limet 12.05.06, 14:32 Juz drugi rok zabrakło miejsc dla mojego dziecka w przedszkolach na Ruczaju. Nic sie nie zmienilo :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
micholinek Re: zapisy do przedszkoli 12.05.06, 14:50 przybylo dzieci - ok. 300 - a miejsc 30 w prywatnych Majchrowski woli komunalne kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
monika008 Re: zapisy do przedszkoli 14.05.06, 05:06 Zerknij na ten link: przedszkola.silvermedia.pl/school!free.actionPowodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
monika008 Re: zapisy do przedszkoli 14.05.06, 05:18 Przepraszam wszystkich powinno być: przedszkola.silvermedia.pl/school!free.action Ma być bez "Powodzenia" eech te nocne prace przy komputerze :))) Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: zapisy do przedszkoli 15.05.06, 13:18 Dzięki za prypomnienie o tej stronce. Podawane tam informacje są niezgodne ze stanem faktycznym. W żadnych z 4 przedszkoli tam podanych do których dzwnoniłam nie ma miejsc wolnych. System się nie sprawdził najwyraźniej. Strona wprowadza rodziców w błąd. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.ruczaj Re: zapisy do przedszkoli 15.05.06, 15:37 Może system nie do końca jest zły. Na pewno na stronie nie ma pełnych informacji - bo te przeważnie kilka miejsc wolnych są w jakieś grupie wiekowej - nie zawsze nam odpowiadającej. Np. mamy 3-4 latka a wolne są dla 6-latków, bo część wybrała szkołe. Odpowiedz Link Zgłoś
barcellona Re: zapisy do przedszkoli 02.06.06, 20:03 A ja z mojej strony polecam w przyszłym roku w rubryce uwagi zaznaczyć, że dziecko już dwukrotnie się nie dostało do przedszkola. Te dzieci staraja się przyjąć. Nam się właśnie dlatego udało w tym roku i to do obleganej "piątki" na Zachodniej. W zeszłym odpadliśmy w trzech różnych przedszkolach:( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
limet Re: zapisy do przedszkoli 08.06.06, 15:17 Dzięki. Z tym rokiem też będzie już dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś