trudny2002 20.04.07, 23:35 "Kocham Jarka" a na plecach..."ale z nim nie sypiam" wydaje sie ze może stac sie zupełnie udanym tematem wiosny...tej wiosny:))) trudny A pod szyją golfik albo w serek...w serek to tak rodzinnie:)))i jest miejsce na ociek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.43 Re: Czy ta oby 20.04.07, 23:37 koszulka to propozycja na hasło wyborcze ?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Czy ta oby 20.04.07, 23:40 nie...myslałem o marszu tolerancji:)) Głupotę też wszak koniecznie trzeba tolerowac...choć boli i serce i nogi:))) Wypada ubolewac ze zw zgodzie z ustaleniami i prawem pewnie, wszechjacystam zapewne nie wydzierża i zaatakują te kolorowe gromadki i lesbijek i chlopcow od chlopcow:))) trudny Nie lubie pedalow ale uwazam ze maja wszystkie prawa jakie mam ja...no i szanuje to Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:46 o marszu.... tylko o tych już według niektórych powaznych wyborach ... i nowych hasłach... i tez na koszulkach... Ale , że juz dzisiaj raz opacznie ( chyba ) Cie zrozumialam , to z pewna doza nieśmiałosci pozwalam wtrącic ...przepraszam... ))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:51 opacznie to fakt:))) ale i z wesołością mozna to tarktowac...no i to ze ja trudny jestem:) i trudnieję:))) przytuliłbym Cie jakbyś pozwoliła...a co późno juz to i chyba mozna:)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:54 Próbowalam na żarty .... ale i to chyba nie całkiem mi wyszło... tak czasem jest...))) ale złych intencji nie miałam.... , a co do tego przytulenia ..., późno juź ....., nikt nie widzi...))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:57 przytulanie sie nie jest to fakt pokazowym elementem zywota tym bardziej ze zaraz zainteresownie poczeciami sie rozpowszechnia ale samo w sobie moze miec znaczenie tez i w pojednaniach, nie:)? trudny Ale nie ma rysy na tej całkiem pozytywnej jak sie wydaje realcji, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 21.04.07, 00:06 a ja czasem mysle...@ poźno dość czy wcale nie az tak? trudny "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..." Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 21.04.07, 00:08 Coś mi sie kliknęło niechcący ... Myśle , że te przytulania tak po bratersku są jak najbardziej na miejscu ... nawet o takiej porze...... Pojednanie , mniemam , jest cały czas .... tylko lekkie wahnięcie było - lekkie ; a to kazdemu moze sie zdarzyc.....)) pozdrowienia : D Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:11 podobnie jak sznycel po kozacku?:)Albo sos po tatarsku? trudny a tak jak niegrzeczna siostra z bratem bez szacunku dla przyjetych norm?:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:16 ... muszę kończyć........ ))... ale wrócę..... na pewno ... ): D dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:19 pa :) dobranoc:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 homo, skiny, księża 22.04.07, 08:52 zabronić wszystkim, demonstracyjnego okazywania swojej inności, oraz propagowania zachowań i toku myślenia zdecydowanie odbiegających od ogólnie przyjetych zasad współżycia społecznego, budzących u innych niechęć. Będzie po problemie. Tylko po cholerę była nam w taki razie transformacja ustrojowa ? Odpowiedz Link Zgłoś