Dodaj do ulubionych

brawo trudny2002!

02.10.06, 15:52
Wielce mnie sie podoba i napawa optymizmem Twoja aktualna polemika z Szanowna
Pania Kiko.

Podoba mi sie z tego wzgledu, iz Szanowna Pani Kiko oraz jej zwolennicy
przestana bezpodstawnie oczerniac, dyskredytowac oraz manipulowac
wypowiedziami spokojnych uzytkownikow Forum Krakow, Forum Towarzystwa
Wzajemnej Adoracji, Forum Anonimowych Cukierkozercow etc. etc.

Pod drugie, optymizmem mnie napawa to, iz pracownicy sztabu Prawych i
Sprawiedliwych rowniez uswiadomia sobie, ze prawo ma rowniez zastosowanie w
rozmowach internetowych.

Tak wiec moi drodzy, uwaga na ciety jezyk i mozliwosc
popelnienia "przejezyczenia"

Brawo!
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 15:57
      Pospieszyłeś sie Stefanku, to nie byłam ja. Zajrzyj do wątku o Piwnicy.
      Jesteś tu od niedawna (?), to pewnie nie zauważyłeś, ze nie mam zwyczaju
      przekraczać istotnej granicy. I na drugi raz pamiętaj, niezależnie od sympatii
      politycznych w Takich sprawach należy zachować pełną obietywność i przyzwoitość!
      • stefan26 Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 16:03
        oczywiscie, ze to nie Ty. temat skasowany, ip zmienione, haslo skradzone
        To nie ja, to inni...

Musze Cie zmartwic, jestem tu od dosyc dawna, i wiem jaka retoryka sie
        poslugujesz. Tak czy inaczej, podoba mi sie postawienie sprawy jasno. Niektorym
        uzytkownikom taki kubel zimnej wody dobrze zrobi!
      • mrug Chyba żartujesz... 02.10.06, 16:04
        kikoo1 napisała:

> Jesteś tu od niedawna (?), to pewnie nie zauważyłeś, ze nie mam zwyczaju
        > przekraczać istotnej granicy.

Re: Czy ważkie pytania mogą być tylko stawiane na
        Autor: kikoo1
        Data: 30.08.06, 18:18
        ruczaj łaził za mną i truł mi d.pe.Daj spokój, nie gram z tobą. To co
        uprawiasz to żałosne szmaciarstwo....
        • kikoo1 Re: Chyba żartujesz... 02.10.06, 16:30
          TY jesteś mrugu bardziej żałosny niż przypyszczałam.
          I chyba jednak niezbyt mądry. Bo, że amoralny to odkryłam to, jak wiesz już
          dość dawno. W kółko przytaczasz ten sam tekst, pewnie chcesz, żebym przytoczyła
          te twoje przygody z Komisją Wojskową, mały ekshibicjonisto, coo??
          Ponadto, jako prawdopodobnie nuworysz, nie wiesz, ze używanie słowa dupa, czy
          nazwanie kogoś chamem, jeśli nim rzeczywiście jest - to nie jest przekraczanie
          granicy. To nazywanie rzeczy wprost i po imieniu , tak jak na to zasługują.
          Chamstwem natomiast jest takie czepianie natrętne się mnie, jakie ty uprawiasz.
          Megachamstwem jest zachowanie peteena, czy kuby., ale o tym nigdy się jeszcze
          nawet nie zajaknąłeś, ani ich chamskich kwestii nie przytoczłeś, panie Kali. A
          jest tego całkiem sporo na forum. To ta twoja podwójna moralność, zreztą nie
          tylko twoja...
          Mówiąć o istotnych sprawach czy granicach mam na myśli wartości nadrzędne
          do których zaliczam tzw. dobre imię! Ale czy ty jesteś w stanie to zrozumieć,
          mój kompulsywny bobbie?
          • mrug Re: Chyba żartujesz... 02.10.06, 16:47
            kikoo1 napisała:

"W kółko przytaczasz ten sam tekst, pewnie chcesz, żebym przytoczyła te twoje
            przygody z Komisją Wojskową, mały ekshibicjonisto, coo??"

Nic się nie martw, co chwila jakieś nowe posty do kolekcji wpadają...
            Jak już Ci kiedyś powiedziałem, żadnego z moich postów nie musze się wstydzić ,a
            Ty?

"Ponadto, jako prawdopodobnie nuworysz, nie wiesz, ze używanie słowa dupa, czy
            nazwanie kogoś chamem, jeśli nim rzeczywiście jest - to nie jest przekraczanie
            granicy. To nazywanie rzeczy wprost i po imieniu , tak jak na to zasługują."

Rozumiem, że z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jesteś mało lotnym,
            ograniczonym betonem intelektualnym i wszystko będzie OK? Masz szczęście, że
            jestem na tyle kulturalnym człowiekiem (na ile oczywiście kulturalnym może być
            nuworysz), że nie odpowiadam na Twoje pyskówki tak jak na to zasługujesz...

"Chamstwem natomiast jest takie czepianie natrętne się mnie, jakie ty uprawiasz."

Takie jak to?:
            Re: Szara sieć I Hipokryzja!
            Autor: Gość: LMKiko IP: *.net.autocom.pl
            Data: 28.09.06, 01:19
            mruniu, znowu się czepiasz? Jak tse-tse? Dla ciebie nie zamierzam się starać,
            odpie.... się , nie rozumisz po polski? Papugowanie? I kto to mówi? Ktos kto
            zaśmieca nieustannie wszystkie trzy fora swoimi bobonibydżwiękami???I pamiętaj
            mruniu - pierwsza grupa drugą grupę może pocałowąć w ...rękę!(co najwyżej)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=49368785&a=49385131
            "Megachamstwem jest zachowanie peteena, czy kuby., ale o tym nigdy się jeszcze
            nawet nie zajaknąłeś, ani ich chamskich kwestii nie przytoczłeś, panie Kali. A
            jest tego całkiem sporo na forum. To ta twoja podwójna moralność, zreztą nie
            tylko twoja..."

Ludzie reagują agresją na agresję, o wzorze Moralności...

"Mówiąć o istotnych sprawach czy granicach mam na myśli wartości nadrzędne
            do których zaliczam tzw. dobre imię! Ale czy ty jesteś w stanie to zrozumieć,
            mój kompulsywny bobbie?"

Nie sądzę, bo nawet Ty sama nie rozumiesz o czym piszesz...
            A teraz na koniec wklej coś z forum Kraj. Prosimy.
            • kikoo1 Re: Chyba żartujesz...Mrugu... 02.10.06, 17:00
              Więc tak mrugu, jesteś dość inteligetny i kulturalny i amoralny ( dalej żadnej
              oceny postawy peteena czy kuby). Ja zgadzam się być ograniczonym betonem
              intelektualnym, OK. Albowiem do pewnego stopnia mam w dupie to, co niektórzy o
              mnie myślą i mam pewne własne zdanie na swoj temat i wystarczająco dużo do
              życia i ludzi i siebie dystansu. Jak się tak porównujemy, to udzielę Ci pewnej
              rady, popracuj trochę nad swoim poczuciem humoru, ulży i tobie i mnie. A jeśli
              rada ta Ci nie w smak to po raz n-ty proszę, dajmy sobie wreszcie trochę
              spokoju...
              k.
              • mrug Re: Chyba żartujesz...Mrugu... 02.10.06, 17:12
                Moje poczucie humoru jest na właściwym miejscu...Inaczej, wszak, nie gawędziłbym
                tu sobie z Tobą...Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż przepychanie się z trollem,
                a w tym przypadku sprawia mi to niekłamaną radość...Nie będę Ci mówił z jakiego
                powodu, bo znowu się zdenerwujesz...:D
                Krótko mówiąc, dopóki się nie ucywilizujesz, dopóty będę Ci wypominał każde
                niewłaściwe zachowanie. Niestety, nie sądzę, żebyś się miała prędko zmienić,
                dlatego czeka mnie orka na ugorze...
                • gph złożyłeś teraz ważkie przyrzecznie.. 02.10.06, 17:14
                  obiecałeś...

orkę na ugorze kiko :D

wiele barwnych wizji przelatuje mi przez głowę po takim sformuowaniu:DDD fuj.
                  • mrug Re: złożyłeś teraz ważkie przyrzecznie.. 02.10.06, 17:15
                    Daj spokój, bo zaraz znowu zacznie mówić o moich pośladkach...;)
                • kikoo1 Re: Chyba żartujesz...Mrugu...Mrugu........ .. 02.10.06, 17:45
                  Jak chcesz. Rozumiem że kreujesz się również na małego sadystę. Na wszelki
                  wypadek chcę ci zatem wyjaśnić, że zwracanie uwagi i chęć wychowywania ludzi
                  dorosłych nazywane jest właśnie chamstwem. Od kołyski przebywam w cywilizowanym
                  środowisku i nie rozumiem, czemu tak się do mnie przyspawałeś. Odreagowujesz
                  swoje stresy pewnie, ale to gra nie fair,to zachowanie na granicy normalności.
                  Nazywanie mnie też trollem w czasie tej próby wyjaśnienia sobie tego i owego
                  jest bardzo niemiłym i mało kulturalnym, zniechęcającym do dalszych rozmów,
                  zgrzytem. Nie zamierzam się zmieniać, a ty na szczęscie nie jesteś moim
                  tatuśkiem, no i ja jestem już bardzo dużą dziewczynką, więc porzuć tę syzyfową
                  pracę. Takich grzecznych dziewczynek masz na nudzie bez liku, więc urabiaj je
                  sobie na swoje podobieństwo. A tak na marginesie, konwencje szanuję, ale nudzą
                  mnie one niepomiernie. Gustuję w byciu kontrowesyjną, że też jeszcze na to nie
                  wpadłeś. A wiesz pewnie jacy ludzie mogą sobie pozwolić na pełny luz?
                  No właśnie....
          • peteen zejdź ze mnie pindyryndo... 02.10.06, 18:51
            bo dopiero się dowiesz paru słów prawdy o sobie popłuczyno pisowska...
            • Gość: LMKiko Re: zejdź ze mnie pindyryndo... IP: *.net.autocom.pl 03.10.06, 21:21
              bez komentarza - koń jaki jest każdy widzi ( podobno od zawsze!)
      • trudny2002 Kiko a jaki Ty widzisz zwiazek między 02.10.06, 16:23
        tym co dotyczy Twojej lub osoby się podszywającej postawy i oszczerczej postawy
        agresywnej i pomawiającej a ...
        kikoo1 napisała:

> Pospieszyłeś sie Stefanku, to nie byłam ja. Zajrzyj do wątku o Piwnicy.

...no właśnie wątkiemo Piwnicy?

> Jesteś tu od niedawna (?), to pewnie nie zauważyłeś, ze nie mam zwyczaju
        > przekraczać istotnej granicy. I na drugi raz pamiętaj, niezależnie od
        sympatii
        > politycznych w Takich sprawach należy zachować pełną obietywność i
        przyzwoitość

Przyzwoitość zgoda , ale obiektywnoiść lepiej zastąpić obiektywizmem...
        trudny
        Proszę uprzejmie wyjaśnić jakim zwiazkiem zachwycasz się miedzy watkiem o
        Piwnicznym informatorze a tym co pozwoliłaś sobie napisać na mój temat?
        trudny
        Podktreślam, ze Michał Ronikier i ja to osoby różne...jakkolwiek podobnie jak
        wielu piwnicznian spotykałem Michała bardzo wiele razy...właśnie w Piwnicy i
        przy bylejakich okazjach i przy kapitalnych:)
        > !
        • kikoo1 Re: Kiko a jaki Ty widzisz zwiazek między 02.10.06, 16:38
          Trudny o Boże, w tej sprawie przede wszystkim interesuje mnie tylko to, że to
          nie ja Cię pomówiłam i ośmielam się oczekiwać od Ciebie przeprosin. Sprawy
          Piwnicy dla osób z nią jakoś zwiazanych są ważne , ale ja nie należalam do
          bliskiego grona., jak ,rozumiem, Ty . Bardzo Ci wspólczuje, bo przypuszczam,
          że to musi być dla Ciebie i całego srodowiska przykre.
          • gph i tak to zostałeś bogiem trudny. 02.10.06, 16:39

póki co masz jednego wyznawcę. ale od czegoś trzeba zacząć.
          • trudny2002 Re: Kiko a jaki Ty widzisz zwiazek między 02.10.06, 23:50
            kikoo1 napisała:

> Trudny o Boże, w tej sprawie przede wszystkim interesuje mnie tylko to, że to
            > nie ja Cię pomówiłam i ośmielam się oczekiwać od Ciebie przeprosin.

Jeśli mimo wszystko oczekujesz , no to spotyka Cię zawód. natomiast wyjdę
            naprzeciw twoim oczekiwaniom i w kwestii konkretnej propnuję spotkanie .

Sprawy
            > Piwnicy dla osób z nią jakoś zwiazanych są ważne , ale ja nie należalam do
            > bliskiego grona., jak ,rozumiem, Ty . Bardzo Ci wspólczuje, bo przypuszczam,
            > że to musi być dla Ciebie i całego srodowiska przykre.

Mylisz się. Nie moze być przykrym dla środowiska z którego można być jedynie
            dumnym i zadowolonym, ze przyszło kiedyś w uczciwej grupie przejść kawałek choć
            droga była trudna i czas nie łatwiejszy...a ta przykrość to u mnie nazywana
            jest smutkiem. Zwykłym smutkiem, ze był tam i ktoś komu zwyczajnie nie wyszło.
            Do Piwnicy zaglądaly tez stricte prostytutki...wiec nie jest tak, ze było
            trudno znaleźć towarzystwo dla siebie...ale to nie wytępuje w kazdym środowisku
            wiec pojmuję że zrozumieć Ci jest to trudno...a moze i bardziej niż trudno.
            Bez szczególnego szacunku ale grzecznosciowo dobranoc:)
            trudny
            • Gość: LMKiko Kiko a jaki Ty widzisz zwiazek między---Trudny!? IP: *.net.autocom.pl 03.10.06, 04:01
              Wszystko ci się myli, chyba. Narobiłeś najpierw rabanu na całe forum, że to ja
              cię pomówiłam. Kiedy okazało się, dość szybko zresztą, że nie masz racji, nie
              raczyłeś nawet powiedzieć zdawkowego przepraszam. Czyżbym aż tak bardzo myliła
              się co do Ciebie?
              Wiesz i to właśnie było takie niesympatyczne w Piwniczanach, to megalomaństwo
              i przeświadczenie, że są pępkiem świata.
              Wiesz, ja z tych, co za pępkami nie przepada.
              Bez szczególnego szacunku, jak najbardziej.
              k.
              • trudny2002 Re: Kiko .... 03.10.06, 10:19
                Gość portalu: LMKiko napisał(a):

> Wszystko ci się myli, chyba. Narobiłeś najpierw rabanu na całe forum, że to
                ja
                > cię pomówiłam.

Po pierwsze nie narobiłem rabanu na całe Forum, ale zwróciłem sie do Ciebie w
                spokoju o wyjasnienia. Nie byłas skłonna niczego wyjasniaća sytuacja trwa do
                teraz.

Kiedy okazało się, dość szybko zresztą, że nie masz racji, nie
                > raczyłeś nawet powiedzieć zdawkowego przepraszam.

Zrozumiałe, ze nie odnajduję powodu do "przepraszam" takiego normalnego, bo
                grzecznosciowe zwane zdawkowym jakoś akurat tu nie na miejscu...
                nic takiego się nie okazało....to jedynie Twoje stanowisko, ale pójście w
                zapate to jedna z technik jakie znane są i w kręgach zbliżonych do Twojej
                opcji...

Czyżbym aż tak bardzo myliła
                > się co do Ciebie?
                Nie jest wykluczone ,ze mylisz się jak kazdy kto cokolwiek podejmuje...nie
                pojmuję dlaczego Ty własnie miałabyś być wolną od mozliwości pomyłki?

> Wiesz i to właśnie było takie niesympatyczne w Piwniczanach, to megalomaństwo
                > i przeświadczenie, że są pępkiem świata.
                Nie rozumiem dlaczego "było"...wszak po pierwsze jest jeśli o Piwnicy choć fakt
                że nie taka jak kiedyś...a kolejno, wielu spośród Piwniczan obrało bardzo
                słuszną drogę dystansowania się od otaczających niekiedy bardzo dziwnych
                osób....Naprawdę to była grupa bardzo serdecznych osób, ale naturalnym że w
                pewnym stopniu zamknięta a powodów było więcej niż jeden...

> Wiesz, ja z tych, co za pępkami nie przepada.
                Ja natomiast mam zdrowe podejście do blizny po Matce...i pępek jako taki lubić
                potrafię...
                > Bez szczególnego szacunku, jak najbardziej.
                Masz i Ty prawo do nawet zupełnego braku szacunku...a zresztą okazujesz tę
                cechę nader czesto...
                Inaczej...ubisz sobie popępkować i dziwisz się że nie wszyscy tolerują Twoje
                cechy uciążliwe dla innych:)
                Ale to Twoja filiżanka kawy...i jak wiesz każdy ma swoją...
                trudny
                > k.
                • Gość: LMKiko Re: Kiko ....Trudny!!!??????? IP: *.net.autocom.pl 03.10.06, 19:42
                  Sytuaacja trwa do teraz???
                  Wyjaśniłam, że nie rozmawiałam o Tobie i Piwnicy w określonym kontekście.
                  Jeśli wciąż nie wierzysz czy czegoś nadal nie rozumiesz, to spytaj albo nie.
                  Twój problem, jak to się teraz zwykło "elegancko" kończyć rozmowę.
                  k.
    • Gość: dr. A.Kula Re: brawo trudny2002! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:01
      gdyby chcieć ciągać ludzi po sądach za to co wypisują na forum to taki na
      przykład longi w ogóle nie wychodziłby z sądu
      • gph Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 16:04
        Gość portalu: dr. A.Kula napisał(a):

> gdyby chcieć ciągać ludzi po sądach za to co wypisują na forum to taki na
        > przykład longi w ogóle nie wychodziłby z sądu

chciej. ciągaj. biegaj, płyń leszczu.
        • Gość: dr. A.Kula Re: brawo trudny2002! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:10
          spokojnie, spokojnie, zmienimy leki, od razu się lepiej poczujesz
          • stefan26 Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 16:13
            kolego sympatyczny z DSL-a oraz wszelcy uzytkownicy no-static_ip@users. Wasze
            sesje sa tez bardzo latwe do ustalenia, wiec nie ma sie co tak napinac;]
          • gph Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 16:13

> spokojnie, spokojnie, zmienimy leki, od razu się lepiej poczujesz

zmienić to sobie możesz rękę której na codzień używasz.

a jak mi chcesz coś zmieniać, to tylko twarzą w twarz. poradzimy sobie bez
            wysokiego sądu - nie?
            • Gość: dr. A.Kula Re: brawo trudny2002! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:20
              i to mi się podoba, gdzie i kiedy ?
              • gph Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 16:26

> i to mi się podoba, gdzie i kiedy ?
                przyjdź na najbliższe spotkanie krakforum, poszukaj mnie i się przedstaw. to
                nie potrwa długo.
                • trudny2002 Panowie sobie tak miło gwarzycie 02.10.06, 16:29
                  no a jak taki Kula doktor i to zapewne A jak antoni...o kulach się przykula?
                  No to pewnie że dłużej potrwać musi...
                  trudny:)
                  • gph Re: Panowie sobie tak miło gwarzycie 02.10.06, 16:31
                    trudny2002 napisał:

> no a jak taki Kula doktor i to zapewne A jak antoni...o kulach się przykula?
                    > No to pewnie że dłużej potrwać musi...

poczeka się cierpliwie na pana doktora pacjenta.
                    • trudny2002 Re: Panowie sobie tak miło gwarzycie 02.10.06, 16:33
                      cierpliwość po pierwsze a sam wiesz że pośpiech poniża...jak mówił
                      nieodżałowany Seneka...Młodszy bo starszego słabiej pamiętam, a pozatem on nie
                      był gaduła...
                      trudny
                • Gość: dr. A.Kula Re: brawo trudny2002! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:57
                  spotkanie krakforum ? boisz się tak sam na sam ?
                  • gph Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 17:07

> spotkanie krakforum ? boisz się tak sam na sam ?

oczywiście. drżę jak liść na samą myśl o sam na sam z jakimkolwiek leszczem.

się odważysz, przyjdź, dostaniesz co twoje i nie zawracaj więcej dupy.
                    • Gość: dr. A.Kula Re: brawo trudny2002! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:02
                      dupy to ty dałeś
                  • xyz_xyz_xyz Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 17:08
                    pozwolę sobie odwrócić pytanie: A może ty się boisz przyjść na spotkanie FK?
                    • mrug Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 17:13
                      Ja bym się bał...
                      Horda pijanych zomowców zgrupowana w małym pomieszczeniu...Drżyjcie patrioci!)
                      • xyz_xyz_xyz Re: brawo trudny2002! 02.10.06, 17:49
                        mrug napisał:
                        > Ja bym się bał...
                        > Horda pijanych zomowców zgrupowana w małym pomieszczeniu...Drżyjcie patrioci!)

nie mówiąc o wykształciuchach!
    • Gość: stefan Re: brawo trudny2002! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:00
      www.pis.org.pl/multimedia.php?play=59#wideoframe
      • stefan26 to jest nieme kino! 02.10.06, 18:09
        dawno juz nie widzialem zadnego dobrego filmu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka