Gość: ***kk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 19:48 czy ktoś moze wie od jakiej ilości punktów przyjmowano na ten kierunek rok temu? teraz liczą polski oraz j.obcy lub historię. czy i tak było w zeszłym roku? z góry dzięki za info, :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bibi Re: Politologia na AP IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 17.06.06, 10:59 na politologi na ap jakieś dziwne wały kręcili. Ze starej matury mało kto się dostał , bo przeliczali procenty na oceny i powychodziło , że ponad 100 osob napisało mature na 6,0. a przy ponad 2000 chetnych jak można przypuszczać był niezły burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Politologia na AP IP: *.autocom.pl 18.06.06, 14:25 Wiesz jak nie wiesz to nie pierdziel,ja jestem na 1 roku politologi na AP i dostalo sie 100 ze stara matura i setka z nowa.W tamtym roku brali polski i jezyk obcy.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakusik Re: Politologia na AP IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 18.06.06, 21:06 Politologia na AP nalezy w sumie do najlepszych w kraju. Nie dziwi wiec, ze wielu tam chetnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***kk Re: Politologia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 21:19 nie wiecie jaki był próg punktowy?-chodzi mi o nową maturę 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Politologia na AP IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 18.06.06, 23:39 to fascynyjące co piszesz , bo to by oznaczało ,że dostał się co trzeci "stary" maturzysta. Poza tym średnie ocen były takie a nie inne , a na starej maturze dostać 6 z polskie i 6 z historii nie było aż takie proste żeby jedna tzrecia tam zdających miała takie stopnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adzka Re: Politologia na AP IP: 213.199.252.* 06.03.07, 14:36 Jaki byl prog punktowy podczas ostatniej rekrutacji na politologie na AP?? Odpowiedz Link Zgłoś