IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 16:52
CO SADZICIE O TYM LICEUM?
Obserwuj wątek
    • rosjanka18 Re: IX LO 24.08.06, 20:03
      witaj,
      spedzilam w tej szkole ostanie 3 lata. Nie bylo tak zle. Ja mialam cudowna
      klase i poznalam tam wielu fantastycznych ludzi!!!!! Atmosfera faja oprocz
      nauczycieli. Zwlascza majca przerabana...:/ Idzie sie [opwiesic.Dyrektorka
      straszna formalistka!! Szkoda slow... I co najwazniejsze brakuje ojego bylego
      wychowawcy i polonisty prof. Wironskiego. Z nim wycieczki byly nieziemskie:D
      Pamietaj dobra zabawa pomoze ci przetrwac te 3 lata:DDDD
      • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:38
        jesli mogę spytac, to jak poszla Ci matura? i jak wypadla ogolnie w tym liceum?
      • Gość: szpaq Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:39
        z jakich przedmiotow nauczyciele sa najtgorsi?
    • Gość: sudi Re: IX LO IP: *.net 26.08.06, 11:04
      A co ? Dostałeś/aś się do tej szkoły ??:) jak tak, to do jakiego oddziału ? A
      opinie o liceum obiegowe, wśród nauczycieli z innych szkół i ogólnie w
      krakowie są dobre - może to nie V czy I, lecz jest to mocna szkoła i trzeba się
      niestety chyba będzie bardzo starać ;) a co do niemiłych nauczycieli... nie
      wiem , ale przy rekrutacji, jak się miło odezwałem i uśmiechnąłem, to jakoś nie
      wywarli na mnie złego wrażenia... wręcz przeciwnie - zdali się być bardzo
      sympatyczni i mili ;)
    • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 18:11
      do rosjanki prosze powiedz cos o nauczycielach jacy sa ten wironski jest
      przynajmniej tak pisze (omikron) w ogole jak ci matura poszla i nie tylko tobie?
    • rosjanka18 Re: IX LO 28.08.06, 20:56
      Bea juz odpisuje:) dopiero teraz bo mialam krotki wypad za znajomymi:) Wiec mi
      matura poszla calkiem niezle...Dostalam sie na dzienne na UJ na mojj wymarzony
      kierunek i dodoatkowo tez na historie:) Nauczyciele nioe sas tacy zli, ogolnie
      jest smiesznie:) Oczywiscie trzeba sie uczyc ale jak ktos jest zdolny to an
      pewno sobie poradzi:) ja chodzilam do humana i jetsem zadowolona. Jezyk polski
      mialam cudowny, historie tez niezla. Aha i uwazaj an majce. Nie bede wymieniala
      nazwisk ale jest jedna matemnatyczka w szkole ktora tepi. Jest okropna!!
      postrach... Ale tak ogolnie nie jest zle:)
      • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 00:00
        dzieki ale sie zmartwilam matma to akurat moja pieta achillesowa ide na pol his
        jestem typowa humanistka tez bym sie chcaiala dostac kiedys... na polonistyke a
        mozesz mi swoj nr gg dac?jednak chcialabym poznac blizej te szkole moj chlopak
        skonczyl wlasnie 8 ale do 9 taz mial isc ja sie do 8 nie dostalam zabraklo mi 8
        pnkt pozdro bea
        • Gość: xyz Re: IX LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 20:00
          Dyrektorka- kobieta z zasadami, trzeba sie u niej duzo uczyc i delikatnie
          mowiac mile widziany u niej jest czynny udzial w lekcji:)
          pani M. od majcy- nie jest zle:) w humanie trzeba umiec minimum aby zdac
          pani K. od hist- uczy lepiej niz pani Ł. u niej uczysz sie tego co ona dyktuje,
          choc nauka z podrecznikiem mile widzana:)
          pan B. od chemii- jak lubi klase to chemii jest minimum z minimum:) oczywiscie
          jesli nie jest to klasa z rozsz. chemia:)
          pani S. od biologii- lekcja z nia nie nalezy do przyjemnych bo delikatnie
          mowiac nie jest ona zbyt interesujaca chyba ze ktos lubi biologie:)
          pozdrawiam:)
          • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 08:23
            no serdeczne dzieki jak pojde na pierwsze zajecia to mam nadzieje ze natrafie
            na dobry zestaw naucz...
          • Gość: patka Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:07
            a sa tacy którzy szczegolnie nie daja się lubic?Jesli tak to inicjaly albo cos
            napiszcie
    • rosjanka18 Re: IX LO 30.08.06, 17:20
      hej bea to moze ty mi podaj twoj numer gg to ja sie do cioebie odezwe:) Tak na
      forum boje sie opowiadac sxczegoly bo to roznie bywa:)Pozdrawiam
      • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:41
        3006007
        • Gość: bea Re: IX LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:37
          to moje gg na ktore mozesz pisac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka