Dodaj do ulubionych

Australia Open 2003 :)

IP: *.crowley.pl 13.01.03, 19:44
Hmm mam nadzieje że ten wątek będzie choć w cześci taki jak ten o US :)
A swoją drogą mamy już pierwszą dużą niespodzianke :) Ach ta Jenny...
Obserwuj wątek
    • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 20:58
      mialam nadzieję , że zaskoczy, ale niestety agonia
      21.30 Eurosport, włączam i ogladam
      • Gość: Gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.01.03, 22:23
        a ja się ucieszyłem! z dobrych źródeł wiem, ze Jenny to wredny babiszon!;(
        no i ta Niemka przynajmniej wygląda , jak kobitka:)

P.S. przepraszam urażonych fanów Jennifer, ale takie mam zdanie i koniec!
        • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 22:37
          a Sampras startuje?
          przeczytalam o nim ksiązkę - jest on fantastyczny
          • Gość: Gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.01.03, 22:54
            niestety nie:( sezon zaczyna w marcu w San Jose. a jaki tytuł tej książki?
        • jottka Re: Australia Open 2003 :) 13.01.03, 22:55
          Gość portalu: Gatsby napisał(a):

> a ja się ucieszyłem! z dobrych źródeł wiem, ze Jenny to wredny babiszon!;(
          > no i ta Niemka przynajmniej wygląda , jak kobitka:)

w bogu nadzieja, że na korcie liczy się gra, a nie ocena walorów moralno-
          estetycznych zawodniczek :)
          • Gość: gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.01.03, 23:02
            i tej zasadzie hołduje, ale dla jenny robię wyjątek. to NAPRAWDE wredny
            kobieton!
            • jottka Re: Australia Open 2003 :) 13.01.03, 23:08
              forsy nie chciała ci pożyczyć? no też bym się obraziła
              • Gość: Gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.01.03, 03:26
                dla jasności, nie chodzi mi o urodę, ale o charakter i styl bycia. a to jest u
                capriati fatalne...
                • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 14:21
                  tytuł ksiązki SAMPRAS i jest dość gruba, dostałam na 100-tny trening przyszłego
                  mistrza.
                  Gatsby, na kogo postawiłeś teraz. chcę go obserwować
                  lecę na trening
                  • Gość: Gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.01.03, 16:46
                    wygra chyba Agassi. poza tym kibicuję Federerowi. jeśli chodzi o Panie, to
                    jestem za Seles, ale pewnie wygra czołgistka Serena Williams...
                    • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 20:34
                      myślę , że Layton się przemeczył i następna grę przegra - pięć setów w upale.
                      • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 14.01.03, 20:44
                        Hehh Gatsby Jenny nie jest taka zła ;) Leyton faktycznie marnie wypadł w
                        pierwszym meczu ale on sie rozkręca z rundy na runde :)Mam nadzieje że Andre
                        wygra ale kibicuje też Ferrero :) A czołgistka Serena miała spore kłopoty w
                        pierwszym meczu.Ale ona też sie powoli rozkreca i wystraczy ze zrobi połowe
                        mniej niewymuszonych błędów i bedzie lepiej. pozdrawiam i włączam Eurosporcik :)
                        • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 21:03
                          a Ferrero w której połówce jest z Agasim czy Leytonem
                          • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 14.01.03, 22:05
                            Hmm jest w drabince z agassim :) ale mogą spotkać dopiero w półfinale :)
                            • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 22:25
                              muszę przyznać, że wysoki poziom reprezentują kobiety, bardzo ciekawe gry, no
                              nie ?
                              • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 15.01.03, 09:24
                                Hmm no fakt skoro odpadła już Jenny a Serena miała kłopoty w pierwszej rundzie
                                to znaczy że idzie nowe ;)
                                Andre gładko wygrał z Lee :)
                                • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 14:16
                                  chyba dziś było bez niespodzianek, ja stawiam na Moya, chyba jeszcze nie odpadł.
                                  no to 21.30 na Eurosporcie
                                  • Gość: Mikołaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 14:17
                                    Gość portalu: rita napisał(a):

> chyba dziś było bez niespodzianek, ja stawiam na Moya, chyba jeszcze nie
                                    odpadł
                                    > .
                                    > no to 21.30 na Eurosporcie
                                    odpadł z Fishem ;-)
                                    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 15.01.03, 16:12
                                      Heh odpadł :) tak samo jak Schalken :(
                                      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 20:30
                                        Kurnikowa też nie zaskoczyła, przegrała
                                        no to do 21.30
    • acur_ Re: Australia Open 2003 :) 15.01.03, 21:34
      w kwestii formalnej: AustraliaN Open.

pzdr i tez patrze

...
      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 21:38
        acur_ napisał:

> w kwestii formalnej: AustraliaN Open.
        >
        > pzdr i tez patrze
        teraz to patrzysz na kobiety
        >
        >
        >
        > ...
        • Gość: Gatsby Re: Australia Open 2003 :) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 15.01.03, 22:10
          Andre do boju! nie ma Pistola, masz wygrać!
          • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:15
            gładko wygrał Agasi, to chyba spacerek do finału
            • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.01.03, 22:33
              czy jest jakaś strona tego turnieju
              • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 15.01.03, 23:18
                www.ausopen.org

i przepraszam za gafe :)
                oczywiscie australiaN :)
                • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 15:19
                  nie słucham dziś wiadomości sportowych - ciekawe jak odbiorę relacje z
                  Eurosportu
                  • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 21:25
                    kaseta do nagrywania przygotowana, brak coś dzisiaj oglądaczy Eurosportu.
                    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 16.01.03, 22:04
                      Heh ja jestem :)
                      Ja ogladam Eurosport bo obstawiam zakłady.
                      Dzisiaj gra Venus ktora powinna miec łątwa przeprawe.Andre gra z Santoro który
                      mogłby sprawic niespodzianke ale raczej nie z Agassim :)
                      Hmm szkoda ze Kuerten odpadł , bo lubie ogladaćjak gra.Acha i dzśrano oglądałem
                      małęgo dreszczowca O.Rochus-Nowak.I ale było co ogladać naprawde swietne
                      spotkanie :)Grali znakomite dropshoty :)
                      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 22:08
                        bonzaj , ja nagrywam ale widzę , że co chwilę rzucają rakiety ze złości, jak to
                        pokaże małemu to będę musiała zwiększyć ilość rakiet na korcie.
                        Widzę , że przebojem tenisa są teraz dropszoty -tak?
                        • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 22:20
                          ale Hewitt mnie zaskoczył, tak gładko wygrał po wielkiej męczarni wcześniej
                          • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 16.01.03, 22:34
                            Hehe dropshoty sa bardzo widowiskowe :) A co do leytona to tak jak mowiłem ze
                            on sie rozkreca tak jak serena ktora II runde głądziutko przeszła :)
                            • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 22:43
                              jutro mogą być ciekawsze mecze
                              czy finał będzie transmitowany na żywo ?
                              • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 16.01.03, 22:51
                                mam nadzieje ze bedzie na zywo :) Heh a mecze sa wszystkie ciekawe:)
                                • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 22:54
                                  ale bez żywej emocji, która powinna się udzielać widzom Eurosportu
                                  • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 16.01.03, 23:08
                                    Ja tam jestem bardzo zywo zainteresowany ogladaniem Eurosportu.
                                    Dla mnie kazdy mecz jest ciekawy :) A reszta fanów dołaczy wkrótce :)
    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 17.01.03, 09:56
      Hm i Andre chyba wielkimi krokami zbliża się do finału :) J.C Ferrero też
      wygrał z Santoro ale bo długiej i męczącej walce :) Cośmi sięzdaje że możęmy
      zacząć typować rywala Andre w finale...
      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 20:50
        bonzaj do boju, znów bedę nagrywać
        wydaje mi się , że finał będzie planowy Andre z Hwettem
        fajna będzie dziś powtórka, ładne i ciekawe mecze rozgrywali
        rakiety całe czy ktoś oberwał, może sędzia spadł ze stołka

Seles wcale mi się nie podobała, ona powinna się juz usunąć
        • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 19:45
          bonzaj , nie śpij po Malyszu idzie tenis, wprawdzie oglądam powtórki ale są nie
          złe
          • Gość: Mikołaj DO Rity IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 19:22
            Choć nie interesuje się tenisem jednak pojedynek Henin-Davenport był
            niesamowity.Co o nim sądzisz?
            • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 20:00
              właśnie Mikołaj nagrywałam to i nic o nie wiem, nie wiem co z Niemką która
              wygrała z Capriatti. Myślałam , że jakiś znawca się odezwie i mnie wyjaśni.
              Obracam się wśród dzieci narazie ale z czasem się wkręcę w wielki tenis.
              Mikołaj , wybacz popijam winko i moge troche nie kontaktować.
              Córki mają sesje więc za nich się odstresowuję.
              Mikolaj w tym roku będą turnieje , napewno cię zawiadomię
              • Gość: bonzaj Re: DO Rity IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 19.01.03, 20:20
                hehe rita jesli chodzi o Weingartner to przegrała z Ruano-Pascual :)
                A finał Heewit- Agassi nie wykluczony ale nie koniecznie tak musi być...
                Dzsiaj Leyton gra z El Aynaui który może mu sprawić spore kłopoty :).A mecz
                Henin - Davenport był faktycznie niezły .Spodziewałem sie żę Henin wygra ale
                nie wiedziałęm żę po ażtakiej zaciętej walce :)
                Ja ogladam Eurosport na okragło wiec raczej sie orientuje w sytuacji :)
                • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 20:37
                  bonzaj, mam kłopot mam Eurosport w j. angielskim, a dziś w hali tenisowej
                  transmitowany był tenis w języku polskim, powiedz mi kto komentuje ten turniej ?
                  Trochę się pogubiłam w nagrywaniu, czy mogę coś wieczorem po 21,00 nagrywać ,
                  bo dziś trochę jest zamieszania.
                  bonzaj dzisiaj mogę widzieć podwójne piłki ale komentuj mi abym coś młodemu
                  mogła powiedzieć.
                  Napewno będę ćwiczyć dropszoty, ponieważ tomkowi wysiada ręka od bomb,
                  zobaczysz w lecie , że się nie mylę.
                  Czasopismo Tenis chce się coś o nim dowiedzieć - narazie trzymam to w tajemnicy.
                  • Gość: Mikołaj Re: DO Rity IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 20:42
                    Ja,du bist betrunken
                    • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 20:52
                      Mikołaj , ja sobie was myle , wyjdę na idiotkę
                      • Gość: Mikołaj Re: DO Rity IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 20:53

> Mikołaj , ja sobie was myle , wyjdę na idiotkę
                        ?
                        Mnie i M7?Czy Mnie i Bozaja?Czy to , ze nie rozumiesz tego co napisałem po
                        niemiecku?
                        • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:05
                          Mikolaj - wogóle Niemców nie rozumię i jezyka też, ale po rosyjsku możesz ze
                          mną porozmawiać
                          • Gość: Mikołaj Re: DO Rity IP: *.acn.waw.pl 19.01.03, 21:06

> Mikolaj - wogóle Niemców nie rozumię i jezyka też, ale po rosyjsku możesz ze
                            > mną porozmawiać
                            Ja raczej z rosyjskim cienko ;/
                            • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:09
                              Mikołaj , jak cię dorwałam, czy tylko ty uzywasz swój komputer
                              • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 21:38
                                Mikołaj , czy to było pytanie gorszące ?
                                • Gość: bonzaj :) Re: DO Rity IP: *.crowley.pl 19.01.03, 22:30
                                  Oj rita rita :) No no skoro prasa interesuje sie twoim małym talentem to życze
                                  mu powodzenia bo to jest nie lada gracz :)
                                  Cwicz go w dropszotach bo to bardzo widowiskowe i przydatne zagranie :)
                                  Hmm a jesli chodzi o to kto komentuje na Eurosport to podam ci pozniej bo w tej
                                  chwiili zapomniałęm nazwsika ale wiem ze komentuje bodajze dwoch panów i
                                  Magdalena Grzybowska czasmi im towarzyszy :)
                                  • Gość: rita Re: DO Rity IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 22:38
                                    wiem jeden z nich to redaktor naczelny czasopima Tenis - bonzaj , jak ci
                                    mówiłam pisz mi wszystkie twoje spostrzeżenia , biorę je pod uwagę ale dziś
                                    sobie pofolgowałam i wybacz mi , musze się trochę rozlużnić po stresach.
                                    Bonzaj, a co słychać u Sakowicz chyba tez tam była - słyszałeś coś o tym ?
                                    Wiesz , że tomek chodzi też na basen oraz gra w szachy aby mysleć na kortach.
                                    Jeszcze jedno tomek grał mecza o rok starszym rywale z Czech i było po 2, co
                                    świadczy o równej walce i co zdopingowalo mnie do intensywniejszych trening ów.

Bonzaj , za twoje sukcesy też wypiję - ostatni kieliszek
                                    jutro praca
                              • Gość: Mikołaj Re: DO Rity IP: *.acn.waw.pl 20.01.03, 13:48

> Mikołaj , jak cię dorwałam, czy tylko ty uzywasz swój komputer
                                Prawie zawsze, ale czasami na innym z takim samym adresem
    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 20.01.03, 16:36
      No i miałem racjie Leyton przegrał po zaciętym meczu z El Aynaoui który
      swietnie serwował w tym meczu.A wiec jesli tylko Andre wygra dziśz Grosjean i
      ewentualnie z J.C Ferrero to zapisze na swoim koncie kolejny tytuł... :)
      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 20:45
        nie bądż taki pewny, ten co wygrał z Laytonem miał dobry forhend, juz go
        wcześniej przyuważyłam jak nim zamiata i rozkłada przeciwnika.
        Dziś Eurosport dopiero o 22.30 , musze to zaopserwować dokładnie na powtórce
        a dowiedziałeś się kto komentuje ?
        a słyszałeś jaki tam upał był 35 stopni
        • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 21.01.03, 12:05
          Hmm wydaje mi sie że to jest Karol Stopa. Nie wiem czy jest redaktorem w
          Tenisie ale spytaj Peteena on ma znajomości :)
          • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 20:52
            zgadza sie Karol Stopa - redaktor naczelny, szkoda, że go nie słyszę .
            bonzaj, no ikto będzie grał w finale a Agasim
            bonzaj, a wiesz kto jest prezesem Polskiego Związku Tenisowego ?
            zgaduj - stawiam piwo
            • balduin Re: Australia Open 2003 :) 21.01.03, 21:58
              Lew Rywin !!!

Kiedy i jakie bedzie? habsburski zywiec, albo okocim ?

• Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 21.01.03, 22:15
                :) no cóż rita ktoś był szybszy :) A jeśli chodzi o Lwa to raczej wątpie żęby
                długo nim pozostał :)
                A jeśli chodzi o finał to hmm raczej Agassi - Federer jesli sa w dwóch
                drabinkach bo zapomniałem :)
                • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 21.01.03, 22:33
                  O ja głupi...Federrer odpadł..
                  Po zapoznaniu sie z drabinką stawiam Agassi - Rodick
                  Rodick ma ciężką przeprawe z pogromcą Hewwita ale powinien wygrać...
                  • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:49
                    wiesz co bonzaj, tomeczek mnie zabije , najpierw grają kobiety i tylko je
                    nagrywam, poświęciłam się stałam o 3.00 i też kobiety, pózniej o 6.00 też
                    kobiety i ciągle te same, teraz patrzę i aktualnie te same kobiety grają - to
                    pech nagrać mu trzy razy ten sam mecz.
                    Poczekam na półfinały i w całości je nagram, nie zapomnij mnie zawiadomić
                    Myślę , że lech Rywin b ędzie nadal prezesem, przecież to funkcja
                    reprezantycyjna, zresztą sława mu nie zaszkodzi
                    • Gość: Bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 21.01.03, 23:24
                      Heh no to miałaas pecha :) Mezczyzni grają raczej rano czasu polskiego :)
                      Ja przynajmniej o 8 zawsze trafiam na jakis mecz :)
                      A jesli chodzi o LWA Rywina to nie koniecznie...Z Canal+ już zrezygnował...
    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 22.01.03, 19:59
      Tak jak myślałęm Rodick po niesamowitym meczu wygrał z El Aynaoui :)Finał to
      chyba formalność Andre z Rodickiem :)
      No za to kobiece mecze mogąbyć interesująće...Jestem bardzo ciekaw czy chociaż
      jedna belgijka przeciwstawi sie koalicji Wiliamsów :)
      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 20:44
        co za ból, tego meczu nie widziałam, jeśli nawet powtórzą to 5- godziny mecz
        nie zmieści mi się na kasecie. Musiał być wspaniały.
        Jak dzisiaj planują mecze bonzaj ?
        • balduin Re: Australia Open 2003 :) 22.01.03, 21:54
          W.P. Rito, bardzo Pania cenie i Pani profesjonalne wypowiedzi na temat tenisa,
          ale zaskoczony jestem faktem, ze Rainer Schüttler nie jest wcale przez Pania
          wspominany, niech Pani zapamieta, ze Niemiec do wszystkiego zdolny jest.
          (Tego co wy myslicie na jezyku nie mialem)
          • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 23:22
            bonzaj, udało się oglądnąć ten maraton, zauważyłeś jak oni byli zmęczeni ,
            żadnej kombinacji tylko proste piłki z końca kortu, żadnych dropszotów ,
            smeczów czyli tak ciekawy szkoleniowo to ten mecz nie był.
            • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl / *.crowley.pl 23.01.03, 18:36
              Hmm po rozegraniu 40 gemów w secie nie można wymagaćżę by grali wspaniały
              kombinacyjny serwis.Oni sami mówili żę gdzieśtak po 10 gemie zaczęli skupiaćsie
              tylko na obronie swojego serwisu...Ale mecz był niesamowity...Jeden z bardziej
              emocjonująćych jakie kiedykolwiek oglądałem. Dzisiaj rano oglądnołęm sobie
              również nie złego dreszczowca Serena - Clijsters :) Trzeba przyznać Serenie że
              wygrała przegrany już mecz.Żadna inna zawodniczka nie wybroniłą by się ze stanu
              5-1 i wygrała :)No ale ona jest nr.1 :)
              • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 21:12
                magiczny wynik tenisowy to 5:2 i 40:15 - najczesciej w tej sytuacji się
                przegrywa.
                Czyż to nie ja mówiłam , że kobiety w tym turnieju grają wyjątkowo ciekawie
                • peteen Re: Australia Open 2003 :) 23.01.03, 22:05
                  bardzo podobnie prowadził fibak z orantesem w finale masters wieki temu - też
                  przegrał...
                  babski tenis po przyjściu do cyrku wta sióstr williams w ogóle mnie nie
                  interesuje, za to uwielbiam, jak dziadki biją młodzież, brawo moja łysinka, mój
                  tatusiek, mój spadkobierca jimbo i johna mc, kurde, kocham agassiego !
                  oby wygrał !!!
                  • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 22:49
                    zawsze wiedziałam, że tak podchodzisz, nie dasz się wybić młodym, mam nadzieję
                    , że zrobisz wyjatek dla mojego mistrza, który spokojnie i cierpliwie właśnie
                    trenuje z zakodowanym Wimblendonem....... :-)))))
                    • Gość: bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.crowley.pl 24.01.03, 10:14
                      Oby mu Bozia dała :)
                      Agassi wygra...bez problemu w 3 setach.Jest w wyśmienitej formie.A co do
                      kobiecego tenisa to nie masz racji peteen.Każda dyscyplina sportu miała swoje
                      siostry Williams które zdominowały kobiecy tenis ,jednak zawsze znajdował się
                      ktoś kto w końcu pokonywał faworytów.I to jest najlepszego w sporcie.Oglądanie
                      jak faworyt niespodziewanie przegrywa...Siostry W.też przegrają...
                      • peteen Re: Australia Open 2003 :) 24.01.03, 19:22
                        a poza tym są brzydkie !
                        kiedyś była sabatini, potem młoda martinka, potem kurnikowa, grzybcia była
                        niebrzydka, a to sa jakieś okropieństwa ! (i tak moją ulubienicą była
                        dominiczka monami z belgii)
                        słowem: syrenka 105 turbo i nasz stary poczciwy andrzejek...
                        • balduin Re: Australia Open 2003 :) 24.01.03, 21:04
                          Rainer Schüttler w finale !!!!!:-), wygra tez z Agassim !!!

www.tiscali.de/spor/spor_center.html#
                          Kliknijcie na Bilder - Galerie, tam sa zdjecia z turnirju, naprawde FANTASTYCZNE
                          • peteen Re: Australia Open 2003 :) 24.01.03, 22:13
                            w życiu !
                            ma jeszcze czas !
                            dziadki górą !!!
                            • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 22:29
                              jestem z tobą peteen i bonzaj, dziadki górą 6:0,6:0,6:0 - czyli rowerek
                              • Gość: peteen Re: Australia Open 2003 :) IP: *.zielonki.sdi.tpnet.pl 24.01.03, 23:09
                                i domachowska na mistrza !!!
                                • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 17:11
                                  peteen, według twojej teorii jeszcze ma czas, za młoda

dziś ostatni dzień, dziś ogladam finał męski, napewno będzie ciekawy
                                  a te siostry to miały ustalone która wygra, ojciec zdecydował
                                  chociaż alkohol kupowali na nocnego Małysza, trochę się napiją i skoki
                                  przeobrażą się rakiety - nie wiem jak oni to będą transmitować
                                  wszyscy mówią , że skoki będą , a ja twierdzę , że tenis
                                  • Gość: Balon Re: Australia Open 2003 :)albo przyszly NR.1 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.01.03, 19:35
                                    Riciuniu,
                                    "choc bys weszla i pod stol
                                    Schuettler wygra sowieso"
                                    Tenis jest o czwartej rano !!!

Balon ;-)
    • Gość: Bonzaj Re: Australia Open 2003 :) IP: *.kra.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.01.03, 12:00
      No i Australian Open mamy za sobą...Andre wygrał bez żadnego wysiłku z
      Schuttlerem.Serena zgarnęła Szlema,a Navratilova zdobyła 57 tytuł
      wielkoszlemowy...Dla mnie jednak ten Turniej będzie się kojarzył niewątpliwie z
      meczem Roddic - El Aynaoui.W tym spotkaniu nie wygrał Roddic ,ani nie przegrał
      Aynaoui ale wygrał sport i walka... :) Jedno z najlepszych widowisk sportowych
      jakie ogladałem :)
      • Gość: rita Re: Australia Open 2003 :) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 26.01.03, 14:41
        tak jest , zgadzam sie z tobą bonzaj, ogólnie turniej bez emocji, Agassi nawet
        się nie przemęczył w finale. Jednak Gadsby miał rację , bez Samprasa turniej
        nie ma blasku i tego blasku zabrakło.
        Mimo to gorąco zapraszam cię bonzaj na otwarcie wątku następnego turnieju
        wielkoszlemowego
        dzięki , życze ci sukcesów i wielkich emocji w nadchodzących zawodach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka