Dodaj do ulubionych

Widziane 18.05.2003

IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 00:01
Widzę ciemność - hihihihi.
Obserwuj wątek
    • balsen Re: Widziane 18.05.2003 18.05.03, 00:04
      Widzę żeś niecierpliwy?!
    • kalarep Re: Widziane 18.05.2003 18.05.03, 01:29
      Widziałem słupy trakkcyjne na Al.Pokoju... księżyc i ciemność ... ide do
      legiwska żeby na Bieżanów rano jechac :D
      • Gość: Locutus Re: Widziane 18.05.2003 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.05.03, 02:48
        A ja widzę księżyc... w pełni... i rosną mi zęby... i chce mi się wyć, jak
        bardzo nienawidzę busiarzy... POZAGRYZAŁBYM WSZYSTKICH!
    • Gość: ADAŚ Trzecie mleko Hej IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 09:20
      ... jest na 9-01 obsługiwanej składem 841+842. (tak przekazał mi właśnie Kuba)

A tak przy okazji 841+842 - ja chcę z powrotem TNT !!!
      • Gość: ADAŚ Re: Trzecie mleko Hej IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 11:52
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> ... jest na 9-01

SPROSTOWANIE: 9-06

Adaś estetycznie odebrał i stwierdził fuszerkę na "dzień dobry". Z przodu wozu
        841 na lakierze są bąble i złuszczenia. Za krótki czas zaraz tam wyjdzie
        rdza !!! Oj Panowie malarze !!!
    • Gość: ADAŚ MPK-nowela IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 09:58
      Proponuję nakręcić nowelę pod patronatem MPK pod tytułem "KUBA OTWIERACZ" -
      hihihi. Kubuś wie o co chodzi - hehehehe.
      • kuba203 Re: MPK-nowela 18.05.03, 14:24
        Gość portalu: ADAŚ napisał(a):

> Proponuję nakręcić nowelę pod patronatem MPK pod tytułem "KUBA OTWIERACZ" -
        > hihihi. Kubuś wie o co chodzi - hehehehe.

Hehehe, te drzwi dało się otworzyć, ale zamknąć już nie, dlatego jeździliśmy z
        otwartymi cały czas :DD
    • Gość: ADAŚ Winny IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 10:05
      Kto focił dziś na Rakowickiej nieopodal ulicy Kurkowej ?
      Dość wysoki, dłuższe włosy sięgające ramion, plecaczek i aparacik w ręku rzecz
      jasna. Było to koło 9.40.
      Mam nadzieję, że sfotografował także "zwykłą" jedenastkę jadącą przed, a nie
      tylko "0".
    • Gość: ADAŚ Widziane 18.05.2003 IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 12:16
      Basztowa - godzina 11.50. Najpierw jedzie "4", za nią zaraz "14" a za tą "13".
      Cóż za wspaniała koordynacja. Fakt, przecież ludzie jadąc na Bronowice muszą
      się przesiąść z "4" na "14" by potem złapać "13" - hehehe.
    • Gość: Locutus Scania CN113CLL na linii H3 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 18.05.03, 16:59
      Idę sobie Małą Górą, a tu obok mnie przemyka sobie scania CN113CLL... patrzę
      się na wyświetlacz, a tam #H3... wygląda na to, że czasami Tesco wskutek awarii
      jelczaka dostaje za tę samą cenę usługę o znacznie podwyższonym standardzie...

Pozdrawiam Adasia, Mouseta i Kubę Dwieścietrzeciego!
      • kuba203 Re: Scania CN113CLL na linii H3 18.05.03, 19:10
        Gość portalu: Locutus napisał(a):

> Pozdrawiam Adasia, Mouseta i Kubę Dwieścietrzeciego!

Czym sobie zasłużyłem na takie wyróżnienie? :))
        W 0 dziś też Cię nie widziałem, czyżbyś zaspał? ;))
        • Gość: Locutus Re: Scania CN113CLL na linii H3 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 19.05.03, 01:00
          Stary! Jak mnie nikt nie goni, to śpię do południa a nawet dłużej. Wprawdzie
          Dzisiaj zerwał mnie z wyrka telefon bladym świtem - znaczy się o 13:30... ale
          na jazdę zerówką o iście GOPowskiej częstotliwości i jeszcze lepszych godzinach
          odjazdów się nie załapałem.

A na pozdrowienia zasłużyłeś sobie tym, że Cię lubię, poza tym jesteś osobą,
          którą najczęściej widuję w realu - w każdy czwartek :-)
          • Gość: mouset Zdemaskowany IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 19.05.03, 11:04

> A na pozdrowienia zasłużyłeś sobie tym, że Cię lubię, poza tym jesteś osobą,
            > którą najczęściej widuję w realu - w każdy czwartek :-)

Oooooo wyszło na jaw! A ktos tu mówi często że marketów nie lubi, jakie okropne
            są, a real to co?
            • Gość: Locutus Hihihi n/t IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.05.03, 00:00
              • Gość: mouset Re: Hihihi n/t IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.05.03, 12:07
                Udaje że nie słyszy
          • pavlack Re: Scania CN113CLL na linii H3 19.05.03, 14:23

> ale
            > na jazdę zerówką o iście GOPowskiej częstotliwości i jeszcze lepszych
            godzinach
            >
            > odjazdów się nie załapałem.

Hehe :D Pomimo tego było bardzo fajnie i miło, a poza tym nie ma to jak wyjazd
            w 20 minut eNką z Łagiewnik na Bieżanów :D (było jeszcze parę innych fajnych
            rzeczy, ale to trzeba było być - niektórzy wiedzą o czym mówię :D)

Poza tym szkoda, że nie przyszedłeś, bo wszyscy na Cieibie czekali :D
            • Gość: Locutus Re: Scania CN113CLL na linii H3 IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 20.05.03, 00:00
              Nie tylko tu... w szkole czekano na mnie w sobotę o dziesiątej rano ze względu
              na festyn europejski, w który się zaangażowałem... nie doczekano się :-P Ale w
              czerwcu i tak będę występował na rynku razem ze znajomymi, dam wam znać
              kiedy... dodam, że w mojej inscenizacji krew będzie lała się strumieniami,
              hehehehe...

Przepraszam, ale sen do południa to dla mnie bezwzględny priorytet...
              wystarczy, że przez pięć dni w tygodniu muszę się zrywać o barbarzyńsko
              wczesnej porze... w weekend muszę odespać...

Jeszcze raz przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka