Gość: gość IP: *.236.spine.pl 24.11.06, 13:20 Cudnie, tyle że sprzedają tam również takie dzieła jak MEIN KAMPF, czy SZCZERBIEC. Widziałem. Próbowałem rozmawiać. Sprzedający nie widzą problemu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marianka Bukiniści w podziemiu IP: *.miechow.com 25.11.06, 18:44 chłopie gdzieś ty widział Mein Kampf u krakowskich bukinistów? napisz chętnie kupię i porównam z dziełami F.Nietzschego podobno Adolf wiele zapożyczył. Co do Szczerbca to normalna gazeta o charakterze narodowo- radykalnym i kto chce to kupuje, a sprzedawcy jeżeli nie są właścicielami nie odpowiadają za asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Bukiniści w podziemiu 26.11.06, 12:48 Mein Kampf osobiście zakupiłem w cenie 25 złotych jakieś trzy lata w przejściu. I było jeszcze co najmniej kilka egzemplarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Bukiniści w podziemiu IP: *.crowley.pl 26.11.06, 13:12 I bardzo dobrze. Sprzedają Stalina, Mao, Jaruzelskiego, hagiografie Che Guevary to czemu nie mają sprzedawać ich kolegi, również lewaka - Hitlera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Bukiniści w podziemiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:40 Tak, ale było to trzy lata temu!!! Teraz to trochę się zmieniło. Pozatym w erze DVD to i tak sie dziwię, że sa jescze osoby które jeszcze wogóle pytają o tę książkę, bo chcą ją przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś