malpiarnia 24.06.07, 00:40 zdarzylo sie ? tylko nie piszcie , ze gosia z trudnym, bo nie uwierze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski0001 Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 00:46 malpiarnia napisał: > po katach mowia Ja nic nie słyszałem a uszy mam wielkie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 00:47 przeciez juz spisz eeeeeee a moze gosia ci sie sni po nocach i po tych wiankach Odpowiedz Link Zgłoś
polski0001 Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 00:50 malpiarnia napisał: > przeciez juz spisz > eeeeeee a moze gosia ci sie sni po nocach i po tych wiankach No własnie juz ide bo po spiochu pisze i jutro sie zdziwie co pisałem Miłej zycze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:03 a moze Tobie małpiarnia gosia śni sie po nocach i wiankach - co ? - no jak to jest z Toba i Twoimi snami - nie lada bowiem wyzwanie rzuciłeś Odpowiedz Link Zgłoś
smerfne.hity Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:12 no i co Wy w tej Gosze widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:14 ja tez sie zastanawiam...wiesz..)) Odpowiedz Link Zgłoś
smerfne.hity Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:18 ufasz kobietom innym Gocha? Odpowiedz Link Zgłoś
smerfne.hity Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:20 A jaki to jest ludź przez duze L? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: forumowe malzenstwo 24.06.07, 01:23 taki sam jak człowiek przez duże C albo idiota przez zwielokrotnione iiiii ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: no i widzisz małpiarnia 24.06.07, 01:34 jak to jest... łatwo rzucić policzek - gorzej go odebrac .. nie ? a ja powiem Tobie w zaufaniu , ze nie lubię facetów tchórzliwych i takich łatwych ,,,wiesz.. a słyszałes moze , ze najciemniej jest zawsze pod latarnią ?... no to umówmy sie na raz przyszły.. jak będziesz coś ode mnie chciał to sie przygotuj dobra ? - zrozumiałes i zapodaj coś ciekawego dobra ? a teraz już miłych snów... - Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: no i widzisz małpiarnia 24.06.07, 09:26 Po prostu niebieskie smerfne hity chcą cię Gosiu poderwać, tylko nie wiedzą jak zabrać się do tego. Jak się nie pospieszą to złapie je Gargamel. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: no i widzisz małpiarnia 24.06.07, 21:22 gosia jest mila, dobra , inteligentna, ciekawska swiata i pogladow umie gotowac, kusic na wianki, pytac noca, gosia jest wytrwala, od rana do wieczora czeka na trudnego tylko gosia i trudny moga sie zrozumiec jak deszcz pada tylko gosia i trudny moga zasnac nad klawiatura nocny turnus mozna by rzec czy moze byc lepsze malzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 chyba nie nalezy czekac dluzej... 24.06.07, 22:27 malpiarnia napisał: > gosia jest mila, dobra , inteligentna, ciekawska swiata i pogladow widac masz o Gosi zdanie dobre, bo wymieniasz gladko pozytywy > umie gotowac, kusic na wianki, pytac noca,\ znasz Gosie i z tej strony malo netowej jak piszesz bo pewnie smakuje Ci gotowanie Gosi i wskazujesz na znaczne osoba Gosi zainteresowanie > gosia jest wytrwala, od rana do wieczora czeka na trudnego Wyciagasz wnioski osobliwie logiczne zwlaszcza w kwestii celu nocnego surfowania Gosi...bo jak widac na Forach nie ja jestem jedynym Gosi rozmowca, natomiast wykazujesz zainteresoiwnie cechami osobowymi internautki o nicku Gosia > tylko gosia i trudny moga sie zrozumiec jak deszcz pada Nie wykluczam ze jest wiecej forumowiczow o zblizonym poziomie wrazliwosci i nie jest trudnym wskazanie przykladow...Ty tez nie powinienes miec z tym klopotow chyba ze jedynie Gosi sie tak wnikliwie przygladasz > tylko gosia i trudny moga zasnac nad klawiatura To wniosek ciekawy i bardzo ryzykowny przynajmniej jesli idzie o moja osobe...a jak przypuszczam Gosi tez o porze zasypiania ma kto przypominac no a juz z pewnoscia Ty nie powinienes czuc sie do tego powolany > nocny turnus mozna by rzec Mozna by niejedno rzec takze o upodobaniach raczej wskazujacych na nikczemnosc postaci wypisujacej takie osady, ale chyba lepiej nie zatrzymywac sie nad komentowaniem postaci Twej dluzej > czy moze byc lepsze malzenstwo Nooo widzisz...malzenstwo jak sie pewnie orientujesz to rodzaj zwiazku , ktory jako charakterystuyczne ma cechy z tego co wiem rozne od przytoczonych przez Ciebie...ale choc to teza ryzykowna ta jak aglosisz to jest teza na twoj rachunek wiec swiadectwo wystawiasz jakosci wlasnej...w moim mniemaniu nie najciekawsze...ale moze miales dziecinstwo podobne do mojego przekornego nicka a moze inne malo sz;lachetne uczucia czyms wywolane nie pozwalaja Ci zasypiac bez komentowania- personalnie- osob... Inaczej i w dawa slowa... Ty dosc malo facet jestes jak widze, a raczej taka ploteczka Cie zajmuje... zywisz sie tym? trudny No wlasnie , ale wspomnialem ze dluzej czekac chyba nie nalezy...no wiec dobranoc malpiarnio i spij zanim inni pozasypiaja na klawiaturze...chyba ze deszcz Ci nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: chyba nie nalezy czekac dluzej... 24.06.07, 23:18 a po co się trudny tłumaczysz? jak się lubicie z Gosią to fajno, twoja sprawa, idę lulać. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: chyba nie nalezy czekac dluzej... 25.06.07, 00:06 nareszcie milo sie zrobilo jak widac zwiazki malzenskie lagodza obyczaje nie to co zwiazki pielegniarskie Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: chyba nie nalezy czekac dluzej... 25.06.07, 00:08 leki wez i spij...dobranoc trudny Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: forumowe menelstwo 25.06.07, 00:13 a to juz z malzenstwa zrobilo sie menelstwo? trudno, ze trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: forumowe menelstwo 25.06.07, 00:14 malpiarnia napisał: > a to juz z malzenstwa zrobilo sie menelstwo? > trudno, ze trudny zaraz cie polubie... trudny a moja zona z radoscia pozna Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: forumowe menelstwo 25.06.07, 00:16 Straszenie zoną jest niehumanitarne! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 to zalezy :) 25.06.07, 00:17 moja znakomicie sie wywiazuje z zadan jakie z woli swej podejmuje... trudny Odpowiedz Link Zgłoś