Dodaj do ulubionych

S.M. "Wspólnota Inwest"

01.02.07, 23:21
Będę wdzięczna za wszelkie uwagi pod adresem S.M. Wspólnota Inwest.
Sprzedawali mieszkania w "Enklawie Bronowickiej", a teraz ruszyli z "Enklawą
Prądnicką".
Są godni polecenia czy wprost przeciwnie?

Pzdr
Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: gdfg Re: S.M. "Wspólnota Inwest" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:31
      I po co mnozysz watki? Przeciez masz nizej opinie na ten temat, ktory Cie
      interesuje!!!
    • Gość: gośc Re: S.M. "Wspólnota Inwest" IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.14, 07:18
      Sporo usterek budowlanych
      • Gość: klient Re: S.M. "Wspólnota Inwest" IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.14, 22:02
        Porażka, bedac u notariusza dostaliśmy do podpisania umowe w zupelnie innym kształcie niz ustalane. Do tego zmiana dokumentow o ktorej deweloper "zapomnial" nas zawiadomic. No i na koniec jeszcze zarzadali wyzej ceny za mieszkanie niz pierwotnie ustalona. Koniec koncow zrezygnowalismy w bardzo niemilej atmosferze. Panie w biurze nic nie wiedza, ba nawet wprowadzaja klienta w blad. ODRADZAM!!! Jesli ktos juz musi radze konsultowac wszystko z prawnikiem i miec na piśmie.
    • Gość: mieszakaniec Re: S.M. "Wspólnota Inwest" IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.14, 18:53
      Nie polecam. Co innego obiecywali, co innego zrealizowali. Ja kupowałem blok w 2007 roku i następny blok miał być budowany 35m dalej (odległość pomiędzy blokami, oczywiście zrealizowali 20 m, pomiędzy blokami 6-cio i 7-mio piętrowym). Kolejna sprawa to plac zabaw, miał być na 30ar działce (tak obiecywał developer - dodatkowo plany już były, został zrealizowny na 2 arowej, a na 32 arowej działce jest kolejny blok). Ogólnie miejsce, gdzie buduje wspólnota invest wygląda jak małe "getto", nie ma miejsc postojowych, nie ma garaży w wystarczającej ilości, nie ma zieleni. Ja nie polecam, przed zakupem warto dokładnie obejrzeć i miejsce i rozmieszczenie budynków.
    • Gość: Gość Re: S.M. "Wspólnota Inwest" IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.16, 13:18
      nie polecam, bardzo duzo usterek, niedociagniec, wszystko robia podwykonawcy a tam kolejni podwykonawcy czyli ten na kocu co robi ma mało środkow co wiąże sie z marną jakoscią wykonania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka