Dodaj do ulubionych

symulator tramwajowy

19.05.03, 14:17
chłopaki,czy zna ktoś z was godny polecenia symulator jazdy tramwajem.prosze
o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.cm-uj.krakow.pl 19.05.03, 15:06
      Stań tuż za motorniczym na trasie do Walcowni lub pleszowa, to odechce Ci sie
      symulacji
      • Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 20.05.03, 14:25
        mi chodzi o coś mniej prawdziwego.wystarczy mi samo kierowanie pojazdem bez
        efektów specjalnych.
        • Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.cm-uj.krakow.pl 20.05.03, 14:45
          No wiem , fajne byłoby to, ale nie znam niczego takiego
          • Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 20.05.03, 15:00
            a może szanowne mpk pomyślałoby o rzeszy fanów i wyprodukowało coś na kształt
            symulatora z kasowanych pojazdów podłączonych pod kompy?Jeśli idzie o mnie to
            dałbym nawet 5 dych za godzinke takiej zabawy.
            • Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 20.05.03, 22:27
              Hehe tam nie ma menedżerów, więc nikt jeszcze nie wymyślił na czym możnaby
              zarobić
    • Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 17:25
      panowie, jest symulator tramwaju ( nie bezposredni ). Wystarczy sciagnac
      odpowiednia trase do train simulatora, odpowienie sklady tramwajowe i juz jest
      gotowe !! sam probowalem i zabawe jest swietna
      • Gość: Clint Re: symulator tramwajowy IP: Odrzanska4:* 20.05.03, 19:10
        a skad masz te wozy tramwajowe ?? :)
        • Gość: ganta Re: symulator tramwajowy IP: *.man.olsztyn.pl 20.05.03, 20:44
          zobacz na tą stronę
          alex.pohlemann.de.vu/
        • Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 22:32
          www.train-sim.com
          albo wpisz w altaviscie train sim tram i ci wyjda strony z tramwajami. ja
          chyba nawet mam gdzies na dysku kilka modeli. Jest min. NGT8, Tatra T4, GT6
        • Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 22:38
          straba.ms-trainsimulator.de
          • Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 24.05.03, 12:45
            nawet się nie spodziewałem takiego odzewu na to moje skromne pytanko.dzięki
            bardzo ciekawe stronki mi podsuneliście .przy okazji (słowo daję nie wiem jak
            ja to zrobiłem,hi,hi,hi)znalazłem parę ładnych lasek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka