atomowa.blondyna 15.08.06, 08:27 jestem pierwszy raz w Krakowie i nie wiem jak sie dostac z dworca kolejowego na starowke. pomuzcie plis Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 08:28 Idż prosto za nosem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad_____ Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.cela.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:16 Musisz przejsć na nogach, bo nie ma tam jak dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: 195.150.112.* 15.08.06, 10:21 idź tam, gdzie zmierza tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 10:26 wstąp do podstwówki po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 10:32 Nie ma toalety,wiec musisz pod takimi drzewami które będziesz mijał,tylko nie w takiej bramie z której widać pałac z którego grają- ten hit co w południe puszczają w radiu codziennie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrD Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:13 Prowokacja ..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrD Re: a skąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:42 ...a jednak wątek się ciągnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrD Re: a skąd... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 14:53 Patrząc na róznicę czasu założenia wątka z czasem obecnym istnieje prawdopodobieństwo dotarcia blondyny z atomem do końca ogrodzenia CK co oznacza połowiczny sukces w/opisanej , gdyż szukanie starówki w Krakowie to zadanie niewykonalne ..... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ale próbować trzeba... 15.08.06, 14:59 randall patrick mc murphy tak mówił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrD Re: ale próbować trzeba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:05 " One flew East, one flew west One flew over the cuckoo's nest" Jack Nicholson zawsze miał rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiotrD Re: to co... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 15:09 Kończymy ja tryskam pierwszy ... sorry pryskam.. uciekam . UFF Odpowiedz Link Zgłoś
atomowa.blondyna Re: kochani krakowianie pomuzcie 15.08.06, 18:38 to byl taki skrot myslowy, znacy ja bede w Krkowie dopiero ale tak dla uprosczenia napisalam ze jestem A jak to nie ma starowki w Krakowie, przeciez wiem ze jest to czemu mnie nabieracie? I dlaczego sie nie da dojechac? Sa jakies roboty czy remont ? A na nogach to daleko bedzie ? dzikuje za pomoc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.ds1-soeb.adsl.cybercity.dk 16.08.06, 13:26 kochanie, widze, ze pusta z ciebie lepetyna, tak trudno pomyslec. KUP SOBIE MAPE I PRZECZYTAJ !!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 13:30 Nie wiem czy palnę głupotę, ale wydaje mi się, że w Krakowie nie ma Starówki, jest za to Stare Miasto.... Starówka z pewnością jest w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 13:34 i ty ją tam na piechotę wysyłasz? Odpowiedz Link Zgłoś
atomowa.blondyna morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 18:52 przyjazd mi sie zbliza, myslalam, ze na takim forum to sie czegos dowiem a tu tylko pyskowki, przepyhanki i gupie uwagi. Czy na takie duze miasto nie znajdzie sie jedna osoba co moje pytanie potraktuje powarznie? A tej mondrali co mi mape kaze kupic to chcialam powiedziec, ze do najblizszej ksiegarni mam 20 km i ostatnio most zerwalo wiec niech taka madra nie bedzie, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
operatorpompy Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 18:55 most zwrwało? To może co trza wypompować? Blondi popompujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
atomowa.blondyna Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 19:01 ty mnie pompowy nie uwoc bo ja juz takich jak ty zanm na peczki. Lepiej powiec jak na ta starofke dojsc bo mnie juz trezsie z nerwow. Chlopca takiego poznalam z Krkowa i mnie zaprosil a teraz telefonu nie odbiera ani gege nie wloncza i mnie sie cos wydaje ze on mnie wykorzystal a aj mam bilet na pociaag kupiny i teraz nie wiem co mam zrobic bo ani nie wiem gdzie spac bede ani jak na ta wasza starowke dojsc. No to co pomozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 19:06 tu sproboj zapytac forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40654pozdrawiam Q Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: morze juz wystarczy tych wygupow ? 16.08.06, 21:47 atomowa.blondyna napisała: Chlopca takiego poznalam > z Krkowa i mnie zaprosil a teraz telefonu nie odbiera ani gege nie wloncza i > mnie sie cos wydaje ze on mnie wykorzystal a aj mam bilet na pociaag kupiny i > teraz nie wiem co mam zrobic bo ani nie wiem gdzie spac bede ani jak na ta wasz > a > starowke dojsc. No to co pomozesz? Morze mó piez komurke zerzar a w kompa piorón czasnoł? A łon to morze stujkowym jest na tej starowce? Odpowiedz Link Zgłoś
xx_jupi Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 19:47 Moim zdaniem staruwki i takich tam nie ma w krakowie ... to bardziej na północ polski... najlepiej poszukać jakiegoś samolotu z balic ;) ; może sie jeszcze nie spóźniłam z podpowiedziom bo po takich glupich odpowiedziach na jeden post nie mozna sie spodziewac ze powzięłaś jakąś decyzję.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:04 To bardzo proste - wychodzisz z pociągu, wchodzisz do tunelu, wychodzisz z tunelu, przechodzisz koło Dworca, wchodzisz do tunelu, wychodzisz z tunelu i juz w zasadzie jesteś na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda85 Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 20:57 W Krakowie nie ma starówki, tylko Stare Miasto. A tak wogóle, to najpierw popracuj ze słownikiem ortograficznym. A na Stare Miasto to dojdziesz piechotą, w jakieś 15 minut. Kolega ci już napisał. Pokonasz kilka tuneli i jesteś na Starym Mieście. Wychodząc z ostatniego tunelu wyjdziesz prawie na wprost Teatru Słowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
atomowa.blondyna Re: kochani krakowianie pomuzcie 16.08.06, 21:30 o dziekuje ci bardzo, wiem robie straszne bledey, staram sie poprawiac ale i tak czasami jakiegos nie zauwarze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hangman Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:46 nie przejmuj się błedami, ortografia nie jest w życiu najważniejsza, liczy się to jak wyglądasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 21:12 skocz.int.pl/494 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kochani krakowianie pomuzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 23:30 najlepiej zamow na dworcu dorozke, lepiej tak pod wieczor jak cie chlopak zobaczy to zaraz z konia spadnie Odpowiedz Link Zgłoś
tgif Re: kochani krakowianie pomuzcie 17.08.06, 07:30 Nie pros sie tych leni atmowa blondyno! Jak tylko wyjdziesz z dworca , skrec w lewo na ulice Westerplatte. Kontynuuj Gertrudy, skrec w prawo kolo Wawelu w Sw.Idziego, delj Podzamczem az do Straszewskiego, nieakiego Floriana. Idz az dojdziesz do Szewskiej. Na koncu tej ulicy przed takim duzym placem bedzie bank PKO. Tam bedzie stal moj szwagier, Franek, stary cinkciarz/teraz stoi tylko z przyzwyczajenia ,bo jest juz na emeryturze, poznasz go po czerwonym nosie/. Powiedz, ze jestes ode mnie, a on Ci juz dalej droge pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 City taxi, Ci pomoże ! IP: 195.150.112.* 17.08.06, 08:09 przy okazji zwiedzisz Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś