trudny2002 18.06.07, 16:12 a jakby tak pincetpindzisiat? a co za klopot dopisac...albo dolozyc falsa... Kur tyka ale nie kaczek to mozna dopisywac do woli... trudny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabbina Re: pinceta czyli lista kur...tyki 18.06.07, 18:33 typujmy kto w pięsetce; 1) Geremek 2) Mazowiecki 3) Michnik, 4) Życiński 5) Pieronek... .... dalsze typy podaj ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pinceta czyli lista kur...tyki 18.06.07, 18:34 0. sabbin - dariusz - ty na pewno jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: pinceta czyli lista kur...tyki 18.06.07, 18:35 peteen napisał: > 0. sabbin - dariusz - ty na pewno jesteś... za to ty na pewno nie jestes, bo się urodziłes przed 1972 r, ja zas po.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: pinceta czyli lista kur...tyki 18.06.07, 18:36 ty jesteś taka mendą jak pawlik morozow, nawet na własna matkę bys doniósł, a może już doniosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: pinceta czyli lista kur...tyki 18.06.07, 18:34 Był kiedyś bardzo dobry wspinacz o takim właśnie nazwisku (Kurtyka). Jeżeli to ten sam, to strasznie mi smutno, bo moja prywatna teoria bierze w d..ę. Zawsze uważałem, że sporty ekstremalne "prostują" charakter ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Wojciech Kurtyka wspinajacy sie 18.06.07, 19:05 to syn autora Zakletych rewirow...tak,tak...pana ktory pisywal jako Henryk Worcell, i nic nie wskazuje na to by z kogos takiego wyroslo ziolo nawet w czesci zblizone do Janusza...tego od listy... spokojnie...ludzie gor pozostaja ludzmi na zawsze... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
kocinos Re: Wojciech Kurtyka wspinajacy sie 18.06.07, 23:22 Ufff. Odetchnąłem. Przepraszam Pana Wojtka, że przez chwilę zwątpiłem. Imiona mi się zatarły, w końcu to już trochę lat minęło ... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Wojciech Kurtyka wspinajacy sie 18.06.07, 23:24 Wojtek jest 47...no to mozna powiedziec doswiadczony lazega...a ten na jot to jak j23 ale nie agent a stare wino niekosztowne trudny Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: pinceta czyli lista kur...tyki 19.06.07, 21:25 a Kwasniewski jest na liscie jako magister czy jako Sztolzman? Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: pinceta czyli lista kur...tyki 19.06.07, 21:29 malpiarnia napisał: > a Kwasniewski jest na liscie jako magister czy jako Sztolzman? zajrzyj do oryginalu...malpiarnio...a ty podobno nie bardzo u zydow i w ameryce lubiles sprzatac...mowiles ze brudasy czy cos...czy aby po mamie nie masz jakiej inteligenckiej krwi zydowskiej? trudny Odpowiedz Link Zgłoś