Gość: hetero co to za podzialy! IP: 10.30.39.* 09.01.07, 09:56 Co to w ogole za rozroznianie turystow na normalnych i gej/les. f.c.u.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus ;) Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:58 Nie rozumiem tych emocji. Krakus jest pragmatykiem, pieniadze nie smierdza. Przyjada do nas pary, rodziny, single i geje czy lesbijki.To jest normalne w turystyce. Gula wam chodzi, ze to nie Wroclaw czy Warszawa zdobyla to miano. Cieszy mnie fakt, ze Krakow zdobywa sobie nalezne mu miejsce wsrod atrakcyjnych miast na swiecie. Jeszcze tylko otwarcie podziemi pod płyta Rynku Głownego, nowych Sukiennic i paru nowych inwestycji i bedziemy gora!!! A do Krakowa zapraszamy gejow i lesbijki jak i sluchaczy Radia Maryja. Bo kazdy znajdzie tu cos dla siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodome Hurra bedzie ORGIA!:) IP: 10.30.39.* 09.01.07, 09:59 Zrobmy orgie :) yeah. Na rynku. normalna regularna hetersoeksualna:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr a niech zalewa IP: 195.150.68.* 09.01.07, 10:01 zostawia dużo kasy. "zalewa" w tytule artykułu sugeruje jakis potop. smieszne. ja tam boje sie ale meneli, kiboli, dresiarzy - to jest plaga Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 10:07 mam wrażenie, że conajmniej 3/4 Polski jest chowane w jakiejś dzikiej nienawiści do tego co inne i niestandardowe - nie chcą tego poznać tylko bronią się przed tym rekoma i nogami.A wy ludziki malutcy nie zdajecie sobie sprawy, że geje i lesbijki to wasi nauczyciele, lekarze, sąsiedzi, sprzedawcy w warzywniaku...ehh trzymam kciuki za www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Homofobia i zaściankowość IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 10:25 Zaraz będzie lawina postów, że to nieprawda, bo przecież sprzedawca w warzywniaku nie chodzi w sukience i pełnym makijażu :) Takie filmowe jest wyobrażenie o gejach wielu Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 12:44 rudy_rudolf napisał: > (... A wy ludziki malutcy nie zdajecie sobie sprawy, że geje i > lesbijki to wasi nauczyciele, lekarze, sąsiedzi, sprzedawcy w warzywniaku...ehh Sprzedawca z sąsiadujacego z warzywniakiem sklepu z elektroniką i brat nauczyciela to za to ukryci zoofile, kumpel z wojska sąsiada i syna lekarza uwielbiają seks z przemocą, zaś fryzjer uwielbia dzikie orgie seksualne... Brat nauczyciela i syn lekarza próbują sie leczyć, reszta chce być taka jaka jest... to ich sprawa Ale to nie powód, by obwoływać Katowice miastem przyjaznym zoofilom, w Gdańsku reklamowac jako "Miasto brutalnego seksu", zaś we Wrocławiu wspierać z miejskich pieniędzy (np) najwięszą orgię świata jako wydarzenie kulturalne... Co nie znaczy, że zoofile nie moga jeździć do Katowic itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Homofobia i zaściankowość IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 12:46 Ale przecież miasto Kraków nie ogłosiło sie "gay friendly". O co ten hałas? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 13:02 O to by nie ogłosiło :) Nie my napisaliśmy "i dobrze, że Fakt napisał nieprawdę" - bardziej to Wy napisaliści "Znów ta polska zaściankowość" :) Tym razem ja kończe dyskusję (którą wprawdzie chcieliście momentami sprowadzić chyba dla własnej wygody do "rozmowy inteligentów z motłochem z Radia Maryja", ale która mimo wszystko była chyba sensowna) - obowiązki... Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 10:19 I sredniowieczne pospolstwo podnieca sie tym wszystkim jak nadciagajacym huragnem. Trzeba okna pozabijac deskami i nie puszczac dzieci "luzem" na miasto. Bo pogwalca i zamorduja zboczency. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 10:41 Zawsze można dzieciaka zapisać do kiboli. Wtedy będzie umiał sie obronić :) Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 10:45 Lepiej nie. Bandytow i polglowkow juz i tak u nas dostatek. Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 A swoją drogą 09.01.07, 10:54 gwałtowne zaprzeczenia tej wiadomości przez rozmaite osoby z Krakowa, związane z turystyką to nic innego jak przysłowiowy strzał w stopę. Od lat jeżdżę do Berlina, Londynu lub Amsterdamu i na pewno po tym nie przyjdzie mi ochota żeby dla odmiany wydać pieniądze w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:13 To jest typowa mentalnosc Polaka. Nasrac we wlasne gniazdo. A pozniej patrza z zazdroscia i podziwem na inne tolerancyjne miasta i panstwa i mowia "Jak to jest, ze u nich taki dobrobyt, turysci, rotacja ludzi i pieniedzy...". Odpowiedz Link Zgłoś
eurypides77 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:18 Fakt, że ja nie chcę jechać tam gdzie mnie mogą pobić to "sranie we własne gniazdo"? Zastanów się człowieku co mówisz. Odpowiedz Link Zgłoś
raveness1 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:24 Hola amigo. Zle mnie zrozumiales. Mialem na mysli Krakowian, ze sraja we wlasne gniazdo, jako ze zniechecaja turystow do odwiedzania swego miasta. Dokladnie tak jak powiedziales - nie chcesz przyjezdzac do takiego miasta, nieprawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: downunder Re:jo emigront spyndzom tylko dwa dni w bulandi... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 09.01.07, 13:01 a co dopiro inny-popatrzcie w lustro i znajdziecie odpowiedz-nimo znoczynia czy to worszowa, krokow czy poznan... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oihjo Re:jo emigront spyndzom tylko dwa dni w bulandi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:20 Glupie polaczki wola klepac biede niz wyciagac $ od turystow gejow. Glupi narod, dobrze,ze jes niz demograficzny i choloty bedzie coraz mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nonie Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.server.ntli.net 09.01.07, 13:22 Bylem na tej stronie orbitz.com i przez pólgodziny ja przeszukiwalem próbujac znalezc jakakolwiek wzmianke o Krakowie. Nadaremnie. Algarve, Budapest, Copenhaga, Lizbona, Praga , Salzburg, Sztokholm, Wieden, Amsterdam itd. orbitz.wcities.com/en/continent/1/continent.html CO to za sciema ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.intersoft.pl 09.01.07, 13:26 Pewnie Krakow wycofal sie z portalu w obawie, że jacyś geje o nim przeczytają i zechcą tu przyjechać na dzień czy dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RozKRAczony No wlasnie! IP: 83.71.142.* 10.01.07, 03:48 Gdzie ten Krakow w ofercie Orbitz.com???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 09.01.07, 13:30 Mieszkałam w tej zaściankowej mieścinie i śmiać mi się chce bo będą musieli udawać , ze nic nie mają przeciwko homo :-))))))))))))))))) aby nie stracić w oczach całej Polski. Krakusy są bardzo mentalnie ograniczeni i do tego bardzo skąpi ( np. potafią iść 2,5 km na rynek " na nogach" bo żal im wydać 2,50 zł) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 13:53 A teraz gdzie mieszkasz, wielkomiejska pani? :] Dlaczego obrazasz jakies 750 tys. ludzi? To swiadczy tylko o Tobie i TWOIM mentalnym ograniczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak wtopia sie w tlum....90%krakusow to pedaly IP: *.acn.waw.pl 09.01.07, 13:53 dlatego musieli oddac nam stolice zeby nie przynosic wiecej Polsce wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vi Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:57 Fakt to szmata, każdy śrdeniointeligentny człowiek to wie... I nie rozumiem dodatkowo, co złego w tym, że przyjeżdżają do nas ludzie różnych ras, orientacji i religii?? Przecież to chyba dobrze?:)) Myślę, że Polacy muszą wyjść z zaścianka a FAKT niech się zajmie lepszymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gliwiczanin Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.gwardii.osi.pl 09.01.07, 15:07 co za roznica czy przewodnika dla gejow czy nie, oni placa takimi samymi dolarami jak hetero wiec niech fakt sie pojdzie zdelegalizowac Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa "Plujmy sobie nawzajem w kaszę! To takie polskie, 09.01.07, 15:11 to takie nasze..." [Jan Izydor Sztaudynger] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: "Plujmy sobie nawzajem w kaszę! To takie pols IP: *.e-wro.net.pl 09.01.07, 15:43 Mam propozycję dla Krakusów; w każdym hotelowym pokoju dyskretna kamerka; dopuszczalny seks - tylko "na glempa". Wszelkie homo, anal, oral, na pieska - z Krakowa won. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKA POLSKA !!!! angielscy geje wracac do siebie tam wasze miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:52 Precz z Gejami , poniewaz anglicy sa gejami i to do tego wstrentnymi obrzydliwcami , anglicy to najgorszy narod swiata !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charcerzyk Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. 09.01.07, 17:56 Witam To fakt, co pisza w tych artykule. Krakow oprocz tego, ze sie rozwija i staje sie modny przez to, ze Europa otwiera sie na wschodnie kierunki, to jakos nabral bardzo imprezowego klimatu. Smialo moge stwiedzic, ze w Krakowie jest najlepsze zaplecze klubow i pubow, co weekendami w nocy tworzy jedna wielka impreze. Pojawily sie te miejsca jak np.: Przychodnia Towarzyska, Kitsch, Klub 7, Lubudubu, czy Gazownia... Poajwily sie tez hasla typu Girl's night, Boy's night itp... Nowoczesne podejscie do milosci zmienia wizerunke Krakowa. Osobiscie nie mam nic do gejow, a na lesbijki tez chetnie byl popatrzyl Wielu znajomych mi ludzi tez unika tej propagandzie i probuje innego smaku. W szoku bylem gdy jeden z kumpli sie przyznal i wyskoczyl w koszulce z odslonietym brzuszkiem. Wiekszosc to pewnie robi dla jaj, jednoczesnie szukajac wlasniwej kobiety. Jak to jest z gejami. Kochac kogos to planowac wspolne zycie na zawsze i potomstwo itd. Dla mnie mimo wszystko trudne jest to do ogarniecia. Zapraszam do komentarzy na wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2351 Z gory zaznaczam ze nie jest to temat przeciw gejom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero niedobrze mi sie robi..... IP: *.elsat.net.pl 09.01.07, 18:12 niedobrze mi sie zrobiło gdy przeczytałem ten artykuł.właśnie "Fakt" pokazał kim naprawdę jest większość obywateli naszego kraju . jak można być tak nietolerancyjnym i to właśnie ta gazeta uważa się za obrońców moralności ? To własnie dzieki takim "durnym wypocinom" zaprzepaściliśmy cześć sukcesu Krakowa w promowaniu swoich ofert turystycznych na arenie międzynarodowej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drojb XCV, ja też jestem za tłumami gejów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:43 Nie są chamscy i mają przewietrzone głowy, więc nie śmierdzą, jak te dewoty co poniżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kraqs A won mi z Krakowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:43 Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk! Odpowiedz Link Zgłoś
zapytaniaznak Re: Ty sam won z Krakowa 10.01.07, 08:26 Gość portalu: Kraqs napisał(a): > Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach > mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk! Tzn. JAKICH praktyk ? Co obrzydliwego będą robić NA ULICACH ? Zwiedzać ? Pić piwo w ogródkach ? BTW: Praktyki heteroseksualne na ulicach Krakowa uważam za również obrzydliwe. Niektóre praktyki niezwiązane bezpośrednio z orientacją seksualną też mogą być całkiem obrzydliwe, gdy są wykonywane na ulicach, czy to Krakowa, czy to Kutna. Mam tu na myśli rozpowszchnione wśród heteryków i homosiów: defekację (robienie kupy), dłubanie w nosie i kilka innych. Wszyscy to robią, na szczęście znakomita większość nie robi tego na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajki z kaczolandu Re: Czy Kraków zaleje... bzdura! IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 09.01.07, 20:45 "Orbitz.com" to jeden z czterech - moze pieciu najpopularniejszych (w USA) portali oferujacych bilety lotnicze, hotele, wynajem samochodow, itd. Sam kilkakrotnie kupowalem bilety lotnicze przez "Orbitz.com" i nigdy zadnych "gejowskich" artykulow nie zauwazylem! p.S. A ci, o ktorych mowa i tak zazwyczaj wiedza, ze Polska nie jest krajem dla nich (gejow) zbyt przyjaznym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwedka Re: Czy Kraków zaleje... bzdura! IP: *.ias.bredband.telia.com 09.01.07, 20:58 A moze sie pozytywnie zdziwisz, ze tak sie kulturalnie zachowuja duzo bardziej kulturalnie niz Ty piszesz??? Bylam wielokrotnie na Grand Canaria zima i nigdy bym nie przypuszczala ze ci przystojni, zadbani i dobrze ubrani panowie idacy ulica czy siedzacy w restauracjach to geje! Zupelnie soba nie zwracali uwagi, a co robili w swoich pokojach w pieciogwiazdkowym hotelu, to przeciez juz nie moja i nie Twoja sprawa! Autor: Gość: Kraqs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 09.01.07, 19:43 -------------------------------------------------------------------------------- Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:07 Fakt to pismo każdego prawdziwego Polaka, haha zauważcie jak ci debile podsycają nastroje i zawsze stoją po stronie większości, niech mnie ktoś oświeci czy pracuje tam ktoś z wyższym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Do dziennikarzy "Fakt", "Dziennik" IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.01.07, 21:14 Do dziennikarzy "Fakt","Dziennik" -wy kanalie dziennikarskie, nik nie ma prawa pisac i publikowac tylko wy parszywe potwory. Dziennikarze z Fakt jedynie co morzna zrobic to was opluc i wyszydzic wasza glupote i ciemnote.Kto wam dal prawo dyktowania i podjudzania? Krytykujcie wlasna miernote pisarska.Kiedy przechdze kolo sklepu w wasza prasa jedynie co robie to opluwam wasz dziennik i zachecam innych zmajamych do tego samego.Wy potwory dzeinnikarskie przypominnam do was nalerzy pisac obiektywnie , bezstronniczo , i niemieszania sie do polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
klementynka113 Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. 09.01.07, 21:41 Macie nowy problem-od każdego turysty geja po jego stwierdzeniu pobierać ,,kasę" za przymusowe komercyjne badania na HIV - pozytywny wynik komercyjny wylot do własnego faterlandu po wcześniejszym opłaceniu kosztów.Wyjazd przymusowy - żadnych,,ciot" chorych w naszym państwie nie chcemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.e-wro.net.pl 10.01.07, 03:57 > własnego faterlandu po wcześniejszym opłaceniu kosztów.Wyjazd przymusowy - > żadnych,,ciot" chorych w naszym państwie nie chcemy. Faszystów takich jak klementynka tym bardziej. Won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.tbcn.telia.com 09.01.07, 22:45 Przecieram oczy czytajac ten artykul. Komu gejowie przeszkadzaja? Homofobia w inteligenckim Krakowie? Pomijajac fakt ze n.p. w USA jest to jedna z najbardziej kapitalowo-mocnych grup konsumentów (=czyli $$$ dla Krakowa) to przeciez sa to NORMALNI ludzie jak wszyscy inni. Wystarczy ze Kaczynscy zblizyli Polske do Sredniowiecza, narodzie OBUDZ SIE!! Oboje z zona pozdrawiamy wszystkich gejów i serdecznie zapraszamy do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac czarnych polskie klechy juz sie slinia IP: *.hsd1.or.comcast.net 09.01.07, 23:31 polskie klechy na sama mysl podciagaja sutanny i wala konia, oj bedzie mlaskanie siorbanie i walenie w trojce swieta. jezus krol polski agentem sb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: polskie klechy juz sie slinia IP: *.teledisnet.be 09.01.07, 23:45 czy czasami sperma nie zalala mozgu??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:52 i trzeba tam jeszcze wpuscic czarnoskórego simona Odpowiedz Link Zgłoś