Dodaj do ulubionych

KBI Wołek - ul. Łużycka

IP: 87.204.0.* 29.01.07, 14:13
Czy ktoś ma bliższe informacje o tej inwestycji (oferta na gratce - rynek
wtórny), firmie developerskiej lub zdecydował się na rezerwację mieszkania?
Obserwuj wątek
    • Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.agh.edu.pl 13.02.07, 19:02
      Witam. Zdecydowałam sie na rezerwacje, ale przed podpisaniem umowy przedwstępnej
      bede chciala dokladnie sprawdzic dokumenty (prawdopodobnie dla bezpieczenstwa
      zdecyduje sie na pomoc prawnika)
      Pozdrawiam
      • Gość: mika Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.net.autocom.pl 13.02.07, 19:51
        Witam,
        Może ktoś przybliżyc tą inwestycje, w którym dokładnie miejscu na łużyckiej bedzie ten blok.
        Pozdrawiam.
        • Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.chello.pl 14.02.07, 00:50
          Blok ma powstać na początku ulicy Łużyckiej 80m od skrzyżowania z ulicą Witosa
          na terenie dawnych ogródków działkowych. Inwestor wydaje się bez zarzutów jest
          to jednak jego pierwsza inwestycja i z tego powodu ostrożność nie zaszkodzi.
          Pozdrawiam dabyana@op.pl
          • Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.chello.pl 14.02.07, 00:58
            Przy okazji jakby ktoś dowiedział się czegoś niepokojącego (lub wręcz
            przeciwnie) proszę o kontakt (dabyana@op.pl) Jeszcze raz pozdrawiam.
            • Gość: nowa Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: 87.204.0.* 25.04.07, 13:33
              Czy ktoś zdecydował się na zakup mieszkania u tego developera? budowa rusza
              podobno w drugim tygodniu maja a cena za metr wyższa o 500,00 zł w porównaniu
              do ustalonej w umowach rezerwacyjnych.
          • Gość: kr Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:55
            A nie przeraża Was, że będziecie mieszkać na skrzyżowaniu istniejącej ul.Witosa
            z planowaną nową drogą (tzw. zbiorczą) biegnącą od Kamieńskiego równolegle do
            Sławka, przez Witosa pomiędzy Kordiana a Tuchowską (łącznie z odnogą KST) i
            dalej przez autostradę wylot w kierunku Świątnik?
            Jeżeli nie, to OK, bylebyście za 10 lat jak mieszkańcy Górki Narodowej nie
            protestowali przeciwko tej inwestycji.
            • Gość: ser91e Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.lns3-c10.dsl.pol.co.uk 10.05.07, 21:37
              Mógłbyś podać jakieś wiarygodne źródło skąd o tym wiesz? Szukałem cały dzień ale nie znalazłem
              wzmianki o takiej inwestycji :/.
              • Gość: bart Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.net.autocom.pl 11.05.07, 07:21
                ogłoszenia sa na gratce na rynku wtornym, poszukaj ofert przy ul łużycka. Jeszcze mieszkanie od strony poludniowej mozna lyknac, ale mieszkac od strony skrzyzowania to sie chyba nie da.
                • Gość: ser91e Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: 212.44.33.* 15.05.07, 15:10
                  Sorry, ale chyba nieprecyzyjnie się wypowiedziałem. Chodziło mi o planowaną
                  drogę, o której wspominał mój przedmówca ;).
                  Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka