Gość: kolarz IP: *.net.autocom.pl 16.05.06, 19:22 wyścig kolarski czy..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ixia Re: pedał przy pedale to IP: *.it-net.pl 16.05.06, 20:00 ...tulipan tulipana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: pedał przy pedale to IP: *.it-net.pl 16.05.06, 20:07 "Gdy chcesz wiedzieć, co to chowa Nasza przeszłość w swoim łanie, Jako stara sława płonie: To jedź, bracie, do Krakowa." J.Sztaudynger "O łotrze stary, stary łotrze, im młodszy się o ciebie otrze, tym do niego robisz oczy słodsze." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolarz Re: pedał przy pedale to IP: *.net.autocom.pl 16.05.06, 21:34 parada w czerwcu, z udziałem "delegatów" z niemiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator A w moim autku jest pedał gazu ! IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 16.05.06, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stołeczne akuku W stolicy nie w Krakowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:06 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvx Re: pedał przy pedale to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 21:58 I dlatego wszyscy zwolennicy wynaturzeń trzęsą się na samą myśl portkami. Już was Bracia Kaczyńscy czerwone złodziejaszki odsunie od koryta i wsadzi tam gdzie wasze miejsce. Już was wicepremier Giertych nauczy kultury. Koniec zboczuchy, koniec patologiom, koniec nieuki, koniec lewicowym anarchistom, koniec ateistom i antyklerykałom, koniec z wami hehehe, wasze dni są policzone i zacznijcie się pakować bo NIE MA DLA was MIEJSCA W OJCZYŹNIE!!!! Jesteście nowotworem tego kraju a Prawdziwi Polacy was wytępią co do jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: pedał przy pedale to 17.05.06, 12:23 czekaj, czekaj, bo jeśli mówimy o tym samym kawałku ziemi, to w mojej ojczyżnie dla "Prawdziwych Polaków" miejsca brak. no to kto kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: pedał przy pedale to 17.05.06, 12:32 Prawdziwi Polacy to co innego niż zwykli Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
mika9930 [...] 17.05.06, 13:03 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Koń przy koniu...pedał za pedałem IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 17.05.06, 16:44 za pedałem pedał a za tym pedałem jeszcze jedna lesba Odpowiedz Link Zgłoś
mika9930 [...] 17.05.06, 17:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzinator Re: Koń przy koniu...pedał za pedałem IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 17.05.06, 18:06 Widze mika żeś wkurzony!? musisz sie do tego przyzwyczaic ze nie ma sprawiedliwosci na świecie,miałem nawet bana i tak sie z nich smieje bo są załosni w tych drgawkach konwulsyjnych,świat sie im zawalił,wpływy maleją,główki coraz nizej noszą i noski na kwinte spuszczone,tym sie nalezy cieszyc,więc nie przejmuj sie wycinaniem , szkoda nerw. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9930 Re: Koń przy koniu...pedał za pedałem 17.05.06, 18:31 Święte słowa! Dzięki za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
mika9930 [...] 17.05.06, 20:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdyprzenigdynie [...] 17.05.06, 21:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś