stefan26 08.05.07, 12:07 bo pozniej bedzie placz i zgrzytanie zebami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: wezcie sie do roboty 08.05.07, 12:14 A co to ma wspólnego z Krakowem, jak powiedział pewien mędrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: wezcie sie do roboty 08.05.07, 12:20 no Zielonki maja malo wspolnego z Krakowem, ale podatki placic trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: wezcie sie do roboty 08.05.07, 12:45 Mało? Tu mieszkają wybitni krakowianie i samorządowcy z Janem Okońskim na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: wezcie sie do roboty 08.05.07, 12:15 Ty to jakiś niedomyślny jesteś. Szukanie starego sponsora na forum to też praca. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 ;-))))))))))))))))) 08.05.07, 12:18 niektórzy to ani sponsorki,ani pracy, ani znaczenia wielkiego ..jeno lustrzyca;- ((zaawansowana na dodatek....przykre i smutne ale taki los samotnego samca.. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: przyznam szczerze 08.05.07, 12:21 ...że dość dupkowaty dupek jesteś, choć wychowanie wskazuje na zawansowany socyalizm, a zatem młody tak bardzo też nie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: przyznam szczerze 08.05.07, 12:28 Uderz w stół. Od razu widać kto się poczuł i kto z kim trzyma. Bingo. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: płacz to może i będzie 08.05.07, 12:28 jak nie płąci podatków to i na koronki ma-więc pozgrzyta nowymi jak ta lala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Swoją drogą 08.05.07, 12:45 plagi bywają ciekawe bo stanowią o kolorycie, czego państwo z TWA jesteście dowodem. W waszym przypadku jednak potrafiliście w porę zachować umiar. Nie wszystkim jest to dane. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 jaki umiar? 08.05.07, 12:53 masz na myśli "olanie" pewnych osób i spraw? Przeceniasz siebie i Nas;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: jaki umiar? 08.05.07, 12:55 Weronko, umiar, elegancja i wdzięk, jak na damę przystało, czyż nie?;> Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: jaki umiar? 08.05.07, 12:56 istna napisała: > Weronko, umiar, elegancja i wdzięk, jak na damę przystało, czyż nie?;> oui. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: jaki umiar? 08.05.07, 13:04 > Weronko, umiar, elegancja i wdzięk, jak na damę przystało, czyż nie?;> Pani Istna jest damą, o czym wie każdy kto tą panią miał przyjemność nie tylko czytać, ale i poznać. Pani Istna jest zbyt łaskawa uważając, że każdej kobiecie zostało to dane. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 qqsiu;-) 08.05.07, 13:06 A Pan co robił w towarzystwie Takiej Damy?! Przez przypadek zapewne znalazł się Pan w miejscu gdzie nie powinien;-) Albo dostąpił Pan wykątkowej łaski,jednorazowej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 13:19 Pani rozumie-te emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 13:22 Nikt mnie nie rozumie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 13:32 Wydaje mi się, że rozumie Panią, Pani szarmancki narzeczony. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 13:39 Oczywiście. Pan mnie znowu nie zrozumiał;> Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 13:47 Nie można tego rozumieć inaczej jak przez fakt, że przy kobietach Pani miary traci się głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: kolega żle Panią zrozumiał;-) 08.05.07, 14:02 A prawda, przecież jestem boginią. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: jaki umiar? 08.05.07, 13:06 > masz na myśli "olanie" pewnych osób i spraw? Przeceniasz siebie i Nas;-) Pardon, pani weronki nie zaliczam do klubu TWA. Nie ta lotność. Produkowanie dużej ilości postów nie przekłada się na ich jakość, o czym nie każdemu wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 no cóż... 08.05.07, 13:07 Twój "debiut" przypada na FK-brak jakiejkolwiek "aktywności" w wyszukiwarce;-) No chyba żeś przelogowany,całkiem możliwe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a może to baba w ogóle, a nie chop? 08.05.07, 13:11 a może... e nie, strach nawet o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 ciiiicho... 08.05.07, 13:15 licho nie śpi;-( Cholera wie kto to....ale może nie jest to ważne,co?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: a może to baba w ogóle, a nie chop? 08.05.07, 13:30 > a może... e nie, strach nawet o tym myśleć... Nie, nie jestem Twoją krową. Szczyt mojej forumowej aktywności przypadł na separatystów limanowskich. Zgaduj zgadula. Nick zupełnie nowy, założony dwie godziny temu? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen ufff... to całe szczęście... 08.05.07, 13:35 myślałem, ze znów mi się znarowiła... ps. ho, ho, toś ty matuzalem, skoro jeszcze separków pamiętasz Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: ufff... to całe szczęście... 08.05.07, 13:37 Na najbliższym spotkaniu dam ci tajne znaki, łatwo rozpoznasz, że nie tylko to pamiętam ;) Może wiek nie ten, ale pamięć jeszcze nie szwankuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: ale kogo to obchodzi? 08.05.07, 13:39 >Twój "debiut" przypada na FK-brak jakiejkolwiek "aktywności" w wyszukiwarce;-) >No chyba żeś przelogowany,całkiem możliwe;-) Pozostałych osób prawdopodobnie rzeczywiście nie obchodzi kim jestem, ale co innego można powiedzieć o tych, które sprawdzają mój nick w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
kukumak Re: wszystkich sprawdzam;-) 08.05.07, 13:46 Głównie dlatego, że to cię nie interesuje. Logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 zdradzę Ci pewien sekret;-) 08.05.07, 13:54 Wszystkich "nowych" sprawdzam bo...są przynajmniej dwa nicki które....wychodzą ze swoich "norek" tylko po mojej prowokacji ma którymkolwiek z forów;- )"Pomiędzy" milczą jak zaklęte,nawet kilka miesiecy;-) Ciebie to nie dotyczy bo i styl masz inny i charakterologicznie "nie pasujesz";-) Niemniej jednak sprawdziłam z ciekawości bo tak jak już pisałam-licho nie śpi;-) I to jest jak najbardziej logiczne.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Swoją drogą 08.05.07, 12:57 Poszukuję sensu tego wpisu, czytam i czytam i ni cholery nie kumam. Chyba już nie nadążam, za postępem postępów. Odpowiedz Link Zgłoś
wielodzietna30 Re: Swoją drogą 08.05.07, 14:34 autorowi prawdopodobie chodziło o to, abyśmy sumiennie pomnażali PKB zamiast bezproduktywnie trawić czas na forum. Ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan26 Re: Swoją drogą 08.05.07, 22:07 w rzeczy samej. w tym roku chca oddac 34 km autostrad. euro2012 sie zbliza, a do lopaty ni ma komu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Swoją drogą 08.05.07, 22:24 co za szcescie, ze mnie zaden z powyzszych problemow nie dotyczy chociaz do 2012 jeszcze sporo czasu... Odpowiedz Link Zgłoś