Dodaj do ulubionych

dentysta- poszukiwania zaawansowane

IP: *.freedom2surf.net 13.04.06, 13:13
Witam,
Zostalem poproszony przez grupe obcokrajowcow o zdobycie namiarow (najlepiej
adres, numer telefonu jak i adres na skrzynke mailowa) do dobrego,
profesjonalnego dentysty w Krakowie.

Pewna kilkuosobowa wycieczka z Wielkiej Brytanii oraz Szwecji postanowila udac
sie do Polski na przelomie maja i czerwca w celach turystycznych, a przy
okazji skorzystac z uslug polskiego dentysty. Ogolnie mowi sie ze w Polsce
uslugi sa dobre i tanie, wiec nie dziwne ze coraz wiecej zagranicznych gosci
chce z nich korzystac, a przy okazji zwiedzic skrawek PL.

Dlatego poproszono mnie o zdobycie informacji odnosnie dentysty - chodzi o te
drozsze uslugi, nie plombowanie, a wstawianie koronek, itp. Oczywiscie
poszukiwany dentysta ze znajomoscia jezyka angielskiego. Czy mozecie mi
takiego polecic na terenie swojego miasta?
Obserwuj wątek
    • helenka17 A i owszem 13.04.06, 13:32
      www.vitamedical.pl
    • Gość: Bochenek Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane IP: *.freedom2surf.net 13.04.06, 16:46
      Dziekuje. A czy ktos korzystal z uslug ponizszych gabinetow? :
      www.royalmedical.pl/
      www.nieboli.com.pl/
      Chcialbym aby goscie byli jak najbardziej zadowoleni i wrocili z jak najmilszymi
      wrazeniami z PL, wiec szukam jak najwiecej opinii na temat uslug
      stomatologicznych w Krakowie. Ceny uslug dentystycznych tez biore pod uwage.

Z gory dziekuje za wszelka pomoc.

• Gość: Krakus Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane IP: *.dip.t-dialin.net 21.04.06, 10:10
        nt. Royal Medical:

Moja zona miala tam niedawno robione powazne zabiegi (implanty i in.).
        Ogolne wrazenie (rowniez moje bo ja rozmawialem z lekarzem):
        - Brak wyczerpujacych informacji przed, w trakcie i po zabiegu,
        - Zabieg wykonany w sposob pospieszny i ryzykowny. W efekcie nastapily
        komplikacje, a nie ma zadnej mozliwosci kontaktu z lekarzem za wyjatkiem kilku
        godzin/tyg. podczas ktorych tam pracuje 'z doskoku'. Brak lekarza dyzurnego poza
        godzinami ordynacji chirurga, jest tylko higienistka (!).
        - Nie wystawiono faktury, ani nawet nie poinformowano nas czy pieniadze z
        przelewu dotarly (istotne biorac pod uwage ze koszt leczenia to kilkadziesiat
        tys. zl. !!!)

Ogolny wniosek - zdecydowanie ***odradzam***, ze wzgledu na traktowanie pacjenta
        jak petenta w PRL-owskim urzedzie. Szkoda aby takie gabinety psuly opinie Polski .

Pozdrawiam.
    • kmkasia Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane 13.04.06, 17:35
      Długosz&Długosz ul. Limanowskiego 24 tel. 259 81 80, 259 81 81 dr. Grzegorz
      Długosz. Tani to on nie jest ale na pewno profesjonalista.
      • Gość: Krakus Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 22:16
        Eurodent - to też dobra klinika
    • Gość: Jarosław Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane IP: *.chello.pl 13.04.06, 22:22
      Ja osobiście polecałbym Ci Stomatologię Cichoń przy Lelewela 13
      (www.stomatologiacichon.pl). Słyszałem ich w radio, zaintersowałem się,
      popytałem, poczytałem i........udałem się na wizytę. Specljalizuja sie własnie
      w tym o czym piszesz. Ja osobiście jestm zadowolony. O vitamedical też
      słyszałem dobre opinie, "nieboli" i reszcie bym nie zaufał, ale to juz sprawa
      gusty
      Pozdrawiam
      Jarek
    • Gość: Angelina Jolie Re: dentysta- poszukiwania zaawansowane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 11:11
      Moge polecic gabinet Famadent ( Kraków, Kadecka 1, wejście od Królewskiej, koło
      Ery)- szczególnie dr Lucyne Mazur - współwłaścicielke- jest stomatologiem ze
      specjalizacja protetyczna. Jest naprawdę świetna. Minusem jest oczekiwanie na
      wizyty- często kilka tygodni ( 2-3) więc trzeba się koniecznie rejestrowac
      jeśli wiztyta ma byc u niej . przyjmuje tam wielu innych dentystów ( kilku
      mężczyzn - a ma to znaczenie dla Anglików, podobno nie są przyzwyczajeni do
      kobiet stomatologów)
    • Gość: &POD peteen --milczysz?! -synem dentystki bedac!!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 11:49
      dentysci od kowali pochodza:)
      • peteen dla ciebie, dałnanda, to była Pani Doktor... 21.04.06, 11:55
        ka pe wu?

ps. nomenklatura europejska rozgranicza lekarzy stomatologów od lekarzy
        dentystów, wypadałoby wiedzieć dlaczego...
        • Gość: &POD przepraszam peteenie, ale IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 12:43
          znajac sie na sprawach, powinienes udzielic jakichs porad paniom ktore pytaly
          • peteen o czy ty do mnie rozmawiasz? 21.04.06, 12:46
            primo - nie jestem lekarzem
            secundo - zarza by mnie różne indywidua oskarżyły o reklamę
            terzio - od śmierci mojej Mamy "nie siedzę" w temacie

a w końcu, do cholery, jest wszak internet (jak ja nie znoszę wątków "pytajno-
            lekarskich")...
            • Gość: &POD Re: o czy ty do mnie rozmawiasz? IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 13:02
              peteen, nie gniewaj sie, chleje juz od tygodnia, a ciebie po prostu
              cenie!....... i jestem tez zaszczycony ze pochodzisz z tego samego podworka^
              • peteen sobek... 21.04.06, 13:10
                oczekuję paczki z waszym antypodzkim bimbrem - adres znasz
                spozyjemy z radą starszych (np. skks, krzychut) i zrecenzujemy na forum...

ps. podwórko juz nie nasze, strach się bać, nasi wymarli, albo się
                wyprowadzili :c(
                • Gość: &POD b.wazna przesylka do was IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 13:19
                  bedzie nadana na ten tychmiast we wtorek (niestety jutro sobota, a w
                  poniedzialek swieto panstwowe)+++ podajcie jakis aktualny tj. niewirtualny
                  namiar
                  • peteen myślałem, że pamietasz mój banalny adres... 21.04.06, 13:23
                    zwłaszcza, że tak podobny do twojego...
                    • Gość: &POD Re: myślałem, że pamietasz mój banalny adres... IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 13:31
                      moj skasowali, a czy twoj jest?::: pierwsza klatka , pierwsze pietro, z
                      widokiem na kiosk ruchu na skrzyzowaniu ulic demakowa & majakowskiego??
                      • peteen Re: myślałem, że pamietasz mój banalny adres... 21.04.06, 13:36
                        dodaj jeszcze: pokój na wprost...
                        ;c)
                        • Gość: &POD Re: myślałem, że pamietasz mój banalny adres... IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.04.06, 13:45
                          na wprost Teatru wielkiego:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka