bpp_siwinska PISjent nie rokuje nadziei 13.09.06, 15:50 .............tak to już trzeba leczyc, lecz PISjent nie rokuje NADZIEI na poprawę zdrowia psychicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwarty wymiar Re: PISjent nie rokuje nadziei IP: *.autocom.pl 13.09.06, 15:55 od poniedziałku to i na pisuar należy wymyśleć inne pojęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seafood Kaczory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:56 Niniejszym pragnę zgłosić samokrytykę i poprosić o jak najniższy wymiar kary. Tu, przed Wami wszystkimi, wyznaję z żalem i pokorą, że lat temu kilka dokonałem równie proroczego co niecnego aktu wywrotowego. Czyn ów polegał na tym, że na czas aktu kopulacji z moją ówczesną małżonką, założyłem na organ kopulacyjny prezerwatywę z 'główką' w kształcie kaczora, przez co naraziłem na szwank dobre imię organów IV Rzeczypospolitej. Co więcej, ponieważ kaczor ów będący zakończeniem kopulacyjnej nakładki na organ, nie miał dobrze widocznego pieprzyka, trudno jest orzec, który przyszły organ IV Rzeczypospolitej padł ofiarą mojej niecnej prowokacji. Należy przeto uznać, że ofiarą padły oba przyszłe organy. Proszę o niski wymiar kary, tj. o darowanie życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deevo durnie IP: *.zurich.com 13.09.06, 15:58 Niech najpierw ukarają girtycha za wypowiedź o kuroniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te-rence obraza majestatu? IP: *.elb.vectranet.pl 13.09.06, 15:58 a niedługo za obraze majestatu będzie się wsadzało na pięć lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seafood Re: obraza majestatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:01 Wynajmiemy od Rosji zagospodarowany drutami kawałek Syberii i tam będziemy wysyłać niecnych szubrawców obrażających i poniżających organy, że tak powiem, władzy. Przyszłość czeka nas świetlana, o tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guru Re: obraza majestatu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:06 Zeby jakis majestat mozna bylo obrazic to ten majestat najpierw musi byc. Jak na razie to widzimy tylko kiepska blazenade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Idioci, po prostu idioci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:00 Zidiocenie pisuarow dochodzi juz do najdalszych granic smiesznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekarski Buleczki z przedzialkiem posrodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:04 Proponuje nazwac wszechobecne buleczki z przedzialkiem posrodku - "pisiorki". A swoja droga to glupota tych pisuarow jest bezdenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuba pamiętam wpis w opinii: IP: *.asta-net.com.pl 13.09.06, 16:04 gdy patrzył na wschód usmiechał się ironicznie.Chyba wystarczy za resztę komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberał To żenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:05 PiS powinien zajmować się gospodarką,zwalczaniem bezrobocia,a nie-przepraszam za kolokwializm tłumieniem humoru obywateli.Kaczyńscy po prostu nie umieją się bawić.Są przeczulenia na swoim punkcie.Dlatego nie nadają się na żadne poważne funkcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .K ***!!!RACJA STANU!!!*** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:07 www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student chlebowe kaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:08 Boże,gdzie my żyjemy?KTO GłOSOWAł ZA TYMI PANAMI?Kiedy wreszcie zmądrzejemy?Nie ma madrych?Wyjechali z tego piekiełka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja} kaczki IP: *.range86-134.btcentralplus.com 13.09.06, 16:10 proponuje wyslac policjantow ,do kazdego mieszkania i zabrac dzieciom kaczuszki do kapieli.Debilizm i wlazidupstwo zwolennikow pis jest co najmniej smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe PiS: ukarać piekarza za chlebowe kaczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:10 Ludzie! powystrzelać kaczki, bo są prowokacją polityczną :D:D... przecież to absurd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Imperator Kwak IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 16:11 Kiedys Funkcjonariusze tropili antysocjalistyczne wybryki- dzis Funkcjonariusze tropia wystepki przeciwko drobiowi. Z dwojga -ci pierwsi byli powazniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bak patriotyczny Re: Imperator Kwak IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 16:21 z pochylonym czolem czekam tez az Samo Dobro pouczy mnie jak puszczac poprawnie patriotyczne baki- baz patriotycznego baka nie moze nastapic moralne odrodzenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesser Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:16 I właśnie po to są tacy ludzie. Żeby w odpowiednim momencie "gazeta POprawnie myśląca" mogła sobie taki artykuł napisać jak to cały PiS chce biednego człowieka na stosie spalić. Takiego POpulizmu to dawno nie było w polskiej opozycji. To już Lepper teraz wygląda na kulturalnego człowieka który potrafi poszanować i nie obrażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:37 To właśnie kolejny przykład idiotycznej propagandy GW. Toż facetowi nikt nie grozi JAKĄKOLWIEK KARĄ, natomiast urzędnik państwowy, reprezentujący oficjalne organa Państwa, ZAKWESTIONOWAŁ jedynie sens firmowania przez władze wojewódzkie, a więc państwowe, firmowania kpiny z jej przedstawicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
rehab22 Re: Kolejny POżyteczny idiota. 13.09.06, 16:42 Gość portalu: LZ napisał(a): > To właśnie kolejny przykład idiotycznej propagandy GW. Toż facetowi nikt nie > grozi JAKĄKOLWIEK KARĄ, natomiast urzędnik państwowy, reprezentujący oficjalne > organa Państwa, ZAKWESTIONOWAŁ jedynie sens firmowania przez władze > wojewódzkie, a więc państwowe, firmowania kpiny z jej przedstawicieli. Tylko idiota może coś takiego odebrać jako kpiny. Drogi LZ, chyba też Cię dopadła "kartoflana" przypadłość. Moje współczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TadeuszLuzny Uwaga Wszyscy Wietrzacy Spisek Przeciwko PIS! IP: *.sdsl.bell.ca 13.09.06, 16:46 Wezmijcie sobie kolo, walnijcie sie w czolo i pobiegajcie naokolo! Odpowiedz Link Zgłoś
workpipeline to nie spisek,to uklad,osmieszanie juzza Goebelsa 13.09.06, 18:37 bylo doskonala technika w propagandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloratura1 Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.06, 18:26 rehab22 napisał: > > Tylko idiota może coś takiego odebrać jako kpiny. Drogi LZ, chyba też Cię > dopadła "kartoflana" przypadłość. Moje współczucie. PiSie już tak mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:54 > Tylko idiota może coś takiego odebrać jako kpiny. Drogi LZ, chyba też Cię > dopadła "kartoflana" przypadłość. Moje współczucie. Sam autor tego piekarniczego dzieła zadeklarował, że to MA BYĆ jednoznaczna kpina - takie miało być "przesłanie" kaczego chlebusia. Uzgodnijcie wersję albo poćwiczcie rozumienie prostego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszeklu Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.nycmny83.covad.net 13.09.06, 18:23 tylko bracia kaczynscy moga doprowadzic nasz kraj do dawnego jakrze idealnego ukladu. wszyscy musza miec poruwno, zeby korubcja sie skonczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 18:24 ukarać nie! Leczyć - TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gosc Re: Kolejny POżyteczny idiota. IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 11:40 "To już Lepper teraz wygląda na kulturalnego człowieka" Niesamowicie dziwi mnie fakt, że niektórzy są skłonni dzisiaj tak twierdzić. Totalny brak wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa ...prawo prawem, ale sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:17 musi być po naszej stronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myśliwy a wtym roku jest sezon łowiecki na kaczki? IP: 194.183.32.* 13.09.06, 16:17 bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynka mogli przeciez rozstrzelać IP: *.pro.lama.net.pl 13.09.06, 16:22 ludzkie paniska te PISy mogli przeciez chłopa od razu kazać rozstrzelać a tak tylko odwołali.Bardzo pięknie, niech się chłopisko cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonDzon krótkie nóżki jak u każdej kaczuszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:33 BUHAHAHA KACZORY KWAKAJCIE BO TYLKO TO POTRAFICIE!!! Kaczy chód, krótkie nóżki jak u każdej kaczuszki, i kuperki jak pomidorki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: photo8 Kur.wa, gdzie ja mieszkam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:36 . Odpowiedz Link Zgłoś
rehab22 Re: Kur.wa, gdzie ja mieszkam? 13.09.06, 16:39 Gość portalu: photo8 napisał(a): Mieszkasz w krainie absurdu, nie myśl, że śnisz, to naprawdę się dzieje. Król jest nagi... > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halfliner On zrobił to z chleba, ja bym zrobił z g..wna. IP: *.e-wro.net.pl 13.09.06, 16:38 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzkasprzyk I oto powróciła cenzura charakterystyczna 13.09.06, 16:40 totalitarnym rządom. To juz nie żart czy zabawa. Jawne podobieństwo do stalinizmu i faszyzmu. Wkrótce powstanie policja mysli a obywatele będą z lekiem nie tylko wyrazac swoje opienie ale również odczucia, emocje i mysli. Ale mnie nikt nie zastraszy. ^*^$%&%* na kaczory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audir PiS i nie zna na reklanuie politycznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 16:42 Brakuje oleju w glowie tego oszołoma , co oprotestował kaczki chlebowe . Proszę mi znaleźć drugiego głupka, który tak jak Czekaj będąc czlonkiem PO reklamuje wraże ugrupowanie . Kaczyńscy powinni mu nadać order ...za tę polityczną nobilitację :)) Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Wyzarlo wam mozgi, PiSiaki ? 13.09.06, 16:46 Chyba juz glupszych od PiSu nie ma, no moze z wyjatkiem LPR. Jak namaluje fiuta, to tez bedzie problem, ze niby aluzja do rzadu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jej Re: Wyzarlo wam mozgi, PiSiaki ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:00 namaluj na początej kaczkę, będziesz bohaterem, napiszą w GW o tobie!!! A jak coś ci się w życiu przytrafi (wyrzucą cię z domu, żona cię zdradzi, kolega cię kopnie w odbyt itp.) to kwicz: "PiS się na mnie mści, mści, mści!!! (GW o tym napisze!). Zrób to synku! Musisz, Donald na to czeka, prasa czeka, telewizja czeka, wyborcy PO również! MUSISZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gosc Re: Wyzarlo wam mozgi, PiSiaki ? IP: *.devs.futuro.pl 14.09.06, 11:42 Widzę, że niektórzy stresują się tą dyskusją... To przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: Mam w domu pluszową kaczkę IP: *.freedom2surf.net 13.09.06, 17:09 kolego, nie wszystko stracone. Zbuduj oltarzyk posadz na nim swoja kaczuszke otaczaj czcia i szacunkiem - moz wejdziesz do 4 Rzeczpospolitej. Jkkolwiek musisz wyznac i zrozumiec swoje bledy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetie a kaczka w pomarańczach? IP: 217.153.27.* 13.09.06, 16:57 niedługo z menu zniknie kaczka w pomarańczach!!!! co mam zatem prosić, drób z pomarańczami? Paranoja.. a kaczuszki kąpielowe?? tez muszą odejść!!! Odpowiedz Link Zgłoś