Dodaj do ulubionych

Koszulka z napisem

20.04.07, 23:35
"Kocham Jarka"
a na plecach..."ale z nim nie sypiam"
wydaje sie ze może stac sie zupełnie udanym tematem wiosny...tej wiosny:)))
trudny
A pod szyją golfik albo w serek...w serek to tak rodzinnie:)))i jest miejsce
na ociek
Obserwuj wątek
    • gosia.43 Re: Czy ta oby 20.04.07, 23:37
      koszulka to propozycja na hasło wyborcze ?? ))
      • trudny2002 Re: Czy ta oby 20.04.07, 23:40
        nie...myslałem o marszu tolerancji:))
        Głupotę też wszak koniecznie trzeba tolerowac...choć boli i serce i nogi:)))
        Wypada ubolewac ze zw zgodzie z ustaleniami i prawem pewnie, wszechjacystam
        zapewne nie wydzierża i zaatakują te kolorowe gromadki i lesbijek i chlopcow
        od chlopcow:)))
        trudny
        Nie lubie pedalow ale uwazam ze maja wszystkie prawa jakie mam ja...no i
        szanuje to
        • gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:46
          o marszu.... tylko o tych już według niektórych powaznych wyborach ... i
          nowych hasłach... i tez na koszulkach...
          Ale , że juz dzisiaj raz opacznie ( chyba ) Cie zrozumialam , to z pewna doza
          nieśmiałosci pozwalam wtrącic ...przepraszam... )))
          • trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:51
            opacznie to fakt:))) ale i z wesołością mozna to tarktowac...no i to ze ja
            trudny jestem:) i trudnieję:)))
            przytuliłbym Cie jakbyś pozwoliła...a co późno juz to i chyba mozna:))
            trudny
            • gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:54
              Próbowalam na żarty .... ale i to chyba nie całkiem mi wyszło... tak czasem
              jest...))) ale złych intencji nie miałam.... , a co do tego przytulenia ...,
              późno juź ....., nikt nie widzi...)))))
              • trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 20.04.07, 23:57
                przytulanie sie nie jest to fakt pokazowym elementem zywota tym bardziej ze
                zaraz zainteresownie poczeciami sie rozpowszechnia ale samo w sobie moze miec
                znaczenie tez i w pojednaniach, nie:)?
                trudny
                Ale nie ma rysy na tej całkiem pozytywnej jak sie wydaje realcji, co nie?
                • gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 21.04.07, 00:01
                  • trudny2002 Re: Ja tez nie myślalam 21.04.07, 00:06
                    a ja czasem mysle...@
                    poźno dość czy wcale nie az tak?

trudny
                    "a jak już prawo nie zabrania to moze o wstydzie pomyśleć warto..."
                • gosia.43 Re: Ja tez nie myślalam 21.04.07, 00:08
                  Coś mi sie kliknęło niechcący ...
                  Myśle , że te przytulania tak po bratersku są jak najbardziej na miejscu ...
                  nawet o takiej porze...... Pojednanie , mniemam , jest cały czas .... tylko
                  lekkie wahnięcie było - lekkie ; a to kazdemu moze sie zdarzyc.....))
                  pozdrowienia : D

• trudny2002 Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:11
                    podobnie jak sznycel po kozacku?:)Albo sos po tatarsku?
                    trudny
                    a tak jak niegrzeczna siostra z bratem bez szacunku dla przyjetych norm?:)
                    • gosia.43 Re: Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:16
                      ... muszę kończyć........ ))... ale wrócę..... na pewno ... ): D
                      dobranoc...
                      • trudny2002 Re: Po bratersku podoba mi sie 21.04.07, 00:19
                        pa :) dobranoc:)
                        trudny
                        • henio56 homo, skiny, księża 22.04.07, 08:52
                          zabronić wszystkim, demonstracyjnego okazywania swojej inności, oraz
                          propagowania zachowań i toku myślenia zdecydowanie odbiegających od ogólnie
                          przyjetych zasad współżycia społecznego, budzących u innych niechęć. Będzie po
                          problemie. Tylko po cholerę była nam w taki razie transformacja ustrojowa ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka