Dodaj do ulubionych

kochani krakowianie pomuzcie

15.08.06, 08:27
jestem pierwszy raz w Krakowie i nie wiem jak sie dostac z dworca kolejowego
na starowke.
pomuzcie plis
Kasia
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 08:28
      Idż prosto za nosem!!
    • Gość: Konrad_____ Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:16
      Musisz przejsć na nogach, bo nie ma tam jak dojechać.
      • Gość: H56 Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: 195.150.112.* 15.08.06, 10:21
        idź tam, gdzie zmierza tłum.
    • Gość: eryk Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:26
      wstąp do podstwówki po drodze
      • longwehicle Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 10:32
        Nie ma toalety,wiec musisz pod takimi drzewami które będziesz mijał,tylko nie w
        takiej bramie z której widać pałac z którego grają- ten hit co w południe
        puszczają w radiu codziennie!!!
    • Gość: PiotrD Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:13
      Prowokacja ..?
      • peteen a skąd... 15.08.06, 14:16
        zwykła prośba o pomuc...
        • Gość: PiotrD Re: a skąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:42
          ...a jednak wątek się ciągnie..
          • peteen Re: a skąd... 15.08.06, 14:45
            a pomucy znikąd...
        • Gość: PiotrD Re: a skąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:53
          Patrząc na róznicę czasu założenia wątka z czasem obecnym istnieje prawdopodobieństwo dotarcia blondyny z atomem do końca ogrodzenia CK co oznacza połowiczny sukces w/opisanej , gdyż szukanie starówki w Krakowie to zadanie niewykonalne .....
          • peteen ale próbować trzeba... 15.08.06, 14:59
            randall patrick mc murphy tak mówił...
            • Gość: PiotrD Re: ale próbować trzeba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:05
              " One flew East, one flew west One flew over the cuckoo's nest" Jack Nicholson zawsze miał rację
              • peteen to co... 15.08.06, 15:06
                kończymy?
                • Gość: PiotrD Re: to co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:09
                  Kończymy ja tryskam pierwszy ... sorry pryskam.. uciekam . UFF
                  • peteen koniec... 15.08.06, 15:10
                    bez tryskania...
    • atomowa.blondyna Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 18:38
      to byl taki skrot myslowy, znacy ja bede w Krkowie dopiero ale tak dla
      uprosczenia napisalam ze jestem
      A jak to nie ma starowki w Krakowie, przeciez wiem ze jest to czemu mnie nabieracie?
      I dlaczego sie nie da dojechac? Sa jakies roboty czy remont ? A na nogach to
      daleko bedzie ?
      dzikuje za pomoc ;-)
      • Gość: kinga Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 16.08.06, 13:26
        kochanie, widze, ze pusta z ciebie lepetyna, tak trudno pomyslec.
        KUP SOBIE MAPE I PRZECZYTAJ !!!
        powodzenia
      • chris1970 Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 13:30
        Nie wiem czy palnę głupotę, ale wydaje mi się, że w Krakowie nie ma Starówki,
        jest za to Stare Miasto.... Starówka z pewnością jest w Warszawie.
        • peteen Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 13:34
          i ty ją tam na piechotę wysyłasz?
          • atomowa.blondyna morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 18:52
            przyjazd mi sie zbliza, myslalam, ze na takim forum to sie czegos dowiem a tu
            tylko pyskowki, przepyhanki i gupie uwagi. Czy na takie duze miasto nie znajdzie
            sie jedna osoba co moje pytanie potraktuje powarznie? A tej mondrali co mi mape
            kaze kupic to chcialam powiedziec, ze do najblizszej ksiegarni mam 20 km i
            ostatnio most zerwalo wiec niech taka madra nie bedzie, dobra?
            • operatorpompy Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 18:55
              most zwrwało?
              To może co trza wypompować?

Blondi popompujemy?
              • atomowa.blondyna Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 19:01
                ty mnie pompowy nie uwoc bo ja juz takich jak ty zanm na peczki. Lepiej powiec
                jak na ta starofke dojsc bo mnie juz trezsie z nerwow. Chlopca takiego poznalam
                z Krkowa i mnie zaprosil a teraz telefonu nie odbiera ani gege nie wloncza i
                mnie sie cos wydaje ze on mnie wykorzystal a aj mam bilet na pociaag kupiny i
                teraz nie wiem co mam zrobic bo ani nie wiem gdzie spac bede ani jak na ta wasza
                starowke dojsc. No to co pomozesz?
                • qoobaq Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 19:06
                  tu sproboj zapytac
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40654pozdrawiam
                  Q
                • ja_nova Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 21:47
                  atomowa.blondyna napisała:

Chlopca takiego poznalam
                  > z Krkowa i mnie zaprosil a teraz telefonu nie odbiera ani gege nie wloncza i
                  > mnie sie cos wydaje ze on mnie wykorzystal a aj mam bilet na pociaag kupiny i
                  > teraz nie wiem co mam zrobic bo ani nie wiem gdzie spac bede ani jak na ta
                  wasz
                  > a
                  > starowke dojsc. No to co pomozesz?

Morze mó piez komurke zerzar a w kompa piorón czasnoł?
                  A łon to morze stujkowym jest na tej starowce?
    • xx_jupi Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 19:47
      Moim zdaniem staruwki i takich tam nie ma w krakowie ... to bardziej na północ
      polski... najlepiej poszukać jakiegoś samolotu z balic ;) ; może sie jeszcze
      nie spóźniłam z podpowiedziom bo po takich glupich odpowiedziach na jeden post
      nie mozna sie spodziewac ze powzięłaś jakąś decyzję..
      • Gość: zorientowany Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:04
        To bardzo proste - wychodzisz z pociągu, wchodzisz do tunelu, wychodzisz z
        tunelu, przechodzisz koło Dworca, wchodzisz do tunelu, wychodzisz z tunelu i
        juz w zasadzie jesteś na miejscu.
    • jagoda85 Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 20:57
      W Krakowie nie ma starówki, tylko Stare Miasto. A tak wogóle, to najpierw
      popracuj ze słownikiem ortograficznym. A na Stare Miasto to dojdziesz piechotą,
      w jakieś 15 minut. Kolega ci już napisał. Pokonasz kilka tuneli i jesteś na
      Starym Mieście. Wychodząc z ostatniego tunelu wyjdziesz prawie na wprost Teatru
      Słowackiego.
      • atomowa.blondyna Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 21:30
        o dziekuje ci bardzo, wiem robie straszne bledey, staram sie poprawiac ale i tak
        czasami jakiegos nie zauwarze ;-)
        • Gość: hangman Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:46
          nie przejmuj się błedami, ortografia nie jest w życiu najważniejsza, liczy się
          to jak wyglądasz
          • atomowa.blondyna Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 21:51
            dzienks ;-)
    • Gość: ale Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:12
      skocz.int.pl/494
      • Gość: Janek Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:30
        najlepiej zamow na dworcu dorozke, lepiej tak pod wieczor
        jak cie chlopak zobaczy to zaraz z konia spadnie
    • tgif Re: kochani krakowianie pomuzcie 17.08.06, 07:30
      Nie pros sie tych leni atmowa blondyno! Jak tylko wyjdziesz z dworca , skrec w
      lewo na ulice Westerplatte. Kontynuuj Gertrudy, skrec w prawo kolo Wawelu w
      Sw.Idziego, delj Podzamczem az do Straszewskiego, nieakiego Floriana.
      Idz az dojdziesz do Szewskiej. Na koncu tej ulicy przed takim duzym placem
      bedzie bank PKO. Tam bedzie stal moj szwagier, Franek, stary cinkciarz/teraz
      stoi tylko z przyzwyczajenia ,bo jest juz na emeryturze, poznasz go po
      czerwonym nosie/. Powiedz, ze jestes ode mnie, a on Ci juz dalej droge pokaze.
      • Gość: H56 City taxi, Ci pomoże ! IP: 195.150.112.* 17.08.06, 08:09
        przy okazji zwiedzisz Zakopane
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka