gph 27.02.03, 10:24 chodzi swoimi drogami.. przyspiesza, zwalnia, skacze do przodu, cofa.. dekonstrukcja rozpoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Jaki licznik? 27.02.03, 10:29 Tylko żeby nie było, że Cię zaczepiam. Pytam jak kogo mądrego, o jaki licznik się rozbija problem? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
wiola333 Re: licznik forum 27.02.03, 10:36 gph napisał: > zwodniku. - nie mylić z wodnikiem.. > może zwrotniku.......np raka? albo koziorożca nie mylić z drogą mleczną;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: licznik forum 27.02.03, 11:26 to co nie uda się stuknac setki??/ damy rade! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: licznik forum IP: *.localdomain 27.02.03, 11:28 Może z Lukasem, ratalnie? Np. dwie pięćdziesiątki...i bedzie Ukłony trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph mam pewne obawy 27.02.03, 11:30 być może admin zawsze kiedy ma kaca widzi, że setka się zbliża i odczuwa lekką delirkę. zaczęliby pić pięćdziesiątkami, jak ludzie, to może by się i udało.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Setka w pięćdziestkach 27.02.03, 11:35 to jest tzw. lornetka. lornetka nieprawnym zmienia optykę i co jest dalej wydajesię być bliżej, ale po kilku lornetach niektórzy patzrą odwrotnie , a to daje efekt zgoła odmienny. Odmienny też nazywany jest taki stan, choć to nie wyczerpuje stanów nazywanych odmiennymi. Wszak nie każdy w stanie odmiennym to odmieniec, a odmiany wiosenne mogą niemało i nieblisko. też i niedaleko... Bedę popołudniem tam gdziem był wczoraj. czy ja wogóle mam szansę na odrąbanie kotwicy? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Kotwica 27.02.03, 11:46 To taki termin Wodnikom bliski. To jest takie żelazo okropnie ciężkie co nie pozwala odpłynąć.... Cuma mnie pije... trudny;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Kotwica 27.02.03, 12:00 trudny2002 napisał: > Cuma mnie pije... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Setka w pięćdziestkach 27.02.03, 11:46 wodnik74 napisała: > jakiej kotwicy? kotwicy, która łączy okręt "m/s trudny" z lądem zwanym chwiejną rzeczywistością.. Odpowiedz Link Zgłoś
gph popołudniem 27.02.03, 11:43 będę w zgoła innym miejscu niż wczora. muszę trochę gniazdo przemeblować przed wiosną..:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: popołudniem 27.02.03, 11:47 gph napisał: przed wiosną.. :( to chyba przyjemne zajęcie, nie? > Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: popołudniem 27.02.03, 11:48 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > przed wiosną.. :( > > to chyba przyjemne zajęcie, nie? > > znoszenie starego łóżka do piwnicy?? średnio. tym bardziej że meczu może nie być.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: popołudniem 27.02.03, 11:55 gph napisał: > > > > > znoszenie starego łóżka do piwnicy?? średnio. tym bardziej że meczu może nie > być.. :( ale te wydarzenia nie są sprzężone? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: popołudniem 27.02.03, 12:00 wodnik74 napisała: > gph napisał: > > > > > > > > znoszenie starego łóżka do piwnicy?? średnio. tym bardziej że meczu może n > ie > > być.. :( > > ale te wydarzenia nie są sprzężone? :)) w żaden sposób. żaden delegat UEFA nie spał dzisiaj w moim łóżku.. no chyba, że tajna delegatka UEFA (żyjesz z kimś parę lat i tak na prawdę nic o nim nie wiesz..) Odpowiedz Link Zgłoś