Dodaj do ulubionych

Gimnazjaliści jak wam poszlo?

14.06.07, 12:51
...
Obserwuj wątek
    • Gość: passion Re: Gimnazjaliści jak wam poszlo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 15:24
      40 humana i 45 z mat-przyr. eh...zegnaj nowodworku
      • Gość: marek Do Passion IP: *.chello.pl 14.06.07, 15:54
        CoTy opowiadasz Z takimi punktami i dużo niższymi w ubiegłym roku dostawali się
        do nowodworka.A teraz jest jeszcze mniej uczniów niż w ubiegłym roku.Do
        nowodworka przyjmują wszystkich co innego do V czy II.Kumple mieli poniżej 80 i
        są w nowodworku
        • Gość: Ja Re: Do Passion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 16:15
          Czy ktos z was orientuje się, jak wygląda ten cały system ze szkola
          pierwszego,drugiego i trzeciego wyboru? Czy jesli ktos ma np. 190 pkt i wybrał
          II jako szkole 3 wyboru będzie przyjęty pozniej niż ktoś, kto ma 185 ale
          Sobieski jest u niego na 1-szym miejscu?

46 human, 48 mat-przyr...
        • Gość: passion Re: Do Passion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:45
          No cóż...chciałabym w to wierzyć :P W sumie będę miała 166pkt a z tego co mi
          wiadomo do nowodwroka trzeba mieć min 170 pkt, co więcej podobno łatwiej się
          dostać do II-tak przynajmniej słyszałam dlatego po tym co napisałeś jestem już
          totalnie skołowana. hehe zawsze zostaje w rezerwie VII :P może tam się chociaż
          dostenę :P :)
          • Gość: marek Re: Do Passion IP: *.chello.pl 14.06.07, 18:21
            Kolega miał 167 i był przyjęty do biol-chem. Progi nie były wysokie.Zależy
            jeszcze na jaki profil.Tam w niektórych klasach był próg chyba nawet 160 .
            • Gość: marek Re: Do Passion IP: *.chello.pl 14.06.07, 18:49
              Właśnie jest u mnie kolega z nowodworka. Dostaniesz się z taką ilością punktów.
              U niego w klasie byli nawet ze 156.Tylko przy rejestracji w omikronie sprawdź
              ilu jest kandydatów do danej klasy.On zmieniał do drugiej biol-chem bo w tej
              pierwszej było za dużo kandydatów.No i złóż do ilu klas tylko możesz
              • Gość: passion Re: Do Passion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:36
                Hehe dzięki, wreszcie jakieś dobre wiadomości. :D Fakt, słyszałam że w zeszłym
                roku do dwujęzycznej wystarczyło (bagatela) 159 pkt :)no ale ja wybieram się do
                klasy z historią wosem i polskim(342 kandydatów) i ewentualnie do
                klasycznej(280). Tak a propos zadowolony ten twój kolega z nowodworku? Tzn jacy
                są ludzie, nauczyciele no i oczywiście czy faktycznie trzeba się tyle uczyć? To
                śmieszne ale kiedyś śniła mi się liczba punktów z testu jaką miałam i co ciekawe
                dzisiaj mój sen się sprawdził w 100% mam tylko nadzieje że wyczerpałam już limit
                tych proroczych a ten w którym nie dostałam się do I to ściema <lol>
                • Gość: marek Re: Do Passion IP: *.chello.pl 14.06.07, 19:56
                  Jest nawet bardzo zadowolony.Prawie pół mojej klasy z gimnazjum jest w nowodworku.
                  Wszyscy się jakoś dostali .Ja jestem w V ale byłem laureatem z matmy.Mam
                  nadzieję że się dostaniesz, życzę Ci tego.
                  • Gość: passion Re: Do Passion IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:15
                    Dzięki za podniesienie na duchu :P :) XD od razu mi lepiej <lol>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka