Gość: Maja IP: *.chello.pl 23.07.06, 23:56 założę się, że pan Połetek stratny nie będzie i szybko dostanie inną ciepłą posadkę od swych kolesi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Henryk MARR - em. powinien kierować mężczyzna z terenu.. IP: *.autocom.pl 24.07.06, 07:19 Kiedy kilka dni temu pisałem na ten temat na Forum to potem kilka dni telefonicznie byłem szantażowany przez pewną P....ą, która miał wejść do Zarządu. Natomiast jej kolega dziennikarz, któremu przekazała nie jawne pewne dokumenty jednej z instytucji ( patrz hasło szpiegostwo gospodarcze ) na mój widok patrzy się tzw. bykiem. MARR jest to potrzebna instytucja i tam powinni kierować ludzie, którzy maja coś do powiedzenia i prześwietleni. Jest tak Radzie Nadzorczej MARR jak też etatowych pracowników o kryształowym nie tylko sercu ale sumieniu. W dodatku wiele dobrego zrobili dla Małopolski i znają się na gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: MARR - em. powinien kierować mężczyzna z tere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:04 czy to ty jesteś tym żałosnym starcem, któremu nie podobają się kobiety u władzy? Może miałeś jakieś traumatyczne przeżycia. Fuj Fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Pana Kazia Brawo! jest Pan Czekaj Wybawca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:06 Panie Redaktorze, martwiliśmy się o pana zdrowie, bo nie pojawiał sie w komentarzach Pan Czekaj. Ale znów jest, więc chyba włączył Pan klimatyzację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan felietonisty P Uff!! jest Pan Czekaj - sól ziemi naszej IP: *.ghnet.pl 24.07.06, 09:04 No ja też zmartwiłem się ogromnie, że upały zaszkodziły panu felietoniście Pelowskiemu i nie będzie umieszczał już komentarzy naszego fotogenicznego radnego wojewódzkiego i jednoczesnie naszego bezinteresownego wybawcy tzn. Kazimierza Czekaja. A przecież byłaby to niepowetowana strata!! bo felietony redaktora Pelowskiego bez komentarzy radnego Czekaja to przecież jak pieniądz bez wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POPiSowiec Czyżby PO miało swojego kandydata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:24 Rozumiem, że PO zablokowało zmianę zarzadu, bo chce forsować swoich ludzi. Teraz, gdy w imię prawa i sprawiedliwości wchodzą do gry ze swoimi ludźmi to już będzie wszystko w porzadku. Brawo! niech żyje obłuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski A czemu nic Redaktor nie pisze o Panu Bendo z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:17 jak zwykle jest Pan bardzo daleko od rzetelności Panie Rerdaktorze Pelowski. Dzieki Pana manipulacjom dodatek krakowski w Wyborczej jest całkowicie nie do czytania!. Moje pytanie do artykułu jest nastepujące: dlaczego nic nie pisze Pan o Panu Bendo z Platformy Obywatelskiej oraz tego, że ten niby przedsiębiorca był rekomendowany przez platformę obywatelska. Wybiórczość faktów i pisanie pod tezę! Nieładnie panie redaktorze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oblatywacz budyniu A. aa. Ale o co wo.. wogle tu cho.. chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzecznik interesu Tu chodzi o kasę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 02:12 Odpowiedz Link Zgłoś