viking73 14.03.03, 11:26 Przyznaję się bez bicia. Zapadłem na to schorzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:33 było się zaszczepić ew. możemy zrobic wigilię alternatywną, bo w wielkanoc w takich warunkach to ja nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:37 tzn. będziemy się łamać jajkiem, a na choince powiesimy pisanki i zajączki? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:40 nie - ubierzemy zajączka w bombki i łańcuchy, a prezenty rozrzucimy naokoło natomiast opłatek będzie w zmodyfikowanej formie omleta Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:47 zajączka proponuję łańcuchem do choinki przywiązać, żeby nie uciekł, a do koszyka ze święconym włożyć karpia Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:06 biedny zajączek... a co do śniegowstrętu to właśnie ostatnio zauważyłam u siebie jego objawy... ja chcę wiosnę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:08 yennzfiolkowymioczami napisała: > a co do śniegowstrętu to właśnie ostatnio zauważyłam u siebie jego objawy... > ja chcę wiosnę!!!!!! zjadaj szybciej ten śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:26 A może zebrać go i przechować do przyszłej zimy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:30 sądząc po tym, co za oknem, przyszłej zimy nie będzie, bo to będzie nadal ta sama :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:35 jottka napisała: > sądząc po tym, co za oknem, przyszłej zimy nie będzie, bo to będzie nadal ta > sama :(( To może sprowadzić skąś zieloną trwę i przykryć ten śniego do przyszeł zimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:35 a może by tak zapaść w sen zimowy... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:39 ty nie kombinuj, tylko jedz prędzej wszystko przez ciebie :( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:40 ale ja śniegu nie zamawiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Śniegowstręt 14.03.03, 14:47 No to trzeba odesłać fakturę do nadawcy z adnotacją "towaru nie zamawiano" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka ona kręci 14.03.03, 14:51 gołym okiem widać, że kaprysi - tego żółtego nie jem, tamten może być, a w ogóle to mi sie nie chce :(( i pomyśleć, że ludzkość w znacznym procencie głodna chodzi, a ta marudzi Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: ona kręci 14.03.03, 14:53 jottka napisała: > gołym okiem widać, że kaprysi - tego żółtego nie jem, tamten może być, a w > ogóle to mi sie nie chce :(( > > i pomyśleć, że ludzkość w znacznym procencie głodna chodzi, a ta marudzi Przecież nie każdy lubi świerzy, biały, mokry śnieg - może go trochę wysuszymyć Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: ona kręci 14.03.03, 14:54 jottka napisała: > gołym okiem widać, że kaprysi - tego żółtego nie jem, tamten może być, a w ogóle to mi sie nie chce :(( I jeszcze się wypiera, że adresu nie zna;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ona kręci 14.03.03, 14:54 i wreszcie zorientowałam się, skąd pomysł, że jadam snieg... ależ ja go nie jem i innych też ostrzegam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ona kręci 14.03.03, 14:59 bystra dziewczynka :) to przez niedobór witaminy ce, a w żółtym śniegu jest jej pełno - jedz szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ona kręci 14.03.03, 15:02 eee, ja chyba jednak podziękuję ale może ktoś inny jest chętny... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: ona kręci 14.03.03, 15:04 yennzfiolkowymioczami napisała: > eee, ja chyba jednak podziękuję > ale może ktoś inny jest chętny... Może Ty Jottka Tak cały czas drążysz ten temat, może masz ochotę ale nie wiesz jak to powiedzieć;) Nie wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ona kręci 14.03.03, 15:06 ??? 1. za oknem śniegu więcej i więcej 2. trzeba go usunąć jak najszybciej 3. a tu yenn wzywa do niejedzenia :( 4. to kto jest winien??? Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: ona kręci 14.03.03, 15:08 jottka napisała: > ??? > > 1. za oknem śniegu więcej i więcej > > 2. trzeba go usunąć jak najszybciej > > 3. a tu yenn wzywa do niejedzenia :( > > 4. to kto jest winien??? Może by tak wyzanczyć jakąś komisję? Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ona kręci 14.03.03, 15:10 tymon2 napisał: > jottka napisała: > > > ??? > > > > 1. za oknem śniegu więcej i więcej > > > > 2. trzeba go usunąć jak najszybciej > > > > 3. a tu yenn wzywa do niejedzenia :( > > > > 4. to kto jest winien??? > > Może by tak wyzanczyć jakąś komisję? a byłaby w telewizorze?? ;))) jottka - możesz jeść jak chcesz, ja tylko ostrzegam, żebyś nie jadła takiego żółtego, co to na niego husky nasikały Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ona kręci 14.03.03, 15:07 właśnie, mogę Ci odstąpić mój przydział;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ona kręci 14.03.03, 15:09 ja już trzeci parapet wylizuję, a nie za duża jestem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: ona kręci 14.03.03, 15:12 u mnie parapety bez śniegu... i w ogóle za moim oknem jakby topniał... coraz mniej go;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabex Re: Śniegowstręt IP: 62.233.163.* 14.03.03, 11:41 Ja się właściwie cieszę. Planowałem wyjechać na narty w weekend, a ostatnie temperatury ku temu nie sprzyjały, a tu nagle takie coś. Jestem po prostu "wniebowzięty", ten śnieg daje mi szanse na jeszcze jedną wyprawę na narty w dobrych warunkach. Ale chyba najlepiej byłoby, gdyby w Krakowie było lato, a w górach śnieżyce... Pozdrowienia Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:44 Ja cały czas twierdzę że to wszystko przez lobby narciarskie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabex Re: Śniegowstręt IP: 62.233.163.* 14.03.03, 12:15 tosia_ napisała: > Ja cały czas twierdzę że to wszystko przez lobby narciarskie :( Lobby narciarskie jest wszechpotezne. Od nas zalezy, kiedy i gdzie spadnie snieg. Ustalamy wysokosc pokrywy bialego puchu na wszystkich stokach w obrebie Polski. Decydujemy o temperaturze i liczbie narciarzy na poszczegolnych stokach. Nikt i nic nie jest w stanie nas powstrzymac....:) Poza tym stoi za nami "grupa sprawujaca wladze". Proponuje powolanie specjalnej komisji sejmowej w celu zbadania tej sprawy... Grabex Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: Śniegowstręt 14.03.03, 13:19 Gość portalu: Grabex napisał(a): > Lobby narciarskie jest wszechpotezne. Od nas zalezy, kiedy i gdzie spadnie > snieg. Ustalamy wysokosc pokrywy bialego puchu na wszystkich stokach w > obrebie Polski. Decydujemy o temperaturze i liczbie narciarzy na > poszczegolnych stokach. Nikt i nic nie jest w stanie nas powstrzymac....:) zajebiscie to moze byscie zalatwili chociaz jeden porzadny stok w tym kraju? oto wlasnie typowe narciarskie dzialanie: gadu, gadu, gadu... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:50 zamiast gapic sie w lodowke lepiej byscie na dwor wyskoczyli sloneczko swieci, klucze wszelkiego rodzaju drobiu dra sie na niebie, odra radosnie wiosennie chlupocze.... weekend sie zaczyna i szef wyszedl sielanka Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 11:57 do skakania nad odrę muszę wsiąść w samochód na razie mogę wyjść łapać tego wielkanocnego karpia w przeręblu :( Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Śniegowstręt 14.03.03, 12:14 Na dworze u nas też sielanka, ale na polu śnieg pada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 12:21 polami to jeszcze przedwczoraj płynęła strugami brudna woda :( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no więc 14.03.03, 12:30 u tosi we dworze sielanka, a u mnie ciężko dojrzeć przez okno, czy jakiekolwiek pole jeszcze istnieje :( nawet umyte :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Śniegowstręt 14.03.03, 12:32 no to jak powiesz "we dworze królewskim" czy "na dworze królewskim"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Śniegowstręt 14.03.03, 12:52 tosia_ napisała: > no to jak powiesz "we dworze królewskim" czy "na dworze królewskim"? ;) w krolewskim obejsciu my tu som tylko ksiestwo:( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Śniegowstręt 14.03.03, 13:01 ale niepodległe i suwerenne!!! skuter, ty zaprzańcu!!! poza tym oczywiście, że we dworze - np król zygmunt stanął w niepołomickim dworze Odpowiedz Link Zgłoś