Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:41 Ja rozumiem , ze zakochałeś się w Żurawskim , ale idz lepiej pokrzyć na balkon niż na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mikołaj Re: Tomcrac! IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:43 mikolaj7 napisał: > no ty tez krzyczysz... > > WISLAAAA!!!!!!! > Ale nie w każdym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Tomcrac! 10.12.02, 19:44 Krzyczmy razem! placze, bo chcialbym byc teraz pod Adasiem :((( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Tomcrac! 10.12.02, 19:46 tomcrac napisał: > Krzyczmy razem! placze, bo chcialbym byc teraz pod Adasiem :((( bedziemy w lutym!! idziemy na nastepny mecz?? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Tomcrac! 10.12.02, 19:47 > bedziemy w lutym!! idziemy na nastepny mecz?? na 100000000% aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Tomcrac! IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 19:50 trzeba chyba jakies karnety wyrabiać, orientujecie się jak to jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Tomcrac! 10.12.02, 19:54 1 zdjecie, 5 zl i tydzien czekania :-) Karnet na Wisle kazdy ma, MAM I JA ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Tomcrac! IP: *.net.autocom.pl 10.12.02, 19:57 no to i ja bede mial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Jak cie gardło boli i będziesz tak krzyczał to ... IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:46 ...Cię Zurawski nie zechce:) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Jak cie gardło boli i będziesz tak krzyczał t 10.12.02, 19:49 > ...Cię Zurawski nie zechce:) eeeeeeeeeeeee ;P Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac tomCrac! 10.12.02, 19:43 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeee mnie gardlo boli :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Jak by powiedział Borek IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:53 Wisła jest potęgą,Wisła jest wielka!Wisła prowadzi z Schalke 1-4 Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Jak by powiedział Borek 10.12.02, 19:55 > Wisła prowadzi z Schalke 1-4 hmmm piles cos? ;))) JUZ PO MECZU!!!!!!!! JUZ WYGRALISMY!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Jak by powiedział Borek IP: *.acn.waw.pl 10.12.02, 19:57 tomcrac napisał: > > Wisła prowadzi z Schalke 1-4 > > hmmm piles cos? ;))) JUZ PO MECZU!!!!!!!! JUZ WYGRALISMY!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaa > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > Pile Miodzik;) ps.Borek 20 meczu po meczu to by piwo pił , a nie na antenie siedział Odpowiedz Link Zgłoś