Gość: REDEW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:20 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:19 ja na mat-fiz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:35 a ja na biol ang pol:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 16:44 jesli tam poszliscie i jestescie z okolic Chrzanowa/Krzeszowic/Zabierzowa to podajcie nr gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat777 Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:28 ksiazki beda podawane dopiero we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:25 ja tez na biol polski i ang..nie wiecie czy jest juz wywieszona lista ksiazek do I klas? na stronie sql nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudi Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.net 02.09.06, 09:36 Hehe, jeśli Biol-Pol-Ang to oddział D :] to jesteśmy w tej samej klasie szanowne Panie :P Co do nauko-tłuków ( czyt. książek...) w polowie września będzie giełda, a podawany spis będzie w pierwszym tygodniu nauki ( więc nadzieja, że będzie troche luzu na początku i okazja do zapoznania się jest :D )... tak przynajmniej podała mi jakaś miła Pani ;) No cóż- do zobaczenia w poniedziałek ( poznacie mnie po łańcuchu na ręce :P ) Pozdro i miejmy nadzieje, ze będzie faaaaajno, ale i miło i da się coś wynieść z tej szkoły ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sudi Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.net 02.09.06, 13:26 ale gafa... no niestety Wy Jesteście w E ... no ale mam nadzieje, że w D też bede miał trochę sympatycznych ludzi... ;]tak btw. to kto do D się dostał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: KTO POSZEDł DO ix lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:28 jestem absolwentka 9 LO .....fajna szkółka....mam ksišżeczki do sprzedania info po nr tel. 0-788-175-652 Odpowiedz Link Zgłoś