Dodaj do ulubionych

moze by tak ...

IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 08:44
zorganizowac jakies małe,urocze i przyjazne ludzia spotkanko?
prawde mówiac pogoda do piwka nie pasuje ale zgromadziłem duze zapasy trunku
zimowego (sliwowicy łackiej)a do zimy jeszcze daleko a i zbiory i produkcjia
bedzie nowa wiec chetnie sie podziele z wami napitkiem nad napitkami.
a dla niepijacych (trudny)i mleko kozie sie znajdzie, wiec serdecznie
zapraszam ludzi "łykajacych" jak i tych od zdrowego trybu zycia.

pozdrawiam picipolo
Obserwuj wątek
    • ileana Re: moze by tak ... 21.05.03, 08:57
      CZemu Wy robicie na forum smak ludziom?
      Kozie mleko to daruje sobie,jest ono nawiasem mowiac najblizsze mleku naszego
      gatunku homo sapiens,
      ale sliwowice ...
      Szkoda,
      pozdr.
      • Gość: picipolo Re: dlaczego szkoda? IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 09:02
        a co stoi na przeszkodzie abys i ty skosztowała trunku nad trunkami?

pozdrawiam picipolo
      • trudny2002 Bo Pic i Polo, to takie żartownisie... 21.05.03, 09:04
        Po prostu...nawet mnie nie chce uraczyć śliwowicą, zakładając, ze jeśli piwo
        nie jest mi ulubionym napitkiem, to jakobym już zupełnie był wolny od
        organicznej potrzeby zasilania trzewi i łepetyny destylatem śliwkowym...
        Pic jest nieco szkocki w swej postawie i tym samym rzadki...i między innymi dla
        tej przyczyny podlega ochronie...
        Lubię dobre napitki i o ile nie zawodzi mnie pamięć to jeszcze wczoraj
        dogrzewałem gardło smacznym destylatem w miłym towarzystwie...rad więc dokonam
        aktu repetycyjnego już to dla utrwalenia , już to dla kolejnych nowych doznań...
        Śliwowicę powinno się czasem pić po prostu dla zdrowia...
        Ukłony
        trudny
        • Gość: picipolo Re: Bo Pic i Polo, to takie żartownisie... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 09:09
          i jakie wnioski z tego ?

pozdrawiam picipolo
          • trudny2002 Rano stawiam tylko tezy... 21.05.03, 09:16
            Pod wieczór może kto postawi pasjansa, a na stole szklaneczkę zapewne postawię
            znów bez Twojej obecności. I to nie dlatego, ze ja sobie nie życzę biesiady z
            Picem i Polo...tem...
            trudny
            Nie wiem , ale Picu czasu mam supermało...praktycznie co trzy dni jestem w
            górkach, a za niedługi czas znikam w większe górki, a tu też muszę jeszcze
            sporo zrobić...no , nie wiem...
            Kiedyś podjąłęś temat , który Ciebie zajmuje , a wiąze się z twoim zajeciem
            zawodowym, jeśli uznajesz,ześ podjął go pochopnie lub że nie jest aktualny ,
            zwyczajnie powiedz, bo ja kiedy rozmawiam z zakopiańczykami to jakoś mi
            nieswojo, obiecałem dać wiadomosci , a ktoś zapewne chętnie działałby w
            interesującym Cię obszarze.
            Zwyczajnie powiedz , a ja przekażę...
            trudny;-))
            • Gość: picipolo Re: Rano stawiam tylko tezy... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 09:29
              no wsza spotkajmy sie i sprawy w miłym towarzystwie sprawy dokonczymy.

pozdrawiam picipolo
              • trudny2002 Chętnie... 21.05.03, 09:33
                ale powiedz kiedy?
                Bywasz rzadko, jasne że masz zajecia sporo...ale przecież nie ty jeden masz
                sporo zajęc. wiec...zaproponuj...kiedy?
                Jasne, ze raz się nie powiedzie, ale przecież w końcu...byle przed porą
                wakacji...nie?
                ;-))))
                trudny
                • Gość: picipolo Re: Chętnie... IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 09:54
                  toc powiedz słowo a stanie sie wola twoja! towar spakowany czeka spokojnie na
                  piatkowy eksport wiec czasu mam a czasu.tylko ty moze drzemnij cobys nie padł..
                  a reszta sie ułozy.czekam na propozycjie od szanownego, zapracowanego,trudnego
                  lecz miłowanego Trudnego.

pozdrawiam picipolo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka