monia995 18.12.06, 11:59 Z okazji zbliżających się Świąt, życzę szystkim mieszkańcom wszystkiego najlepszego ;) Jak widzę forum ma sie dobrze i mam nadzieję że tak zostanie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piekny_pies Re: Wesołych Świąt :) 18.12.06, 17:27 "Jak widzę forum ma sie dobrze i mam nadzieję że tak zostanie" - bo zbanowalas wszystkich niepokornych ?! Bleeeeeeeeeee..... Odpowiedz Link Zgłoś
julaa Re: Wesołych Świąt :) 18.12.06, 22:42 piekny_pies twój komentarz pozostawiam bez komentarza A mieszkancom życzę więcej życzliwości a na marginesie, śliczne dekoracje świąteczne mają na szuwarowej Odpowiedz Link Zgłoś
lechpol5 Re: Wesołych Świąt :) 18.12.06, 23:35 a co to towarzystwo wzajemnej adoracji- dla mnie to normalne wyrazenie swojej opinii na co ma każdy prawo. Na szuwarowej to dba o to administracja ....... Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Re: Wesołych Świąt :) 19.12.06, 20:41 piekny_pies-brawwwooooo-ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_pies Re: Wesołych Świąt :) 19.12.06, 21:36 Kolko (Rozancowe) wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś
geoanja Re: Wesołych Świąt :) 19.12.06, 10:33 hej hej ano wlasnie na szuwarowej mieszkam od 2 lat... dzieki ozdobom czuc tam swieta.no i nie da sie zaprzeczyc ze dbaja rowniez o zielen osiedlowa. od wczesnej wiosny do poznej jesieni caly czas cos kwitnie zmienia kolory. poprostu bajka. heh w styczniu odbieram klucze juz do wlasnego mieszkania na europejskim;) ciekawe czy ono kiedys wezmie przyklad z suzwarowej o piekne otoczenie. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
100zl Re: Wesołych Świąt :) 20.12.06, 11:08 Dopoki jest taka administracja nie ma co liczyć na bajkowe zielenie a tym bardziej na nastrój świąteczny:/ Tylko pozazdrościć mieszkancom Szuwarowej, bylam, widziałam i aż miło...przynajmniej widać, że coś się dzieje a ,,europejskie,,...cóż, zostawię to bez komantarza, jak zwykle, zimne i masa ludzi z problemami:/ Odpowiedz Link Zgłoś