luckystrike 11.12.06, 14:07 Ostatnio powtarzali w jakiejś tv. I teraz czytając forum przypomniała mi się zona Allena która poszerzała swoje słownictwo za pomocą słownika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 14:10 ale to było w epoce przedinternetowej :D teraz są bryki dla gimnazjalistów w sieci i nie trzeba sięgać po tak poważne lektury, żeby udawać oczytanie i obycie :D Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 [...] 11.12.06, 14:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 14:25 ciekawe dlaczego sie dopisała do tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 14:48 luckystrike napisał: > ciekawe dlaczego sie dopisała do tego wątku. wiesz, miłość często przeradza się w obsesję :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 15:04 podobał mi się tytuł, pasuje do was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: "Drobne cwaniaczki" IP: *.miks.uj.edu.pl 11.12.06, 15:16 a ty znasz te osoby prywatnie że takie rzeczy sugerujesz? Nie wystarczy kogoś nie lubić by pisać takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: "Drobne cwaniaczki" IP: *.miks.uj.edu.pl 11.12.06, 15:43 oni nie piszą że jesteś drobnym cwaniaczkiem. dlaczego im mam to mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 15:15 gph napisał: > luckystrike napisał: > > > ciekawe dlaczego sie dopisała do tego wątku. > > > wiesz, miłość często przeradza się w obsesję :DD no to jestem troszkę przerażony! a nie mogła by się zakochać np. w austriackim debilu , to by miało jakąś przyszłość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: "Drobne cwaniaczki" IP: *.miks.uj.edu.pl 11.12.06, 15:17 Może bogaty jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 15:21 eeee nie ! dla niej pieniądze nie są ważne. Jest porządną zwolenniczka pisu i słuchaczka radia z torunia. niemożliwe żeby chodziło o kase. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 15:19 luckystrike napisał: > no to jestem troszkę przerażony! a nie mogła by się zakochać np. w austriackim > debilu , to by miało jakąś przyszłość! e, ono siem kce wyrwać ze swojego kamiennego kręgu :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo1 Re: "Drobne cwaniaczki" 11.12.06, 16:06 "Współczesna psychoanaliza to mit podtrzymywany przez producentów kozetek" Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś