Dodaj do ulubionych

ASP Kraków

IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 10:24
witam,
w przyszlym roku planuje zdawac na asp w waszym pieknym miescie ;) bardzo ulatwilby mi kilka spraw kontakt z osoba, ktora tam
studiuje i moglaby opowiedziec mi o uczelni, odpowiedziec na pytania itp. bede bardzo wdzieczna za pomoc :) moj mail:
swistaki@gmail.com

dzieki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Re: ASP Kraków 21.11.06, 10:25
      a co chcesz studiowac, jesli nie tajemnica?
      :)
      trudny
      • Gość: nat Re: ASP Kraków IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 10:42
        szczerze mowiac... jeszcze nie wiem ;) bardzo odpowiadalaby mi grafika. ale chce sie zorientowac ktory z wydzialow jest najbardziej/najmniej oblegany i tym tez sie bede kierowac. wiem, ze i tak bedzie sie b trudno dostac i nie chce sie porywac z motyka na slonce ;)
        • trudny2002 Re: ASP Kraków 21.11.06, 10:47
          Ty sie kieruj tym co lubisz, potrafisz, czujesz, a nie obleganiem przez innych.
          To chyba w przypadku szkoly artystycznej wyjscie sensowniejsze...ale zrobisz
          jak chcesz. Trudno sie dostac....ale i nie trudno.
          trudny
          • Gość: nat Re: ASP Kraków IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 10:51
            pewnie, ze kieruje sie tym, co lubie. ale jesli np waham sie miedzy dwoma wydzialami, a na jeden z nich latwiej sie dostac - no to wiadomo, ktory wybieram..
            trudno i nie trudno? to ciekawe ;)
            • trudny2002 Re: ASP Kraków 21.11.06, 10:54
              powodzenia...nie wiem jaki drugi ewentualny, ale grafika OK. Trzymaj sie:)
              trudny
              • Gość: lili Re: ASP Kraków IP: *.77.classcom.pl 21.11.06, 13:30
                grafika to ok 6 kandydatow na miejsce.
                wydzial ok.
                • Gość: Filip Re: ASP Kraków IP: *.dsl.bell.ca 21.11.06, 13:39
                  ...jaka grafika....komputerowa...czy stare techniki graficzne...?
                  ...bo to jest roznica.
                  • Gość: li Re: ASP Kraków IP: *.77.classcom.pl 21.11.06, 13:44
                    jedno i drugie jest na tym samym wydziale.
    • Gość: bo Re: ASP Kraków IP: *.chello.pl 21.11.06, 15:29
      Faajnie ,że masz talent! Muszę jednak rozwiac Twoje nadzieje,że po skonczeniu
      tych studiów bedziesz sie w stanie samodzielnie utrzymac! Jesli więc masz
      bogatą rodzinę ,to szczęśc Boże !Ja skonczyłam ASP -wnętrza [myśląc naiwnie,że
      to najpraktyczniejszy z kierunków]i ...zaczynam wpadac w panikę ,bo w naszej
      ojczyźnie wszyscy sami znają sie najlepiej na medycynie i sztuce!Klientów jak
      kot napłakał ,uwazają,że jak to moja pasja ,to za co właściwie płacic? I
      tak...sobie tworzę sama dla siebie ...mając talent ,znajomośc kilku programów
      graficznych i pracowitośc...pojadę sprzatac apteki w UK !Ale Tobie z całego
      serca życzę powodzenia ...może Ci sie uda....moze cos się zmieni nim skonczysz
      studia .
      • Gość: nat Re: ASP Kraków IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 16:34
        dzieki za wszystkie odpowiedzi.
        grafika 6 osob na miejsce? to nie tak zle :) a jak jest z formami przemyslowymi, wnetrzami? czy dostac sie na ta krakowska uczelnie jest faktycznie tak kosmiczniet trudno? ;)
        jestem z lodzi, tu tez jest asp, ale zawsze marzylo mi sie to krakowskie, no i krakow ;) zreszta chyba nie ma porownania miedzy tymi dwiema uczelniami...
        a co do nadzieji do znalezienia pracy po tych studiach, to na razie o tym nie mysle. wybieram studia, ktore najbardziej odpowiadaja moim zainteresowania i pasji. moze to naiwne, ale o tak daleka przyszlosc bede sie martwic pozniej ;)
        • Gość: a Re: U nas w Rio de Janeiro IP: *.fxfowle.com 21.11.06, 17:28
          jest ogromne zpotrzebowanie na grafikow po Krakowskiej ASP. Kilku zarabia
          znakomi. W Botafogo znany artysta krakowski postawil pomnik Chopina , nie
          mowiac ze niejaki Lewandowski byl autorem slynnego Chrystusa. jezeli bedziecie
          berlinie to odwiedzcie ambasade Brzyli, jest tam wystawa Brazylijskich
          artystow , z ktorych wielu jest po ASP - Krakow.
          • Gość: Filip Re: U nas w Rio de Janeiro IP: *.dsl.bell.ca 21.11.06, 20:25
            ...ciekawe to co piszecie....Koprenik w USA, Chopin w Ameryce polodniowej ...a
            u nas na rynku wystawiono czlowieka juz wypatroszonego z wszelkich wartosci...

...no ten nadmiar pracy dla plastykow w Ojczyznie...juz chodza jak malpy z
            rekami do kolana...

...ale ja jestem krakowskim artysta - do urny by glosowac nie pojde bo to dobre
            zajecie dla plebsu....juz mi nawet nowa GALERIE buduja...bede buty
            sprzedawal....tam jest moje miejsce....jako subiekta...a najwyzsza wlade w
            miescie niech przejma najciemniejsi ludzie z PO...lub SLD....bedzie ciekawie...

Ta forma krakowskiego kabaretu juz weszla mie we krew gleboko...swiat jest
            kabaretem...bylebym tylko na puszke piwa uzbieral.

Dlaczego Majchrowski wczesnie wstaje....by mogl dluzej nic nie robic...

...pan nie wie kim jest moj maz...?.... jest ekstraktem mojego osocza !
            • Gość: nat Re: U nas w Rio de Janeiro IP: *.toya.net.pl 21.11.06, 21:00
              aha, no tak, to bylo bardzo na temat :] ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka