Dodaj do ulubionych

Architektura?

IP: 80.48.239.* 21.12.02, 15:06
chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o studiach budownictwo i
architektura .tzn co mozna robic po takich studiach czy trudno sie dostac ?
interesuja mnie przedmioty scisle i pod tym katem zamierzam wybierac studia
bardzo prosze o odpowiedzi od doswiadczonych osob w tej dziedzinie z gory
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbigniew Re: Architektura? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.12.02, 19:36
      Gość portalu: Barbie napisał(a):

> chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o studiach budownictwo i
      > architektura .tzn co mozna robic po takich studiach czy trudno sie dostac ?
      > interesuja mnie przedmioty scisle i pod tym katem zamierzam wybierac studia
      > bardzo prosze o odpowiedzi od doswiadczonych osob w tej dziedzinie z gory
      > dzieki

Może Twoje pytanie zamieść na podforum szkolnym:)

A odpowiadając na pytanie na Politechnice Krakowskiej są m.in. 2 wydziały jeden
      Inżynieri Lądowej (uczą budownictwa) i drugi Architektury (wiadomo o co chodzi:)

Ten z budownictwa powie tak architekt coś narysował a ja będę teraz musiał
      liczyć czy to będzie stało:) Taka jest różnica. Architekt to taki artysta z
      duszą inżyniera (czy odwrotnie) a inżynier budownictwa po prostu liczy:)
    • Gość: Maruś Re: Architektura? IP: *.visp.energis.pl 16.01.03, 23:29
      Gość portalu: Barbie napisał(a):

> chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o studiach budownictwo i
      > architektura .tzn co mozna robic po takich studiach czy trudno sie dostac ?
      > interesuja mnie przedmioty scisle i pod tym katem zamierzam wybierac studia
      > bardzo prosze o odpowiedzi od doswiadczonych osob w tej dziedzinie z gory
      > dzieki

cześć Barbie

zapomnij o tym, wykładowcy to po prostu zwykłe bufony, będzież ośmieszana na
      każdym kroku jak baba na budowie, po studiach dowiesz się że jest praca w
      zawodzie tylko dla 5-ciu % absolwentów, te studia nie dadzą Ci uprawnień do
      wykonywania zawodu bo to dalsze lata stażu za głodowe pensj, chyba że chcesz
      zdobyć na studiach męża to może być jedyny powód. Pa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka