Gość: PROKOCIM IP: *.client.attbi.com 15.06.03, 01:58 u nas w ciupagowie. jak ktos chce to poprosze o 5 numerow pomiedzy 1-52 i jeden dodatkowy pomiedzy 1-52 np 1,2,3,4,5-1 jak sie uda to nie zapomne o tej osobie. jest sie czym dzielic Raf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss.forum Re: 140 milionow 15.06.03, 02:14 16 28 17 18 12 i 4 -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: 140 milionow 15.06.03, 02:14 Ile wygrałem? :) -- www.kazimierz.com Pokój dla bliskich, co burzą spokój yardom... Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 140 milionow IP: *.client.attbi.com 15.06.03, 02:30 kriss.forum napisał: > Ile wygrałem? > :) > > -- > www.kazimierz.com > Pokój dla bliskich, > co burzą spokój yardom... > Kriss. okaze sie we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 140 milionow 15.06.03, 10:32 5 18 19 34 47 i 28 i jak cos to nie zapomnij o mnie!!! chce miec na wakacje w UK:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: 140 milionow IP: *.crowley.pl 15.06.03, 21:05 8,13,16,27,48 i 49 hmm wystrczy milion :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: 140 milionow IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 21:12 2,3,6,10,17,24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: 140 milionow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 21:21 ja tam bym sie mogl nie zmiescic w jednym milionie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 140 milionow IP: *.client.attbi.com 16.06.03, 00:31 Gość portalu: mikolaj7 napisał(a): > ja tam bym sie mogl nie zmiescic w jednym milionie ;))) > hehe, losowanie we wtorek pozniej bedziem sie martwic jak to roztrwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: 140 milionow IP: *.crowley.pl 16.06.03, 09:51 Wspólnymi siłami sobie poradzimy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: 140 milionow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.03, 12:50 na poczatek przynajmniej trzydniowa impreza:D slyszalem kiedys, ze jakis facet trafil w totka szostke, urzadzil z tej okazji bibe dla calej wsi i po jej zakonczeniu okazalo sie, ze koszty przekroczyly wygrana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: 140 milionow IP: *.crowley.pl 16.06.03, 14:40 heh to sie kolo naswietował...ale coz raz sie zyje.Pewnie taka impreze pamietac beda jeszcze nastepne pokolenia w tej wsi i zapisała sie na stałe w kronikach . A swoja droga kolo sie przynajmniej chcial podzielic radoscia a nie czaił sie z wygraną po kątach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grace Re: 140 milionow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 13:02 5 7 12 28 43 50 powodzenia Tobie (i mnie tez!!)-:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 iii..? 18.06.03, 16:12 hej Raf!! jak juz wygrales to sie nie chowaj!! ja chce chociaz moje nedzne 20% !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milioner Re: iii...guano! IP: *.proxy.aol.com 18.06.03, 19:55 Trzeba nastawic sie na "pobozocialowy" (tootay ni ma wolnygo w czwartek) piatek.We wtornik nikto nie wygral.Tym sposobem w piatek o 1o:oo wieczorem,u was 5:oo rano wsobote,kolejne ciagnienie.W tej chwili jest do wygrania 175 z szescioma zerami! Jezeli jestescie niecierpliwe na noomery to wyklikac w sobotni poranek:www.suntimes.com a pozniej wystrzalkowac z lewy strony ekranu sie pokaza rozne tematy i tam bedzie "lottery".Kliknync i pokaza sia daty ciagnien piatek to friday 20 june i pozniej nazwa gry czyli "mega" i juz bedom noomerki. Glowna wygrana mozna wybrac raz i wszystko z tym,ze to wszystko to okolo 1/3 ze 170 i sciagaja jeszcze 4O% podatku od tej 1/3-ej. Mozna natomiast przez 28 lat wyciagac czesc pieniedzy ocvzywiscie procenta przez te lata bedom rosly. Sa jeszcze inne mozliwosci ale wtedy trzeba korzystac z uslug "papoog". Na piatkowe ciagnienie odpisze noomerki Wasze i wysle energicznie! Forsiasto pozdrawiam! >komu w droge temu koopon!< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj moje numerki na piontek!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 20:41 huh, bede sledzil na zwyca w necie moja wygrana 5, 17, 19, 24, 38 16 jakbyscie sie kiedys pytali skad wiedzialem to moge powiedziec, ze mialem wizje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: moje numerki na piontek!!! IP: *.crowley.pl 18.06.03, 21:11 20%??hmm centuś...ja bym sie zadowolił jaką kolwiek kasą:PAle nie zaponij o moich zwycieskich numerach. Już możesz sie pytać o numer mojego konta. Wiem żę wygram wiec powiadom mnie jak mam odebrać kase na meila bonzaj@interia.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 jak wygram!!! 18.06.03, 21:18 to odpale wszystkim forumowiczom, ktorzy tez sie bawili tak z procent, no dwa od mojej czesci . licze, ze tez sie podzielicie jak cos!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jak wygram!!! IP: *.crowley.pl 18.06.03, 21:33 Trzymam cię za słowo,jednak przemilcze twą propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jak wygram!!! 18.06.03, 21:36 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Trzymam cię za słowo,jednak przemilcze twą propozycje ;) sknera :P zebym przypadkiem o Tobie nie zapomnial, hue hue ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jak wygram!!! IP: *.crowley.pl 18.06.03, 21:39 Nie obawiaj sie...Po pierwsze to nie ty wygrasz tylko ja :P A po drugie to jak zapomnisz to ci przypomne :P Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jak wygram!!! 18.06.03, 21:47 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > Nie obawiaj sie...Po pierwsze to nie ty wygrasz tylko ja :P wlasnie na taki przypadek probowalem sie przed chwila zabezpieczyc ;) badz czlowiekiem ! A po drugie to jak > > zapomnisz to ci przypomne :P no wlasnie - postawa roszczeniowa ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jak wygram!!! IP: *.crowley.pl 18.06.03, 22:09 No własnie czlowiekiem jestem i dlatego każdy cent jest ważny zwłaszcza że zażyczyłem sobie tylko 1 mln, ale oczywiśćie to jest do negocjacji z Prokocimem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: jak wygram!!! 18.06.03, 21:37 mogę się dołączyć? 4 9 18 23 49 9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 140 milionow i guzik IP: *.client.attbi.com 19.06.03, 01:55 ale sprobujemy jeszcze jeden raz, w piatek. normalnie gram za zlotowke, symolicznie (hehe) numerki sa tu www.illinoislottery.com/numbers.htm Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: 140 milionow i guzik 19.06.03, 18:45 Proksio nie czytal wczesniejszych "texcikoov? Mam chyba juz 7 person ktore zaatakowaly energicznie podajac noomerki. ze mna bedzie 8.Potrzebne jeszcze dwie twarze z noomeraccyia aby wyslac dwa koopony z 1O dolaresoov! A do wygrania jest 175 milionikoov!Ladniootkich zieleniootkich. Ile by to wazylo? A ile z tego by wyzylo? A ile z tego by sie przepilo? A ile z tego by sie rozdalo? A ile z tego by sie zgubilo? A ile z tego by sie schowalo? A ile z tego w koncu by zostalo!? >Myslacy pozdrawiam!< >komu w droge temu milion!< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 140 milionow i guzik+magazyn "haker" IP: *.client.attbi.com 20.06.03, 02:28 magazyn1 napisał: > Proksio nie czytal wczesniejszych "texcikoov? > Mam chyba juz 7 person ktore zaatakowaly energicznie podajac noomerki. > ze mna bedzie 8.Potrzebne jeszcze dwie twarze z noomeraccyia aby wyslac dwa > koopony z 1O dolaresoov! > A do wygrania jest 175 milionikoov!Ladniootkich zieleniootkich. > Ile by to wazylo? > A ile z tego by wyzylo? > A ile z tego by sie przepilo? > A ile z tego by sie rozdalo? > A ile z tego by sie zgubilo? > A ile z tego by sie schowalo? > A ile z tego w koncu by zostalo!? > > >Myslacy pozdrawiam!< > > >komu w droge temu milion!< ladnie, ladnie, jak jutro trafia dwie osoby to bede wiedzial kto mi polowe wygranej podpierniczyl a ja jeszcze musze odpalic procenty mikolajom (zdzierca) i reszcie. hehe jak chcesz to tu sa moje szczesliwe numerki z 13 wrzesnia-piatek 1996 roku (little lotto) 1,4,11,20,29 na dodatkowy wybieram 13. Kuponik kupilem wtedy w Jewel na central/lawrence. no to miliony, juz planuje co z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: 140 milionow i guzik+magazyn 'haker' IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 15:35 > > ladnie, ladnie, jak jutro trafia dwie osoby no co Ty !!! to Tobie moge dac inne numerki:))) 8 13 14 29 48 17 teraz ktorys z was musi wygrac!!!:))) to bede wiedzial kto mi polowe > wygranej podpierniczyl a ja jeszcze musze odpalic procenty mikolajom (zdzierca) zdzierca ! no, no! chce tylko tak ze 15-20% :))) > i reszcie. hehe > jak chcesz to tu sa moje szczesliwe numerki z 13 wrzesnia-piatek 1996 roku > (little lotto) 1,4,11,20,29 na dodatkowy wybieram 13. Kuponik kupilem wtedy w > Jewel na central/lawrence. > no to miliony, juz planuje co z tym zrobic. ha, ja tez juz mam coraz konkretniejsze plany na spozytkowanie tych paru dolarow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 180 milionow i pewnie bedzie wiecej IP: *.client.attbi.com 20.06.03, 02:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: 180 milionow i pewnie bedzie wiecej IP: *.proxy.aol.com 20.06.03, 16:41 Moze i bedzie. Na teraz "Mag" siedzi i skresla podane noomerki przez Was i szuka po kieszeniach 1o-tki.Dodatkowey dziesiatki,poniewaz z niego taki jest "aparat",ze lepi wyda 2o i ma pewnosc o podwojnym zwyciestwie.Z jednego bedzie sie dzielil! Ha! Koopony wyslemy dopieru tooz przed 10-ta wieczorkiem,czyli u Waszmoscioov bedzie juz sobota 5:oorano.Okolo 5:15 mozecie na podanym przez Proksia adresie sprawdzic noomerki. Zacierayac lapy pozdrawiam! >komu w droge temu grosik!< Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: 180 milionow i pewnie bedzie wiecej 21.06.03, 01:09 wlasnie sie zastanawiam, czy czekac te 4 godziny...:) chyba jednak nie.. jakbym wygral to niech mi ktos pusci sygnala :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bombel Re: 180 milionow i pewnie bedzie wiecej IP: *.proxy.aol.com 21.06.03, 01:19 O 5;19 ciebzie obodze energicznym wouf-wouf! Zawiaz se ciooki przed spaniem! Paf-paf! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: 180 milionow i pewnie bedzie wiecej IP: *.client.attbi.com 21.06.03, 01:22 Gość portalu: Bombel napisał(a): > O 5;19 ciebzie obodze energicznym wouf-wouf! > Zawiaz se ciooki przed spaniem! > Paf-paf! paf paf to bedzie w poniedzialek czyli 90 farenhajtow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj co za glupie numery IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:38 1, 2, 3 chyba losowanie bylo ustawione ;)) ps. wiedzialem ze beda jakies kolejne liczby, zawsze tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: co za glupie numery 21.06.03, 14:34 ...gloopie nie gloopie ale jakis gloopek z Baltimor w Marylandzie wygral!! Calootkie 180 z 6-cioma ziobrami!! My trafilismy lacznie 4-y noomery, w tym Proksio: jeden-1, tomcrac: dwa-2,3; krissforum: jeden-12; nikto nie wpadl na pomysla aby dac 35"dodatek"; Za 2 noomery nie placa.chyba,ze bylaby podporka to wtedy bylaby dyszka. Innym razem rozyebiemy ten zayebany Megabank! Jezeli chcecie to dzisiaj w Illinois Lotto jest 8 z 6-cioma ziobrami do wygrania (gotooveczka do odebrania w ciagu 40 dni,minoos podatek 34%! Skresle te noomerki co zostaly podane do "Megi".Gra? Losowanie o 4:21 w niedziele! Niezlomnie pozdrawiam! >komu w droge to do Kryspinowa!< W Szikagowie ladniootka pogoda.Sloneczko,cieplo i rzeskie powietrze! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: co za glupie numery 21.06.03, 14:40 no coz - do kryspinowa dzisiaj nie jedziemy... wieje i to nie tylko tam, mnie przed chwila troche zlalo 8 milionow tez moze byc, hihi, nie pogardze Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: co za glupie numery -Krysp zalany? 21.06.03, 14:49 Jezeli nie jedziecie do Kryspa przyjedzcie do mnie i Bombla ino szybciootko! U mnie Urgellek i zakaszanie ploos nawet jakis Wedrowniczek sie znajdzie nie moovjac o Monszaynkoo! Do Balic jezdzi chyba #2O8 a pozni wskakooyecie na LOT i zaraz na Oharze Was odbieramy.Pogoodka sliczna! Czekajac pozdrawiamy! >komu w droge temu skrzydla!" Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: co za glupie numery -Krysp zalany? 21.06.03, 14:53 mysle, ze jak jutro beddzie te o$iem milionow to daloby sie tak zrobic...:))) chetnie bym wpadl na chwilke do szikago Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: co za glupie numery -Krysp zalany? GG 21.06.03, 14:59 Mik7 co to za liczba przy tych dwoch gy jest? To chiba nie soowenir z Oswiecimka!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM $7 IP: *.client.attbi.com 21.06.03, 15:08 wygralem, czyli 4 do tylu. puscilem za $11 i jeden zaklad 1,2,3,4,5,-1 tak dla jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: $7 21.06.03, 15:10 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > wygralem, czyli 4 do tylu. puscilem za $11 i jeden zaklad 1,2,3,4,5,-1 tak dla > jaj. no i zaklad dla jaj okazal sie najlepszy ... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: $7 z yayamy! 21.06.03, 15:49 Takich "dla yay" bylo w samym Ilinoi 41 679 ryzykantoov! Ciekawe czy ten z Baltimore samodzielnie skreslil te noomerki czy zdawszy sie na maszyne? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: co za glupie numery -Krysp zalany? GG 21.06.03, 15:10 magazyn1 napisał: > Mik7 co to za liczba przy tych dwoch gy jest? > To chiba nie soowenir z Oswiecimka!? przepraszam, ze tak enigmatycznie, ale juz wychodze z domu, luknij tutaj: www.gadu-gadu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś