Dodaj do ulubionych

Ciekawy weekend się zapowiada

17.04.03, 21:54
Co prawda nie najbliższy, tylko 25-27 kwietnia :-)
po pierwsze w piątek i sobotę będzie 45 kursowało :D (z czego sie cieszę :D)
a po drugie w sobotę i niedzielę będą coś robić na Kocmyrzowskiej, a więc 1 i
5 objazdem przez Andersa, Pl. Centralny, al. Solidarności, CAHTS, Ujastek,
Wiadukty do Wzgórz, oprócz tego linia zastępcza 305 :-)

Ktoś z forumowiczów się wybiera na 45 w sobotę? Bo ja mam zamiar się
przejechać, pofocić trochę no i także objazdy sfocić. Jak ktoś będzie, to
może się spotkamy??? :-)
Obserwuj wątek
    • kuba203 Re: Ciekawy weekend się zapowiada 17.04.03, 22:11
      pavlack napisał:

> po pierwsze w piątek i sobotę będzie 45 kursowało :D

Chyba, że spadnie śnieg, albo będzie za silny wiatr, albo słońce za mocno
      przygrzeje.
      • pavlack Re: Ciekawy weekend się zapowiada 17.04.03, 22:13
        kuba203 napisał:

> pavlack napisał:
        >
        > > po pierwsze w piątek i sobotę będzie 45 kursowało :D
        >
        > Chyba, że spadnie śnieg, albo będzie za silny wiatr, albo słońce za mocno
        > przygrzeje.

Miejmy nadzieję, że nie :-)
        • Gość: mouset Re: Ciekawy weekend się zapowiada IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.04.03, 22:17
          Szkoda że nic do Kopca Wandy nie jedzie
          • Gość: Locutus FUCK FUCK FUCK FUCK!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.04.03, 23:00
            A ja od 25 do 28 jestem na olimpiadzie biologicznej. KURWA!!! A tak mi
            zajebiście zależało... chuj by to strzelił. Panowie - pofoćcie za mnie i
            zapodajcie jakieś zdjęcia do netu - życzę sobie na Rondzie Czyżyńskim jedno. ;-(
            • Gość: mouset Re: FUCK FUCK FUCK FUCK!!! IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 18.04.03, 08:46
              Olimpiada do piachu!, a czemu trwa az tak długo? za moich czasów był jeden dzień
              • Gość: Locutus Re: FUCK FUCK FUCK FUCK!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.04.03, 23:13
                25. Zakwaterowanie i prelekcja (tylko o czym?)
                26. Etap pisemny (wieczorem ogłoszenie wyników)
                27. Etap ustny (dla tych, którzy przeszli)
                28. UROCZYSTE ZAKOŃCZENIE = Ogłoszenie wyników + rozdanie nagród
    • Gość: ADAŚ FAUSTYNA IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 23:04
      I nie zapominajmy, że w niedzielę Faustyna. W związku z tym składy na "11"
      (hurrraa) i "18" (też hurrra) oraz ufoki na "8" i pewnie "19". Ciekawe tylko co
      z "10" i "22".

A w niedzielę 27.04 powinna też kursować "23".
      • kuba203 Re: FAUSTYNA 17.04.03, 23:11
        Skąd wiesz? W zeszłym roku przecież wzmocnień praktycznie nie było :)) (tzn
        były tylko na 11, 18 i 22 bodajże)
        • Gość: ADAŚ FAUSTYNA IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 23:13
          kuba203 napisał:

> Skąd wiesz? W zeszłym roku przecież wzmocnień praktycznie nie było :)) (tzn
          > były tylko na 11, 18 i 22 bodajże)

Na "10" też (GT6+B4).

Czuję nochalem - poza tym pisali już o tym co nieco.
          • kuba203 Re: FAUSTYNA 17.04.03, 23:14
            Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Czuję nochalem - poza tym pisali już o tym co nieco.

Pożyjemy - zobaczymy :))
            • Gość: ADAŚ Re: FAUSTYNA IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.04.03, 23:24
              kuba203 napisał:

> Pożyjemy - zobaczymy :))

OBY JAK NAJWIĘCEJ FAJNYCH RZECZY
              • Gość: mouset Ufoki a FAUSTYNA IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 18.04.03, 08:48
                W odpust zawsze jadą ufoki na 19, a 2x105 na 11
                • Gość: Clint Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: Odrzanska4:* 18.04.03, 09:31
                  A w tamtym roku nie bylo przypadkiem na #19 GT6 ??
                  • kalarep Re: Ufoki a FAUSTYNA 18.04.03, 11:08
                    Gość portalu: Clint napisał(a):

> A w tamtym roku nie bylo przypadkiem na #19 GT6 ??

A ma ktoś wogóle zdjęcie tego ?? ...
                    • kuba203 Re: Ufoki a FAUSTYNA 18.04.03, 16:49
                      kalarep napisał:

> A ma ktoś wogóle zdjęcie tego ?? ...

Właśnie nikt nie ma, i nikt tego nie widział oprócz jednej osoby, która
                      umieściła te rewelacje na forum :)) W związku z tym moje oficjalne stanowisko
                      w tej sprawie jest takie, że nie wierzę :))
                      • Gość: mouset Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 18.04.03, 20:00
                        Ja w to nie wierzę ani trochę
                        • Gość: Clint Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: Odrzanska4:* 18.04.03, 21:05
                          W sumie to takowa 19 widzialem :) bo mieszkam w Łagiewnikach :)) ale nie
                          pamietam zbyt wiele szczegolow
                          • kalarep Re: Ufoki a FAUSTYNA 18.04.03, 21:33
                            A jakie tu szczegóły mogą być :D ?? szkoda że tego nei ma na fotach
                            uwiecznionego, bo coś nie chce mi się w to wierzyć.
                            • Gość: kuba203 Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: *.bis.krakow.pl / 192.168.0.* 18.04.03, 21:40
                              Bo to NIE ISTNIAŁO :))
                              Huta nigdy nie obsługiwała 19 :))
                              • Gość: Clint Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: Odrzanska4:* 18.04.03, 23:10
                                Cholerka ale na taka okolicznosc wydaje mi sie ze przemykala obok mnie
                                • Gość: Clint Re: Ufoki a FAUSTYNA IP: Odrzanska4:* 18.04.03, 23:10
                                  poza tym ktos gdzies i kiedys :) chwalil sie ze dorwal i sfocil
                                  • kuba203 Re: Ufoki a FAUSTYNA 19.04.03, 09:57
                                    Gość portalu: Clint napisał(a):

> poza tym ktos gdzies i kiedys :) chwalil sie ze dorwal i sfocil

Ale nikt tych zdjęć nie widział :))

• Gość: mouset Komunikaty V-styny IP: *.cm-uj.krakow.pl 23.04.03, 11:40
                                      Czy coś ogłoszą w tej sprawie czy będzie jak kiedyś że pan z tubą ryczał ze 11
                                      jedzie do Borku???
                                      • pavlack Re: Komunikaty V-styny 23.04.03, 14:25
                                        U mnie w kościele wisi plakat z planem tych uroczystości i jest napisane,
                                        że "Linie tramwajowe z Łagiewnik będą przedłuzone do Borku Fałęckiego oraz
                                        wzmocnione dodatkowymi wagonami".
                                        • pavlack Re: Komunikaty V-styny 23.04.03, 14:26
                                          O jest nawet komunikat :D

KOMUNIKAT
                                          Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne S.A.
                                          w Krakowie uprzejmie informuje PASAŻERÓW , że
                                          w dniu 27.04.2002 r. (niedziela)

w Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Krakowie – Łagiewnikach odbędą się
                                          uroczystości kościelne.

W związku z powyższym wzmocniona zostaje komunikacja tramwajowa do Borku
                                          Fałęckiego:

linie nr 10 i 18 – wydłużone do Borku Fałęckiego,
                                          kursują wg specjalnych rozkładu jazdy;

linia nr 19 – kursuje wg specjalnego rozkładu jazdy.

Na przystanku “Sanktuarium Bożego Miłosierdzia” zostanie ustawiony punkt
                                          informacji MPK S.A.

Jednocześnie informujemy, że linia autobusowa 155 w dniu 27.04.2003r. będzie
                                          skrócona do pętli tramwajowej w Kurdwanowie
                                          • Gość: mouset Re: Komunikaty V-styny IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 23.04.03, 16:44
                                            pavlack napisał:

> O jest nawet komunikat :D
                                            > linie nr 10 i 18 – wydłużone do Borku Fałęckiego,
                                            > kursują wg specjalnych rozkładu jazdy;
                                            >
                                            > linia nr 19 – kursuje wg specjalnego rozkładu jazdy.
                                            >

No to w dechę poprzednia informacja , bo 11 do Borku nie pojedzie, i słusznie
                                            albo na cmentarz, albo do Faustyny
    • Gość: Misiek K Re: Ciekawy weekend się zapowiada IP: *.chello.pl 18.04.03, 18:38
      w sobote sie na chwile pewnie udam gdzies pofocic, jesli tylko bedzie ladne
      slonko
      w niedziele jak dobrze pojdzie jestem w Poznaniu ;d
      • Gość: ADAŚ Ciekawy weekend się zapowiada IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 19:53
        Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> w niedziele jak dobrze pojdzie jestem w Poznaniu ;d

Jakby Ci się udało, to dla Adasia sfociłbyś trama z reklamą Telegrosika. Nie
        wiem czemu, ale jakoś intryguje mnie ta reklama. Chciałbym ją zobaczyć jak
        wygląda.
        • kuba203 Re: Ciekawy weekend się zapowiada 18.04.03, 21:08
          ams1.lo3.wroc.pl/~tomek/tournee.php?p=11283
          ams1.lo3.wroc.pl/~tomek/tournee.php?p=11298
          :))
          • Gość: ADAŚ Ja chcę IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 21:21
            Kuba - fenks.

ADAŚ DOMAGA SIĘ TELEGROSIKA W KRAKOWIE !!!
      • pavlack Re: Ciekawy weekend się zapowiada 18.04.03, 21:13
        Gość portalu: Misiek K napisał(a):

> w sobote sie na chwile pewnie udam gdzies pofocic, jesli tylko bedzie ladne
        > slonko

To jakoś się spotkamy może :-)

> w niedziele jak dobrze pojdzie jestem w Poznaniu ;d

Hehe, Tobie to dobrze :-)
    • kuba203 Ktoś se jaja z nas robi?!?!? 24.04.03, 21:33
      MPK gra z nami w kulki najwyraźniej...
      Zamknięcie KOcmyrzowskiej zostało, a jakże, odwołane. A ja się pytam, co
      ostatnio NIE zostało odwołane??
      • Gość: ADAŚ Re: Ktoś se jaja z nas robi?!?!? IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 21:36
        kuba203 napisał:

> MPK gra z nami w kulki najwyraźniej...
        > Zamknięcie KOcmyrzowskiej zostało, a jakże, odwołane. A ja się pytam, co
        > ostatnio NIE zostało odwołane??

Ciotka Filka ze stanowiska rzecznika - na przykład.
        • Gość: mouset Re: Ktoś se jaja z nas robi?!?!? IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 25.04.03, 10:06
          Nalezy odwołać zawieszenie 12 i 119
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka