IP: *.crowley.pl 30.05.03, 16:30
Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji nt. developera Doctor Q który buduje
przy OlszyII w Krakowie. Czy jest to pewny developer i jaka jest jakość jego
inwestycji. Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam!!.
Obserwuj wątek
    • peteen Re: Doctor Q 30.05.03, 17:09
      pewny i drogi...
      • Gość: verte Re: Doctor Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:14
        peteen napisał:

> pewny i drogi...

Zgadzam sie.Doctorek buduje mało,powierzchnie bydynków tez niewielkie.Ale za
        to drogo,choć zawsze na czas.Która inwestycja na Olszy Cię interesuje
        Brogi/Żuławska czy Otwinowskiego/Kąt?
        • Gość: mad Re: Doctor Q IP: *.crowley.pl 30.05.03, 19:28
          Dzięki za inf. Interesuję się inwestycją Brogi/Żuławska. Tylko ceny trochę
          wysokie...:)Pozdrawiam
          • doktor_hiszpan Re: Doctor Q 30.05.03, 20:30
            Aha - mają bardzo ładną stronkę. Polecam

pzdr

DH
        • doktor_hiszpan Re: Doctor Q 30.05.03, 20:26
          Coś mi się nie zgadza. Jakość w porządku, i owszem, lokalizacje też nawet- mają
          sporo nawiązań i dobrego smaku. Jak na mój gust to w kryminał estetyczno -
          urbanistyczny wpakowali się tylko raz(Villa Verde)proj. Lewicki/Łatak na Woli
          Justowskiej, przy ul. 28.Lipca 1943 roku (droga do ZOO) to silne potknięcie, bo
          budynek oddany przed rokiem jest do dziś niezamieszkały, a moduły z tarasem,
          windą z garażu i tak dalej kosztowały więcej niż duży dom w tej okolicy - z
          działką. Miał być zielony stropodach i pnącza na pergoli (słynny "ruszt")a jest
          kicha: z dachów się leje do środka, nikt nie mieszka i trzeba podstawiać
          miednice. Coś się nie udało.
          pzdr

DH
          • Gość: verte Re: Doctor Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 20:33
            doktor_hiszpan napisał:

> Coś mi się nie zgadza. Jakość w porządku, i owszem, lokalizacje też nawet-
            mają
            >
            > sporo nawiązań i dobrego smaku. Jak na mój gust to w kryminał estetyczno -
            > urbanistyczny wpakowali się tylko raz(Villa Verde)proj. Lewicki/Łatak na Woli
            > Justowskiej, przy ul. 28.Lipca 1943 roku (droga do ZOO) to silne potknięcie,
            bo
            >
            > budynek oddany przed rokiem jest do dziś niezamieszkały, a moduły z tarasem,
            > windą z garażu i tak dalej kosztowały więcej niż duży dom w tej okolicy - z
            > działką. Miał być zielony stropodach i pnącza na pergoli (słynny "ruszt")a
            jest
            >
            > kicha: z dachów się leje do środka, nikt nie mieszka i trzeba podstawiać
            > miednice. Coś się nie udało.
            > pzdr
            >
            > DH

No nie wiem czy tak jest rzeczywiście.To faktycznie byłaby chryja.Apartamenty
            co do których estetyki można by dyskutować sprzedały się mimo recesji niemal od
            ręki a ceny ostatnich dochodziły do 5500 zł/metr.Naprawdę toto jest
            niezamieszkane?Skąd masz takie informacje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna