wsiok 29.05.02, 14:55 wsiowych i mieszczuchow,a w szczegolnosci te panie z ktorymi wczoraj udalo mi sie nawiazac kontakt! hej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:01 a chcesz w przyszlosci mieszkac na wsi? :))) laelia napisał(a): > miło poznać :) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:07 niekoniecznie na wsi, ale poza miastem? w górach, albo nad jeziorem? Ach... Próbuję sobie tylko wykombinować jakiś wolny, dobrze płatny zawód. Może zacznę pisać Harlekiny? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:12 mozesz u mnie, mam 200 hektarow, 16 swin, 4 krowy, 15 koz, 34 kaczki, 40 gesi, 2 psy, 4 kotne kotki (bo po calej wsi biegaja), 1 chalpe, 2 stodoly, 3 kombajny, 4 traktory, rower made in Ukraina, tragacz itd. to moze byc twoje, a Harlekiny zawsze w stajni mozesz pisac:)))) laelia napisał(a): > niekoniecznie na wsi, ale poza miastem? w górach, albo nad jeziorem? Ach... > Próbuję sobie tylko wykombinować jakiś wolny, dobrze płatny zawód. Może zacznę > pisać Harlekiny? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:17 Empciu, ale jak się rozwiedziesz to Jasminka Cię w samych skarpetkach puści i co ja bym wtedy zrobiła? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:28 ona mnie prosila o kluczyki do taczek, dam jej i osobiscie ja wywioze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:06 hej Wsioku a co słychać u Ciebie na wsi?:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 15:33 dni leca powoli,latos zniwa pewnie beda zabardzo urodzajne,i nijak plonow sprzedac,ale tak ogolnie to jest u mnie na wsi bardzo ladnie,zapraszam na polska wies moze tak sie zlapie na agroturystyke co? moze z tego bedzie jaka korzysc,co o tym panstwo mysla? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 16:26 studiuje agroturystykę i mogę udzielić kilku fachowych porad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 16:31 Ok, wiec moze pozwolisz ze zadam ci jedno pytanie? dlaczego na mojej plantacji marihuany pojawily sie krokodyle? :) lena8 napisał(a): > studiuje agroturystykę i mogę udzielić kilku fachowych porad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 16:33 nie wiem ale niewatpliwie będzie to wspaniała atrakcja turystyczna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 16:53 chcesz zostac process liderem i miec wglad na produkcje? mozesz rowniez wycieczki oprowadzac, serwujac turystom jednego skreta gratis a krokodylom jednego turyste gratis:) jesli biznes dobrze sie rozkreci mozemy rozowe slonie wprowadzic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 17:35 świetny pomysł! zrobię biznes plan i możemy zacząć działać!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 18:19 hej pani lenko! bardzo mnie ta agroturystyka interesuje. pani ma wiedze ja mam ziemie! mozna cos wspolnie wymysles? Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 18:28 a gdzie dokładnie masz ziemie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 18:49 w Polsce poludniowej w, a czemu pytasz? pewnie ma to zwiazek z atrakcyjnoscia terenu na mozliwosc zalozenia gospodarstwa agroturystycznego? przepraszam za moje wolne ruchy ,ale nie mam duzej wprawy w pisaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 19:54 siedem izb plus pomieszczenia gospodarcze! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 19:57 ile jest wykorzystywanych przez domowników?, może masz jakaś nieużywana stodoła? hej, hej:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: wsiok pozdrawia wszystkich IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.05.02, 19:34 wydajesz sie byc przemila osoba:) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 19:40 dziekuje ! staram byc sie szczery,nie wiem tylko czy to sie tu oplaca? niestety nie umiem klamac,tak mnie mama nauczyla i sie nie zmienie! jeszcze raz dziekuje za kontakt! czy pani/pan jest zainteresowana tematyka wiejska,czy nie? milo sie rozmawia nawet z biednym czlowiekiem z polskiej wsi nie? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: wsiok pozdrawia wszystkich IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 29.05.02, 20:00 chetnie, ale nie dzisiaj ide na grilla:) ale cenie sobie szczerosc i otwartosc:) hej Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 20:05 no to w takim razie milego grilowania/oby nie lalo jak u nas teraz/ do uslyszenia! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 21:27 zycze milych snow panstwu! rano znowu musze wstac,dozobaczenia! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
adam.kadmon Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 21:28 No i tu jest mały błądzik w algorytmie - widać, że pisało go coś z miasta ewidentnie... otóż drogi wsioku, a raczej tfurco wsioka, żaden prawdziwy mieszkaniec wsi nie powie "mieszczuch", bo to jest poza jego słownictwem, powie za to np. "miastowy" Odpowiedz Link Zgłoś
wsiok Re: wsiok pozdrawia wszystkich 29.05.02, 21:33 w naszej okolicy wlasnie tak mowia na miastowych,ale byc moze gdzie indziej mowia inaczej,dziekuje za cenne uwagi panu,dobranoc. hej! Odpowiedz Link Zgłoś