Dodaj do ulubionych

----Gruzińskie Chaczopuri!!!!Skanda!!!

IP: *.chello.pl 04.01.07, 14:43
1.01.07 przyjechaliśmy z narzeczonym z Sylwestra , chcieliśmy jeszcze
przedłużyc sobie jeszcze odpoczynek i pójść na obiad do knajpy. Bardzo czesto
chodzimy do chaczapuri na Siennej ale nie bylo miejsca wiec udaliśmy się na
grodzką. Zajeliśmy miejsce dla 4 osób po czym zjawił się pan ze mamy się
przesiąść do stolika 2 osobowego w bardzo niefajnym miejscu(tuż przy schodach,
gdzie jeest ciągły ruch i kurz.) powiedziałam panu ze to chyba ja wybieram
sobie miejsce a on mi na to ze to jest nieekonomicznie, wieć wyszliśmy- może
to jest dla tego pseudo fachowca bardziej ekonomiczne! W KAZDym razie dzięki
takiemu zachowaniu już się tam więcej nie pojawię! choć wielki niesmak pozostał!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kls Ta kanjpa to dno!! ............... IP: *.betanet.pl 05.01.07, 01:09
      nie tylko ty miales juz taka przygode z ta knajpa!! Nie polecam tego dennego
      lokalu z obsluga hamska!!!
    • Gość: wesoly romek Re: ----Gruzińskie Chaczopuri!!!!Skanda!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:19
      Chaczapuri to jedna wielka lipa. Ostatnio dostalem tam stare frytki ze starego
      oleju i pozatym cale danie bylo zimne. Jesli chodzi o obsluge to chyba gorzej
      byc nie moze sredni czas czekania na kelnera 45min jesli bedzie tak laskawy i
      do ciebie podejdzie. Zaskoczylo mnie jeszcze malibu bez mleka ale kto wie moze
      to jakas ich nowa moda. Dno dno dno ......
      • Gość: Mike Za 12 złotych za obiad można wybaczyć na Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 01:25
        Zawsze można iść do Wierzynka i za 100 złotych być miło obsłużonym, zrozumcie,
        że Gruzińskie Chaczapuri to rodzaj McDonaldsa dla bardziej inteligentnych...
        • Gość: jx moim zdaniem powinni zamknac tę knajpe...... IP: *.betanet.pl 27.01.07, 11:54
          chodzi mi o siec Chaczapurii, a co do wierzynka to jest on juz przereklamowany
    • veea Re: ----Gruzińskie Chaczopuri!!!!Skanda!!! 11.02.07, 15:03
      ja chodze na floriańską i nigdy nie narzekałam, kelnerzy mili, szybka obsługa,
      jedzenie gorące i smaczne...
      moze gdzie indziej jest gorzej
      pozdrawiam,ja bylam zadowolona
      Veea
      • Gość: hania Re: ----Gruzińskie Chaczopuri!!!!Skanda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 16:45
        ja słyszałam że na florianskie/marka jest kuchnia i dlatego tam jest ciepłe
        jedzenie, a w pozostalych lokalach są dowożone i odgrzewane...
    • Gość: Smakosz Re: ----Gruzińskie Chaczopuri!!!!Skanda!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 15:29
      Pomijam kuchnie która z gruzińską nie ma nic wspólnego. Nie widziecie ze ta
      knajpa bo to nie restauracja, jest maszynką do robienia pieniędzy, a więc
      klinet ma dwa wyjścia albo wynocha, albo żryj i wynocha. To zakład masowego
      żywienia pospólstwa. Kilogram przypraw do nienajświerzszego mięsa w 90%
      przypadków załatwia sprawę a klineci jedzą i wynocha ! Następny prosze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka