pawelkrknh 13.07.07, 11:49 Jak się Wam podobał wczorajszy prolog subaru? Osobiście brakowało mi czołówki ale tak to OK. Super miejsce jak na taki rajd. Most Kotlarski zamienił się w wielkie widowisko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonki Re: Prolog Subaru 13.07.07, 11:54 Wisławski na trzech kółkach był super. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkrknh Re: Prolog Subaru 13.07.07, 12:01 Ja stałem od strony ul. Klimeckiego i tam Kajetanowicz z Wisławskim jeździli już bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Prolog Subaru 13.07.07, 12:04 A ten co jechał na 2 kołach, widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Prolog Subaru 13.07.07, 12:11 Wielkie brawa dostał. Zahaczył o krawężnik przy nawrotce i jechał bokiem na 2 kołach przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
pawelkrknh Re: Prolog Subaru 13.07.07, 12:17 A to pewnie ten co wjeżdżał od strony Zabłocia na most. Akurat tego nie widziałem bo ludzie mi zasłonili ; ) ale emocje i wrażenia dźwiękowe auta a zwłaszcza ludzi (którzy okrzykami i komentarzami na to zareagowali) dały mi obraz w mojej wyobraźni : ] Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: Po trzech odcinkach 13.07.07, 13:47 prowadzi francuz Bouffier na Peugeocie, jeden złamany obojczyk u dziecka i trzech w rowie. Kuzaj też. Odpowiedz Link Zgłoś