bolo84 19.05.03, 14:17 chłopaki,czy zna ktoś z was godny polecenia symulator jazdy tramwajem.prosze o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.cm-uj.krakow.pl 19.05.03, 15:06 Stań tuż za motorniczym na trasie do Walcowni lub pleszowa, to odechce Ci sie symulacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 20.05.03, 14:25 mi chodzi o coś mniej prawdziwego.wystarczy mi samo kierowanie pojazdem bez efektów specjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.cm-uj.krakow.pl 20.05.03, 14:45 No wiem , fajne byłoby to, ale nie znam niczego takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 20.05.03, 15:00 a może szanowne mpk pomyślałoby o rzeszy fanów i wyprodukowało coś na kształt symulatora z kasowanych pojazdów podłączonych pod kompy?Jeśli idzie o mnie to dałbym nawet 5 dych za godzinke takiej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: symulator tramwajowy IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 20.05.03, 22:27 Hehe tam nie ma menedżerów, więc nikt jeszcze nie wymyślił na czym możnaby zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 17:25 panowie, jest symulator tramwaju ( nie bezposredni ). Wystarczy sciagnac odpowiednia trase do train simulatora, odpowienie sklady tramwajowe i juz jest gotowe !! sam probowalem i zabawe jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: symulator tramwajowy IP: Odrzanska4:* 20.05.03, 19:10 a skad masz te wozy tramwajowe ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ganta Re: symulator tramwajowy IP: *.man.olsztyn.pl 20.05.03, 20:44 zobacz na tą stronę alex.pohlemann.de.vu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 22:32 www.train-sim.com albo wpisz w altaviscie train sim tram i ci wyjda strony z tramwajami. ja chyba nawet mam gdzies na dysku kilka modeli. Jest min. NGT8, Tatra T4, GT6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carver Re: symulator tramwajowy IP: *.chello.pl 20.05.03, 22:38 straba.ms-trainsimulator.de Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo84 Re: symulator tramwajowy IP: *.vii-lo.krakow.pl 24.05.03, 12:45 nawet się nie spodziewałem takiego odzewu na to moje skromne pytanko.dzięki bardzo ciekawe stronki mi podsuneliście .przy okazji (słowo daję nie wiem jak ja to zrobiłem,hi,hi,hi)znalazłem parę ładnych lasek. Odpowiedz Link Zgłoś