skks 28.02.03, 13:00 Jak kto by był chętny na "małego" spamforumowego jabolka na Placyku na Ciemnej to o 16,oo w sobote zapraszamy z mtq'iem. Może bedą kiełbaski z grilla - może!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marceliszpak Re: robimy jabola:) 28.02.03, 13:01 skks napisał: > Jak kto by był chętny na "małego" spamforumowego jabolka na Placyku na > Ciemnej to o 16,oo w sobote zapraszamy z mtq'iem. > Może bedą kiełbaski z grilla - może!! gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: robimy jabola:) 28.02.03, 13:01 marceliszpak napisał: > skks napisał: > > > Jak kto by był chętny na "małego" spamforumowego jabolka na Placyku na > > Ciemnej to o 16,oo w sobote zapraszamy z mtq'iem. > > Może bedą kiełbaski z grilla - może!! > > gdzie? znaczy gdzie beda te kielbaski? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: robimy jabola:) 28.02.03, 13:07 :)) Z grilla!!!! na Placyku ustawimy "narzedzie" nasypiemy wągla, nalejemy rozpałki i naukładamy wurstu i ugrilujemy. Kupię talerzyki, widelce i do zarcia:) Może jaka podliska knajpa zaprosi na jaka herbatę, może:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dojde ale dopiero na 18.00... :( 28.02.03, 13:09 a wyobrażasz sobie dwie godziny na mrozie - nawet ze wspomaganiem jabolowym:)? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: dojde ale dopiero na 18.00... :( 28.02.03, 13:20 na jakim mrozie...? wszyscy na forum pisza o wiosnie, a tu mrozem powialo... :((( ...i na kolege marne 2 godzinki nie zaczekacie...? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: dojde ale dopiero na 18.00... :( 28.02.03, 13:26 Kazimierskim targiem : przybywasz o 17,oo:) Z obstawą! Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: dojde ale dopiero na 18.00... :( 28.02.03, 13:32 nie wiem co na to TA obstawa ale ja bede obstawiony... ;-))) Moze byc "Cud Nadwislanski"...? A moze "Patyk"? Postaram sie nie spoznic, ale jakby co, to gdzie Was szukac kolo 18.00? Odpowiedz Link Zgłoś
tripis W Kuriozum !? 28.02.03, 13:43 na "PrzyToolNocParty" z dj Fazą? zajebiscie! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: W Kuriozum !? 28.02.03, 15:53 przyTOOL noc juz byla :) a w sobote scianka dj faza - :) - ty go chyba nie lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przybywajcie, przybywajcie... toż to ostatki !!! 28.02.03, 13:43 jabolkowe ostatki na placu na ciemnej !!! żywcem wyjęte z naszych kazkowych przewodników, będzie mnóstwo atrakcji, pięknych forumowiczek i przystojnych forumowiczów... nie dajcie sie prosić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: przybywajcie, przybywajcie... toż to ostatki 28.02.03, 19:34 jabole kupione!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: przybywajcie, przybywajcie... toż to ostatki 28.02.03, 19:45 Ja się postaram być. Ale nie wiem czy zdążę na 16 Jakby co, to gdzie idziecie potem? Do Kuriozum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor_Hiszpan Re: robimy jabola:) IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 28.02.03, 20:48 Może pozyskam Kasię dla sprawy... pzdr.DH Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: robimy jabola:) 01.03.03, 11:58 Czy ktoś ma stolik turystyczny!!! Przydałby się a ja nie mam - no na czym postawimy jabole?:)) i kiełbachy? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 11:59 będziecie to robić w tym sniegu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:03 wodnik74 napisała: > będziecie to robić w tym sniegu? :))) koniecznie zrobmy TO w sniegu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:04 marceliszpak napisał: > koniecznie zrobmy TO w sniegu :)) No no, zaczyna się robić ciekawie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:05 kuba203 napisał: > marceliszpak napisał: > > > koniecznie zrobmy TO w sniegu :)) > > No no, zaczyna się robić ciekawie ;)) ale to byla propozycja wodnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:07 marceliszpak napisał: > ale to byla propozycja wodnika :) Nie szkodzi ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:14 marceliszpak napisał: > > ale to byla propozycja wodnika :) marceli, zapytałąm czy (wy) bedziecie to robić w śniegu - wiem, że będzie skks, kuba, mtq, ty - to opowiedz, w takim razie co WY będziecie robić w tym śniegu. Ja nic nie proponowałam, powiem więcej, mnie dziś nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek284 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:18 wodnik74 napisała: > marceli, zapytałąm czy (wy) bedziecie to robić w śniegu - wiem, że będzie skks, > > kuba, mtq, ty - to opowiedz, w takim razie co WY będziecie robić w tym śniegu. > Ja nic nie proponowałam, powiem więcej, mnie dziś nie będzie. ok, ja powiedzialem ze ty ta mysl robienia czegokolwiek w sniegu zainspirowalas , mimo ze cie nie bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomek285 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:23 a do tego cierpie dzisiaj na rozdwojenie jazni :) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:03 ? a co? czy śnieg przeszkadza w "jabolkowaniu"? czy może deszcz przeszkadza? No przeszkadza ale co zrobić? Odwołać? Mozna tylko co bedzie jak ktoś nie ma dostępu do kompka, nastawi sie a tu dupa - nie ma nikogo albo ze trzy sierotki nieswiadome? Sam nie wiem:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:06 skks napisał: > Odwołać? > Mozna tylko co bedzie jak ktoś nie ma dostępu do kompka, nastawi sie a tu > dupa - nie ma nikogo albo ze trzy sierotki nieswiadome? > Sam nie wiem:(((( Spotkajmy się wg planu, a potem najwyżej gdzieś pójdziemy, jak ktoś się spóźni, może zadzwonić, poza tym, nie trzeba się spóźniać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:13 Jak mawiają: pierwsza myśl jest przeważnie najlepsza. Śnieg nie śnieg, zbiórka zawsze może być o zapodanym czasie, a co dalej? Przecież nie będziedzie wzywać ekspertów z UEFA. r4 pozdrawiam wszystkich uczestników Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:21 dzieki:)) To mam nadzieję, że cała rodzina4 przybedzie - mimo sniegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:26 ja tak naprawdę zobaczę - może zajrzę wziąć łyka :)), ale na razie nie wiem, o której skończę robotę... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzina4 Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:25 W temacie jabola - ze mną gorzej. Otwarty jestem na : wino lub piwo. r4 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: robimy jabola:) 01.03.03, 12:37 Miła R4 "temat" jabola należy traktować niezmiernie umownie:) Co wcale nie znaczy, że niepoważnie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: robimy jabola:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.03.03, 14:12 to masz więcej? ;-)) nie odwołujemy! Odpowiedz Link Zgłoś