Dodaj do ulubionych

MARR: Połetek traci posadę

IP: *.chello.pl 23.07.06, 23:56
założę się, że pan Połetek stratny nie będzie i szybko dostanie inną ciepłą
posadkę od swych kolesi...
Obserwuj wątek
    • Gość: Henryk MARR - em. powinien kierować mężczyzna z terenu.. IP: *.autocom.pl 24.07.06, 07:19
      Kiedy kilka dni temu pisałem na ten temat na Forum to potem kilka dni
      telefonicznie byłem szantażowany przez pewną P....ą, która miał wejść do
      Zarządu. Natomiast jej kolega dziennikarz, któremu przekazała nie jawne pewne
      dokumenty jednej z instytucji ( patrz hasło szpiegostwo gospodarcze ) na mój
      widok patrzy się tzw. bykiem.

MARR jest to potrzebna instytucja i tam powinni kierować ludzie, którzy maja
      coś do powiedzenia i prześwietleni. Jest tak Radzie Nadzorczej MARR jak też
      etatowych pracowników o kryształowym nie tylko sercu ale sumieniu. W dodatku
      wiele dobrego zrobili dla Małopolski i znają się na gospodarce.
      • Gość: Gość Re: MARR - em. powinien kierować mężczyzna z tere IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:04
        czy to ty jesteś tym żałosnym starcem, któremu nie podobają się kobiety u
        władzy? Może miałeś jakieś traumatyczne przeżycia. Fuj Fuj...
    • Gość: Fan Pana Kazia Brawo! jest Pan Czekaj Wybawca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:06
      Panie Redaktorze, martwiliśmy się o pana zdrowie, bo nie pojawiał sie w
      komentarzach Pan Czekaj. Ale znów jest, więc chyba włączył Pan klimatyzację!
      • Gość: fan felietonisty P Uff!! jest Pan Czekaj - sól ziemi naszej IP: *.ghnet.pl 24.07.06, 09:04
        No ja też zmartwiłem się ogromnie, że upały zaszkodziły panu felietoniście
        Pelowskiemu i nie będzie umieszczał już komentarzy naszego fotogenicznego
        radnego wojewódzkiego i jednoczesnie naszego bezinteresownego wybawcy tzn.
        Kazimierza Czekaja. A przecież byłaby to niepowetowana strata!! bo felietony
        redaktora Pelowskiego bez komentarzy radnego Czekaja to przecież jak pieniądz
        bez wartości.
    • Gość: POPiSowiec Czyżby PO miało swojego kandydata? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 08:24
      Rozumiem, że PO zablokowało zmianę zarzadu, bo chce forsować swoich ludzi.
      Teraz, gdy w imię prawa i sprawiedliwości wchodzą do gry ze swoimi ludźmi to
      już będzie wszystko w porzadku. Brawo! niech żyje obłuda!!!
    • Gość: Ciekawski A czemu nic Redaktor nie pisze o Panu Bendo z PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:17
      jak zwykle jest Pan bardzo daleko od rzetelności Panie Rerdaktorze Pelowski.
      Dzieki Pana manipulacjom dodatek krakowski w Wyborczej jest całkowicie nie do
      czytania!. Moje pytanie do artykułu jest nastepujące: dlaczego nic nie pisze
      Pan o Panu Bendo z Platformy Obywatelskiej oraz tego, że ten niby
      przedsiębiorca był rekomendowany przez platformę obywatelska. Wybiórczość
      faktów i pisanie pod tezę! Nieładnie panie redaktorze!
    • Gość: oblatywacz budyniu A. aa. Ale o co wo.. wogle tu cho.. chodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 18:09
      • Gość: rzecznik interesu Tu chodzi o kasę .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 02:12
    • mr.lordi Re: MARR to oszustwo pelno tam złodziei 27.07.06, 16:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka