Dodaj do ulubionych

Do jakiego iść liceum?

IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 21:31
Nie mogę się zdecydować, czy do I, II, V a może jeszcze jakiegoś innego?
Ludzie pomóżcie!!! Z różnych stron słyszę odmienne opinie... POMOCY!!! To
ważna decyzja, a ja nie wiem co robić. Nie mieszkam w Krakowie i mam
utrudnione zdobywanie informacji na ten temat. Napiszcie co wiecie.
Intersuje mnie także od ilu punktów przyjmowali ostatnio. Chciałbym także
nawiązać kontakt z osobami, które tam chodzą, najlepiej do pierwszej klasy,
gdyż będą lepiej zorientowane w sprawach związanych z postępowaniem
kwalifikacyjnym. Proszę o kontakt, najlepiej na e-mail'a:
borowiec@megapolis.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: tomCrac Spokojnie nastolatku :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 22.04.03, 21:47
      Kazda z tych szkol jest niezla zaliczka na przyszlosc, istotne jest to czy to wykorzystasz! Przestan sie nerwowac i napij sie oranzady :)
      • Gość: Borman Re: Spokojnie nastolatku :) IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.03, 22:11
        Teraz na moim biurku nie stoi oranżada, a szkoda bo nie miałbym problemu z
        trafianiem w klawisze klawiatury. Ale biega mi o to które z tych trzech
        wybrać, bo nie chcę do wszystkich składać podań, to nie ma sensu. Chcę jeszcze
        na wszelki wypadek złożyć do jakiegoś słabszego. Które wybrać?
        • tomcrac Re: Spokojnie nastolatku :) 23.04.03, 07:56
          Ja bym wybral V, ale to moze dlatego, ze mialem tam najwiecej znajomych. Stawiasz piwo :P Zreszta Ty mi nie wygladasz na gimnazjaliste, tylko na sfrustrowanego czterdziestolatka.. :)
    • Gość: amelya Re: Do jakiego iść liceum? IP: Pico:* / 172.31.200.* 23.04.03, 19:34
      VI LO!! ;DDD
      mialam 175 punktow i ledwo sie dostalam... ale to tez zalezy do jakiej klasy...
    • Gość: kaska Re: Do jakiego iść liceum? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 19:54
      ja skladalam papiery do II i V, wybralam V i mi tu dobrze, za nic bym sie nie
      zamienila. ale mam przyjaciolke w II i ona twierdzi to samo o wojej szkole. z I
      znam malo ludzi, ale tez podobno nie jest tak zle. utarlo sie ze V jest dla
      matematykow, I dla humanistow, a II dla niezdecydowanych, ale to tylko
      czesciowa prawda. radze ci poczytac regulaminy i zasady rekrutacji do tych
      szkol, a w jeden dzien pojechac, poogladac jak to wyglada "live" i potem sie
      zdecydowac. "idz za glosem serca":)
    • Gość: Ask Nowodworek! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 11:49
      Ja też w tym roku wybieram LO, też długo się zastanawiałam (ale tylko między I
      i V)
      i też jestem spoza Krakowa. Wybrałam Nowodworek, bo to szkoła bardzo dobra i z
      charakterem, wizerunkiem... Informacja dla Ciebie: w tamtym roku przyjmowali do
      klas humanistycznych od 184 pkt, a mat.- przyr.od 187.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka