4 W 10.12.02, 19:54
      tak przezywalem ze czuje jak bym top ja te 4 bramki wlasnonoznie strzelil
      ole !!!!!!
      wisla szacunek i rispekt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka