Dodaj do ulubionych

Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb...

• Gość: hetero co to za podzialy! IP: 10.30.39.* 09.01.07, 09:56
      Co to w ogole za rozroznianie turystow na normalnych i gej/les. f.c.u.k.
    • Gość: krakus ;) Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 09:58
      Nie rozumiem tych emocji. Krakus jest pragmatykiem, pieniadze nie smierdza.
      Przyjada do nas pary, rodziny, single i geje czy lesbijki.To jest normalne w
      turystyce. Gula wam chodzi, ze to nie Wroclaw czy Warszawa zdobyla to miano.
      Cieszy mnie fakt, ze Krakow zdobywa sobie nalezne mu miejsce wsrod atrakcyjnych
      miast na swiecie. Jeszcze tylko otwarcie podziemi pod płyta Rynku Głownego,
      nowych Sukiennic i paru nowych inwestycji i bedziemy gora!!! A do Krakowa
      zapraszamy gejow i lesbijki jak i sluchaczy Radia Maryja. Bo kazdy znajdzie tu
      cos dla siebie ;)
    • Gość: sodome Hurra bedzie ORGIA!:) IP: 10.30.39.* 09.01.07, 09:59
      Zrobmy orgie :) yeah. Na rynku. normalna regularna hetersoeksualna:D
    • Gość: piotr a niech zalewa IP: 195.150.68.* 09.01.07, 10:01
      zostawia dużo kasy. "zalewa" w tytule artykułu sugeruje jakis potop. smieszne.
      ja tam boje sie ale meneli, kiboli, dresiarzy - to jest plaga
    • rudy_rudolf Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 10:07
      mam wrażenie, że conajmniej 3/4 Polski jest chowane w jakiejś dzikiej nienawiści
      do tego co inne i niestandardowe - nie chcą tego poznać tylko bronią się przed
      tym rekoma i nogami.A wy ludziki malutcy nie zdajecie sobie sprawy, że geje i
      lesbijki to wasi nauczyciele, lekarze, sąsiedzi, sprzedawcy w warzywniaku...ehh

trzymam kciuki za www.asiaq.pl
      • Gość: bosman Re: Homofobia i zaściankowość IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 10:25
        Zaraz będzie lawina postów, że to nieprawda, bo przecież sprzedawca w
        warzywniaku nie chodzi w sukience i pełnym makijażu :) Takie filmowe jest
        wyobrażenie o gejach wielu Polaków :)
      • jusup Re: Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 12:44
        rudy_rudolf napisał:

> (... A wy ludziki malutcy nie zdajecie sobie sprawy, że geje i
        > lesbijki to wasi nauczyciele, lekarze, sąsiedzi, sprzedawcy w
        warzywniaku...ehh

Sprzedawca z sąsiadujacego z warzywniakiem sklepu z elektroniką i brat
        nauczyciela to za to ukryci zoofile, kumpel z wojska sąsiada i syna lekarza
        uwielbiają seks z przemocą, zaś fryzjer uwielbia dzikie orgie seksualne... Brat
        nauczyciela i syn lekarza próbują sie leczyć, reszta chce być taka jaka jest...
        to ich sprawa
        Ale to nie powód, by obwoływać Katowice miastem przyjaznym zoofilom, w Gdańsku
        reklamowac jako "Miasto brutalnego seksu", zaś we Wrocławiu wspierać z
        miejskich pieniędzy (np) najwięszą orgię świata jako wydarzenie kulturalne...
        Co nie znaczy, że zoofile nie moga jeździć do Katowic itd itp
        • Gość: bosman Re: Homofobia i zaściankowość IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 12:46
          Ale przecież miasto Kraków nie ogłosiło sie "gay friendly". O co ten hałas?
          • jusup Re: Homofobia i zaściankowość 09.01.07, 13:02
            O to by nie ogłosiło :)
            Nie my napisaliśmy "i dobrze, że Fakt napisał nieprawdę" - bardziej to Wy
            napisaliści "Znów ta polska zaściankowość" :)
            Tym razem ja kończe dyskusję (którą wprawdzie chcieliście momentami sprowadzić
            chyba dla własnej wygody do "rozmowy inteligentów z motłochem z Radia Maryja",
            ale która mimo wszystko była chyba sensowna) - obowiązki...
    • raveness1 Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 10:19
      I sredniowieczne pospolstwo podnieca sie tym wszystkim jak nadciagajacym
      huragnem. Trzeba okna pozabijac deskami i nie puszczac dzieci "luzem" na
      miasto. Bo pogwalca i zamorduja zboczency.
      • Gość: bosman Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.interserwer.pl 09.01.07, 10:41
        Zawsze można dzieciaka zapisać do kiboli. Wtedy będzie umiał sie obronić :)
        • raveness1 Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 10:45
          Lepiej nie. Bandytow i polglowkow juz i tak u nas dostatek.
    • eurypides77 A swoją drogą 09.01.07, 10:54
      gwałtowne zaprzeczenia tej wiadomości przez rozmaite osoby z Krakowa, związane
      z turystyką to nic innego jak przysłowiowy strzał w stopę. Od lat jeżdżę do
      Berlina, Londynu lub Amsterdamu i na pewno po tym nie przyjdzie mi ochota żeby
      dla odmiany wydać pieniądze w Krakowie.
      • raveness1 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:13
        To jest typowa mentalnosc Polaka. Nasrac we wlasne gniazdo. A pozniej patrza z
        zazdroscia i podziwem na inne tolerancyjne miasta i panstwa i mowia "Jak to
        jest, ze u nich taki dobrobyt, turysci, rotacja ludzi i pieniedzy...".
        • eurypides77 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:18
          Fakt, że ja nie chcę jechać tam gdzie mnie mogą pobić to "sranie we własne
          gniazdo"? Zastanów się człowieku co mówisz.
          • raveness1 Re: A swoją drogą 09.01.07, 11:24
            Hola amigo.
            Zle mnie zrozumiales. Mialem na mysli Krakowian, ze sraja we wlasne gniazdo,
            jako ze zniechecaja turystow do odwiedzania swego miasta. Dokladnie tak jak
            powiedziales - nie chcesz przyjezdzac do takiego miasta, nieprawda?
            • Gość: downunder Re:jo emigront spyndzom tylko dwa dni w bulandi... IP: *.dsl.nsw.optusnet.com.au 09.01.07, 13:01
              a co dopiro inny-popatrzcie w lustro i znajdziecie odpowiedz-nimo znoczynia czy
              to worszowa, krokow czy poznan...
              • Gość: oihjo Re:jo emigront spyndzom tylko dwa dni w bulandi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:20
                Glupie polaczki wola klepac biede niz wyciagac $ od turystow gejow. Glupi narod,
                dobrze,ze jes niz demograficzny i choloty bedzie coraz mniej.
    • Gość: nonie Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.server.ntli.net 09.01.07, 13:22
      Bylem na tej stronie orbitz.com i przez pólgodziny ja przeszukiwalem próbujac
      znalezc jakakolwiek wzmianke o Krakowie. Nadaremnie. Algarve, Budapest,
      Copenhaga, Lizbona, Praga , Salzburg, Sztokholm, Wieden, Amsterdam itd.

orbitz.wcities.com/en/continent/1/continent.html
      CO to za sciema ??
      • Gość: bosman Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.intersoft.pl 09.01.07, 13:26
        Pewnie Krakow wycofal sie z portalu w obawie, że jacyś geje o nim przeczytają i
        zechcą tu przyjechać na dzień czy dwa :)
      • Gość: RozKRAczony No wlasnie! IP: 83.71.142.* 10.01.07, 03:48
        Gdzie ten Krakow w ofercie Orbitz.com????
    • Gość: zzzzz Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.19.165.5.osk.enformatic.pl 09.01.07, 13:30
      Mieszkałam w tej zaściankowej mieścinie i śmiać mi się chce bo będą musieli
      udawać , ze nic nie mają przeciwko homo :-))))))))))))))))) aby nie stracić w
      oczach całej Polski. Krakusy są bardzo mentalnie ograniczeni i do tego bardzo
      skąpi ( np. potafią iść 2,5 km na rynek " na nogach" bo żal im wydać 2,50 zł) hahaha
      • gabrielafrancuz Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le 09.01.07, 13:53
        A teraz gdzie mieszkasz, wielkomiejska pani? :]
        Dlaczego obrazasz jakies 750 tys. ludzi?
        To swiadczy tylko o Tobie i TWOIM mentalnym ograniczeniu.
    • Gość: Warszawiak wtopia sie w tlum....90%krakusow to pedaly IP: *.acn.waw.pl 09.01.07, 13:53
      dlatego musieli oddac nam stolice zeby nie przynosic wiecej Polsce wstydu
    • Gość: vi Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:57
      Fakt to szmata, każdy śrdeniointeligentny człowiek to wie... I nie rozumiem
      dodatkowo, co złego w tym, że przyjeżdżają do nas ludzie różnych ras,
      orientacji i religii?? Przecież to chyba dobrze?:)) Myślę, że Polacy muszą
      wyjść z zaścianka a FAKT niech się zajmie lepszymi sprawami.
    • Gość: gliwiczanin Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.gwardii.osi.pl 09.01.07, 15:07
      co za roznica czy przewodnika dla gejow czy nie, oni placa takimi samymi
      dolarami jak hetero wiec niech fakt sie pojdzie zdelegalizowac
    • kwakwarakwa "Plujmy sobie nawzajem w kaszę! To takie polskie, 09.01.07, 15:11
      to takie nasze..."
      [Jan Izydor Sztaudynger]
      • Gość: cc Re: "Plujmy sobie nawzajem w kaszę! To takie pols IP: *.e-wro.net.pl 09.01.07, 15:43
        Mam propozycję dla Krakusów; w każdym hotelowym pokoju dyskretna kamerka;
        dopuszczalny seks - tylko "na glempa". Wszelkie homo, anal, oral, na pieska - z
        Krakowa won.
    • Gość: WIELKA POLSKA !!!! angielscy geje wracac do siebie tam wasze miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 15:52
      Precz z Gejami , poniewaz anglicy sa gejami i to do tego wstrentnymi
      obrzydliwcami , anglicy to najgorszy narod swiata !!!!
      • Gość: gazeta.pl Nie ma jeszcze opinii. IP: *.aster.pl 09.01.07, 17:31
        jw
    • charcerzyk Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. 09.01.07, 17:56
      Witam

To fakt, co pisza w tych artykule. Krakow oprocz tego, ze sie rozwija i staje
      sie modny przez to, ze Europa otwiera sie na wschodnie kierunki, to jakos
      nabral bardzo imprezowego klimatu. Smialo moge stwiedzic, ze w Krakowie jest
      najlepsze zaplecze klubow i pubow, co weekendami w nocy tworzy jedna wielka
      impreze.
      Pojawily sie te miejsca jak np.: Przychodnia Towarzyska, Kitsch, Klub 7,
      Lubudubu, czy Gazownia...
      Poajwily sie tez hasla typu Girl's night, Boy's night itp... Nowoczesne
      podejscie do milosci zmienia wizerunke Krakowa. Osobiscie nie mam nic do gejow,
      a na lesbijki tez chetnie byl popatrzyl

Wielu znajomych mi ludzi tez unika tej propagandzie i probuje innego smaku. W
      szoku bylem gdy jeden z kumpli sie przyznal i wyskoczyl w koszulce z
      odslonietym brzuszkiem. Wiekszosc to pewnie robi dla jaj, jednoczesnie szukajac
      wlasniwej kobiety.

Jak to jest z gejami. Kochac kogos to planowac wspolne zycie na zawsze i
      potomstwo itd. Dla mnie mimo wszystko trudne jest to do ogarniecia.

Zapraszam do komentarzy na wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=2351

Z gory zaznaczam ze nie jest to temat przeciw gejom.
    • Gość: Hetero niedobrze mi sie robi..... IP: *.elsat.net.pl 09.01.07, 18:12
      niedobrze mi sie zrobiło gdy przeczytałem ten artykuł.właśnie "Fakt" pokazał
      kim naprawdę jest większość obywateli naszego kraju . jak można być tak
      nietolerancyjnym i to właśnie ta gazeta uważa się za obrońców moralności ?

To własnie dzieki takim "durnym wypocinom" zaprzepaściliśmy cześć sukcesu
      Krakowa w promowaniu swoich ofert turystycznych na arenie międzynarodowej !!
    • Gość: drojb XCV, ja też jestem za tłumami gejów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:43
      Nie są chamscy i mają przewietrzone głowy, więc nie śmierdzą, jak te dewoty co
      poniżej!
    • Gość: Kraqs A won mi z Krakowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:43
      Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach
      mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk!
      • zapytaniaznak Re: Ty sam won z Krakowa 10.01.07, 08:26
        Gość portalu: Kraqs napisał(a):
        > Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach
        > mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk!

Tzn. JAKICH praktyk ? Co obrzydliwego będą robić NA ULICACH ?
        Zwiedzać ? Pić piwo w ogródkach ?

BTW: Praktyki heteroseksualne na ulicach Krakowa uważam za również obrzydliwe.
        Niektóre praktyki niezwiązane bezpośrednio z orientacją seksualną też mogą być
        całkiem obrzydliwe, gdy są wykonywane na ulicach, czy to Krakowa, czy to Kutna.
        Mam tu na myśli rozpowszchnione wśród heteryków i homosiów: defekację (robienie
        kupy), dłubanie w nosie i kilka innych. Wszyscy to robią, na szczęście znakomita
        większość nie robi tego na ulicy.
    • Gość: Bajki z kaczolandu Re: Czy Kraków zaleje... bzdura! IP: *.natpool5.outside.ucf.edu 09.01.07, 20:45
      "Orbitz.com" to jeden z czterech - moze pieciu
      najpopularniejszych (w USA) portali oferujacych
      bilety lotnicze, hotele, wynajem samochodow, itd.
      Sam kilkakrotnie kupowalem bilety lotnicze
      przez "Orbitz.com" i nigdy zadnych "gejowskich"
      artykulow nie zauwazylem!

p.S. A ci, o ktorych mowa i tak zazwyczaj wiedza,
      ze Polska nie jest krajem dla nich (gejow)
      zbyt przyjaznym...
      • Gość: szwedka Re: Czy Kraków zaleje... bzdura! IP: *.ias.bredband.telia.com 09.01.07, 20:58
        A moze sie pozytywnie zdziwisz, ze tak sie kulturalnie zachowuja
        duzo bardziej kulturalnie niz Ty piszesz???

Bylam wielokrotnie na Grand Canaria zima i nigdy bym nie przypuszczala ze ci
        przystojni, zadbani i dobrze ubrani panowie idacy ulica czy siedzacy
        w restauracjach to geje!
        Zupelnie soba nie zwracali uwagi, a co robili w swoich pokojach
        w pieciogwiazdkowym hotelu, to przeciez juz nie moja i nie Twoja sprawa!

Autor: Gość: Kraqs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Data: 09.01.07, 19:43

--------------------------------------------------------------------------------
        Mało wam Ibizy i innych europieprzników? Nie mam ochoty oglądać na ulicach
        mojego miasta waszych obrzydliwych praktyk!

• Gość: nick Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 21:07
      Fakt to pismo każdego prawdziwego Polaka, haha zauważcie jak ci debile
      podsycają nastroje i zawsze stoją po stronie większości, niech mnie ktoś
      oświeci czy pracuje tam ktoś z wyższym?
    • Gość: f Do dziennikarzy "Fakt", "Dziennik" IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.01.07, 21:14
      Do dziennikarzy "Fakt","Dziennik" -wy kanalie dziennikarskie, nik nie ma prawa
      pisac i publikowac tylko wy parszywe potwory. Dziennikarze z Fakt jedynie co
      morzna zrobic to was opluc i wyszydzic wasza glupote i ciemnote.Kto wam dal
      prawo dyktowania i podjudzania? Krytykujcie wlasna miernote pisarska.Kiedy
      przechdze kolo sklepu w wasza prasa jedynie co robie to opluwam wasz dziennik i
      zachecam innych zmajamych do tego samego.Wy potwory dzeinnikarskie przypominnam
      do was nalerzy pisac obiektywnie , bezstronniczo , i niemieszania sie do
      polityk.
    • klementynka113 Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. 09.01.07, 21:41
      Macie nowy problem-od każdego turysty geja po jego stwierdzeniu pobierać ,,kasę"
      za przymusowe komercyjne badania na HIV - pozytywny wynik komercyjny wylot do
      własnego faterlandu po wcześniejszym opłaceniu kosztów.Wyjazd przymusowy -
      żadnych,,ciot" chorych w naszym państwie nie chcemy.
      • Gość: cc Re: Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i le IP: *.e-wro.net.pl 10.01.07, 03:57
        > własnego faterlandu po wcześniejszym opłaceniu kosztów.Wyjazd przymusowy -
        > żadnych,,ciot" chorych w naszym państwie nie chcemy.

Faszystów takich jak klementynka tym bardziej. Won!

• Gość: Gregor Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.tbcn.telia.com 09.01.07, 22:45
      Przecieram oczy czytajac ten artykul. Komu gejowie przeszkadzaja? Homofobia w
      inteligenckim Krakowie? Pomijajac fakt ze n.p. w USA jest to jedna z
      najbardziej kapitalowo-mocnych grup konsumentów (=czyli $$$ dla Krakowa) to
      przeciez sa to NORMALNI ludzie jak wszyscy inni. Wystarczy ze Kaczynscy
      zblizyli Polske do Sredniowiecza, narodzie OBUDZ SIE!!

Oboje z zona pozdrawiamy wszystkich gejów i serdecznie zapraszamy do Krakowa!
    • Gość: zaorac czarnych polskie klechy juz sie slinia IP: *.hsd1.or.comcast.net 09.01.07, 23:31
      polskie klechy na sama mysl podciagaja sutanny i wala konia, oj bedzie mlaskanie
      siorbanie i walenie w trojce swieta. jezus krol polski agentem sb?
      • Gość: elka1021 Re: polskie klechy juz sie slinia IP: *.teledisnet.be 09.01.07, 23:45
        czy czasami sperma nie zalala mozgu???????????
    • Gość: zenek Czy Kraków zaleje turystyczna fala gejów i lesb.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:52
      i trzeba tam jeszcze wpuscic czarnoskórego simona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka