Gość: hugi IP: 87.204.0.* 29.01.07, 14:13 Czy ktoś ma bliższe informacje o tej inwestycji (oferta na gratce - rynek wtórny), firmie developerskiej lub zdecydował się na rezerwację mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.agh.edu.pl 13.02.07, 19:02 Witam. Zdecydowałam sie na rezerwacje, ale przed podpisaniem umowy przedwstępnej bede chciala dokladnie sprawdzic dokumenty (prawdopodobnie dla bezpieczenstwa zdecyduje sie na pomoc prawnika) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.net.autocom.pl 13.02.07, 19:51 Witam, Może ktoś przybliżyc tą inwestycje, w którym dokładnie miejscu na łużyckiej bedzie ten blok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.chello.pl 14.02.07, 00:50 Blok ma powstać na początku ulicy Łużyckiej 80m od skrzyżowania z ulicą Witosa na terenie dawnych ogródków działkowych. Inwestor wydaje się bez zarzutów jest to jednak jego pierwsza inwestycja i z tego powodu ostrożność nie zaszkodzi. Pozdrawiam dabyana@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabyana Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.chello.pl 14.02.07, 00:58 Przy okazji jakby ktoś dowiedział się czegoś niepokojącego (lub wręcz przeciwnie) proszę o kontakt (dabyana@op.pl) Jeszcze raz pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: 87.204.0.* 25.04.07, 13:33 Czy ktoś zdecydował się na zakup mieszkania u tego developera? budowa rusza podobno w drugim tygodniu maja a cena za metr wyższa o 500,00 zł w porównaniu do ustalonej w umowach rezerwacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 13:55 A nie przeraża Was, że będziecie mieszkać na skrzyżowaniu istniejącej ul.Witosa z planowaną nową drogą (tzw. zbiorczą) biegnącą od Kamieńskiego równolegle do Sławka, przez Witosa pomiędzy Kordiana a Tuchowską (łącznie z odnogą KST) i dalej przez autostradę wylot w kierunku Świątnik? Jeżeli nie, to OK, bylebyście za 10 lat jak mieszkańcy Górki Narodowej nie protestowali przeciwko tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser91e Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.lns3-c10.dsl.pol.co.uk 10.05.07, 21:37 Mógłbyś podać jakieś wiarygodne źródło skąd o tym wiesz? Szukałem cały dzień ale nie znalazłem wzmianki o takiej inwestycji :/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: *.net.autocom.pl 11.05.07, 07:21 ogłoszenia sa na gratce na rynku wtornym, poszukaj ofert przy ul łużycka. Jeszcze mieszkanie od strony poludniowej mozna lyknac, ale mieszkac od strony skrzyzowania to sie chyba nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser91e Re: KBI Wołek - ul. Łużycka IP: 212.44.33.* 15.05.07, 15:10 Sorry, ale chyba nieprecyzyjnie się wypowiedziałem. Chodziło mi o planowaną drogę, o której wspominał mój przedmówca ;). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś