Gość: mad IP: *.crowley.pl 30.05.03, 16:30 Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji nt. developera Doctor Q który buduje przy OlszyII w Krakowie. Czy jest to pewny developer i jaka jest jakość jego inwestycji. Z góry dziękuję za odp. Pozdrawiam!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: verte Re: Doctor Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 17:14 peteen napisał: > pewny i drogi... Zgadzam sie.Doctorek buduje mało,powierzchnie bydynków tez niewielkie.Ale za to drogo,choć zawsze na czas.Która inwestycja na Olszy Cię interesuje Brogi/Żuławska czy Otwinowskiego/Kąt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad Re: Doctor Q IP: *.crowley.pl 30.05.03, 19:28 Dzięki za inf. Interesuję się inwestycją Brogi/Żuławska. Tylko ceny trochę wysokie...:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: Doctor Q 30.05.03, 20:30 Aha - mają bardzo ładną stronkę. Polecam pzdr DH Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_hiszpan Re: Doctor Q 30.05.03, 20:26 Coś mi się nie zgadza. Jakość w porządku, i owszem, lokalizacje też nawet- mają sporo nawiązań i dobrego smaku. Jak na mój gust to w kryminał estetyczno - urbanistyczny wpakowali się tylko raz(Villa Verde)proj. Lewicki/Łatak na Woli Justowskiej, przy ul. 28.Lipca 1943 roku (droga do ZOO) to silne potknięcie, bo budynek oddany przed rokiem jest do dziś niezamieszkały, a moduły z tarasem, windą z garażu i tak dalej kosztowały więcej niż duży dom w tej okolicy - z działką. Miał być zielony stropodach i pnącza na pergoli (słynny "ruszt")a jest kicha: z dachów się leje do środka, nikt nie mieszka i trzeba podstawiać miednice. Coś się nie udało. pzdr DH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Doctor Q IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 20:33 doktor_hiszpan napisał: > Coś mi się nie zgadza. Jakość w porządku, i owszem, lokalizacje też nawet- mają > > sporo nawiązań i dobrego smaku. Jak na mój gust to w kryminał estetyczno - > urbanistyczny wpakowali się tylko raz(Villa Verde)proj. Lewicki/Łatak na Woli > Justowskiej, przy ul. 28.Lipca 1943 roku (droga do ZOO) to silne potknięcie, bo > > budynek oddany przed rokiem jest do dziś niezamieszkały, a moduły z tarasem, > windą z garażu i tak dalej kosztowały więcej niż duży dom w tej okolicy - z > działką. Miał być zielony stropodach i pnącza na pergoli (słynny "ruszt")a jest > > kicha: z dachów się leje do środka, nikt nie mieszka i trzeba podstawiać > miednice. Coś się nie udało. > pzdr > > DH No nie wiem czy tak jest rzeczywiście.To faktycznie byłaby chryja.Apartamenty co do których estetyki można by dyskutować sprzedały się mimo recesji niemal od ręki a ceny ostatnich dochodziły do 5500 zł/metr.Naprawdę toto jest niezamieszkane?Skąd masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś