Gość: liszaj IP: 80.51.47.* 09.04.06, 00:43 pisalem na innym forum ale odzew prawie zaden wiec probuje jeszcze raz. w co zainwestowac 200tys. jakies pomysly ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej.kania Re: inwestycja 09.04.06, 00:43 Ile odpalisz jak Ci sprzedam pomysł wart więcej niż ta kwota? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: inwestycja 09.04.06, 00:44 Podciągam.bo też ciekawi mnie ten temat. A żeby uścislić-męża interesuje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: inwestycja 09.04.06, 01:30 weronko!!W tej chwili,bojno wkładać pieniądze w cokolwiek!!.Ten rok ,to bedzie rok donosów,plajt firm,nękających kontroli.Trzeba przeczekać do jesieni,albo ulokowac się z firmą za granicą.Wielką kase w tej chwili trzepią ludzie którzy - za Byle jakie pieniądze tak za byle jakie pieniadze -kupują nieruchomości nad morzem w Albanii.To jest sprawa wieloletniego zamrożenia kasy,ale tak było w Bułgarii ,za 15 tyś dolców kupowało sie jeszcze dwa lata temu ładny domek z dużym ogródkiem w nadmorskiej miejscowości.Teraz ruscy wykupili prawie pół Bułgarii. Odpowiedz Link Zgłoś
walentynka5 Re: inwestycja 09.04.06, 06:17 Rób to co robią Hiszpanie i Portugalczycy w Polsce , inwestują w mieszkania , zysk ok. 20% rocznie ! > pisalem na innym forum ale odzew prawie zaden wiec probuje jeszcze raz. w co > zainwestowac 200tys. jakies pomysly ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: inwestycja 09.04.06, 18:32 Ja już kupiłam dwa mieszkania..dalej mam kupować? Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina [...] 09.04.06, 21:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś