gph 04.09.06, 10:13 od edukacyi. jakby był minister z PiSu - np. Kamiński albo Zawisza to dopiero byłyby cyrki :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Marniejszego jeszcze chyba nie było... 04.09.06, 10:14 no ale po zmianie jaka ulga.... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Marniejszego jeszcze chyba nie było... 04.09.06, 10:16 tramwajarz7 napisał: > no ale po zmianie jaka ulga.... ulga to będzie jak kanał ulgi wykopią koło wiejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Podobno sami mają kopać... 04.09.06, 10:31 tymi pordzewiałymi łopatami... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 To tak jak mój kot 04.09.06, 10:35 nie rozumiał, nie rozumiał, ale teraz grzecznie kopie w kuwecie i zanim i after... tramwajarz chłopaki z zajezdni lubią mojego kota, bo czarny i łatwo go zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: To tak jak mój kot 04.09.06, 10:50 To jesteś okrutny!! Kota pod prąd podłączyłeś i tresowałeś? Zaraz dzwonie do animalsów. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: To tak jak mój kot 04.09.06, 10:59 Eee tam okrutny...elektryczny pastuch to nie mój wynalazek, a ostatnio często spotykam pastuchów bez zasilania... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: To tak jak mój kot 04.09.06, 11:06 E tam. A ja lubię naczelnego pastucha. Taki ładny, krąglutki a madry, a koncyliacyjny. Taki polski, prawdziwy, pastuch. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 No to że koncyliacyjnyto piękne zaiste i 04.09.06, 11:10 godne podkreśleń.... tramwajarz A na zajezdni mamy konkurs jak nazwać stado jakim się opiekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: No to że koncyliacyjnyto piękne zaiste i 04.09.06, 11:16 No u mnie w Łapszach to taki pastuch gania za baranami. A piszą, że ma tychże coraz więcej. I doi te owieczki, i regionalne produkta wyciska, i drze ryj, że teraz, kurna może. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Koncyliacyjny ten pastuch od baranów 04.09.06, 11:21 to sądzisz ze i to stado innego pastucha też ma owczy element? I moze nawet pęd? Owca podobno jak idzie pod nóż to płacze, a widziałem ze na dziś śmieją się....wiec pewnie to barany tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Koncyliacyjny ten pastuch od baranów 04.09.06, 11:28 Oczywiście taki musi być dobry pastuch. Owce i barany lubią się kłucić. A tylko polubowne, pojednawcze gesty pastucha... Mówisz, że owca płacze? To rzeczywiście muszą być tylko barany. Takie one uśmiechnięte, zadowolone a sprytne. Barany na rzeź? Skąd ja to znam? Pamiętam? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Pamięc potrafi figle platać, nie? 04.09.06, 11:36 a taki miał być cudowny nastrój... tramwajarz Nie lubię być w...ionym, ale jednak zasem bywa ze bywam, nie lubię kied to w poniedziałek. Bywają poniedziałki co ich nie lubimy... No bywają. tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Pamięc potrafi figle platać, nie? 04.09.06, 11:45 a taki miał być cudowny nastrój... Jak to na hali, jak to na hali. Oweiczki białe sie pasą, barany robia swoje. Pastuch w słoneczny dzień żentyce popija... sielanka. Właśnie sobie taki widoczek wyobraziłem:)) a czy jak czujesz się, Drogi mój, oj Drogi co niebądź "w...ionym" to mówisz, że lepiej we wtorek albo i środę a nie w poniedziałek? Wydaje mi się, że nasz pastuch czyni to, nam, codziennie i to nie tylko rano i wieczorem jak porzadnemu pastuchowi przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: Pamięc potrafi figle platać, nie? 04.09.06, 11:56 antena pozwala na więcej nizby pastuch sobie życzył... :))) A zresztą jakbym musiał to patzryłbym na pastucha, a że nie mam na to czasu i nie mam obowiązku...no to tylko yttrrzymam Konstytucję i jakby nawet co zmieniali to w moim egzemplarzu ....myślę, ze raczej niewykonalne:))) Kot kotem, ale i pies biega....i nie jest studentem, ale jakiś taki rozgarnięty:)) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Giertych nie jest takim złym ministerem IP: *.ntvk.com.pl 04.09.06, 11:54 Ciupazko - bier sie stela - skks wredny. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Giertych nie jest takim złym ministerem 04.09.06, 12:11 Pozdrowiłaś steskalowe lody? Jak prosiłem? Liżąc ze smakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Ciupagi, kierpce, kosula 04.09.06, 12:17 i po kolana we wodzie....na boso... tramwajarz A skks niek se siedzi ka mu sie widzi...ślebodny, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Ciupagi, kierpce, kosula 04.09.06, 12:21 ślebodny, nie? I nikt mi ślebody nie odbierze!!!! "Śleboda, moi drodzy, to jest coś takiego, co czuje gospodarz w swoim gospodarstwie. To jest coś różnego od swawoli. Swawola niszczy, swawola depcze. Nie patrzy: trawa, nie trawa, zboże, nie zboże... Śleboda jest mądra. Śleboda umie po gospodarsku zadbać, po gospodarsku umie tę ziemię uprawić. Las chroni, żeby był lasem. A z człowieka ta śleboda potrafi wydobyć to, co w człowieku najlepsze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Giertych nie jest takim złym ministerem IP: *.ntvk.com.pl 04.09.06, 12:18 Owszem, pamiętasz lody na Felicjanek, albo na Starowiślnej -nie wspomne tu o ciastkach z Cracovi [ torcik Marzenie, Hiszpański, sernik] i firmowe ciasteczka z ul. Ujejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Giertych nie jest takim złym ministerem 04.09.06, 12:23 Bo się rozpłaczę:(( A karmelicki coctailbar? Strowiślne lodym w sobotę żarł:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Giertych nie jest takim złym ministerem IP: *.ntvk.com.pl 04.09.06, 12:25 Wolałam kotail bar przy Szewskiej - szczególnie kwas chlebowy z rodzynkami. Masz prawo sie rozpłakac - to se nie wrati. Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Dajcie spokój z płaczami... 04.09.06, 12:28 proszę się nie mazać...inaczej... Zakopiańskiego koktailu też już nie ma, a ciasteczka z samanty to nie to samo...:))) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Giertych nie jest takim złym ministerem IP: *.ntvk.com.pl 04.09.06, 12:30 Zgadzam sie - to nie to samo - nie ten klimat. Odpowiedz Link Zgłoś