Dodaj do ulubionych

Politologia na AP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:48
czy ktoś moze wie od jakiej ilości punktów przyjmowano na ten kierunek rok
temu? teraz liczą polski oraz j.obcy lub historię. czy i tak było w zeszłym
roku?
z góry dzięki za info, :)
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: Politologia na AP IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 17.06.06, 10:59
      na politologi na ap jakieś dziwne wały kręcili. Ze starej matury mało kto się
      dostał , bo przeliczali procenty na oceny i powychodziło , że ponad 100 osob
      napisało mature na 6,0. a przy ponad 2000 chetnych jak można przypuszczać był
      niezły burdel.
      • Gość: Tomek Re: Politologia na AP IP: *.autocom.pl 18.06.06, 14:25
        Wiesz jak nie wiesz to nie pierdziel,ja jestem na 1 roku politologi na AP i dostalo sie 100 ze stara matura i setka z nowa.W tamtym roku brali polski i jezyk obcy.Pozdro
        • Gość: krakusik Re: Politologia na AP IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 18.06.06, 21:06
          Politologia na AP nalezy w sumie do najlepszych w kraju. Nie dziwi wiec, ze
          wielu tam chetnych :-)
          • Gość: ***kk Re: Politologia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:19
            nie wiecie jaki był próg punktowy?-chodzi mi o nową maturę 2005
        • Gość: bibi Re: Politologia na AP IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.06.06, 23:39
          to fascynyjące co piszesz , bo to by oznaczało ,że dostał się co trzeci "stary"
          maturzysta. Poza tym średnie ocen były takie a nie inne , a na starej maturze
          dostać 6 z polskie i 6 z historii nie było aż takie proste żeby jedna tzrecia
          tam zdających miała takie stopnie.
          • Gość: adzka Re: Politologia na AP IP: 213.199.252.* 06.03.07, 14:36
            Jaki byl prog punktowy podczas ostatniej rekrutacji na politologie na AP??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka