skks 21.06.03, 09:56 Właśnie zmieniłem hasło do "frustrata". Ktoś niepoważny używając tego nicka popełnił tu na forum niegodziwość:((( Wybaczysz? Doktorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen to nie skandal, to esbeckie metody... 21.06.03, 10:06 hasło do "f" znałem, nie korzystałem, ten kto skorzystał w tak niecnym celu to zwykły (po krakowsku) buc... przepraszam, doktorze, bo odium częściowo spłynęło na twa... :c( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: to nie skandal, to esbeckie metody... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.06.03, 11:34 ja od siebie dodam, ze te posty moga w kazdej chwili zniknac.. wystarczy napisac do admina Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: to nie skandal, to esbeckie metody... 21.06.03, 11:40 :(( Myślałem nad tym ale wydaje mi się, że lepiej będzie gdy zostaną jako wyrzut sumienia, taki wrzód na naszej dupie:(( a zwłaszcza mojej!! Chyba, że Doktor będzie miał inne zdanie:( Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul dobrze, że nie mam pojęcia 21.06.03, 17:06 o co chodzi. Przynajmniej poza podejrzeniem jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: dobrze, że nie mam pojęcia 21.06.03, 17:21 No to jest nas troje;)) Chociaż w sumei to się domyślam... Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: dobrze, że nie mam pojęcia 21.06.03, 17:23 Yenn...nie wodz mie na pokooszenie! Mnie juz nie ma tootay!! Caooski! Od Bombla merdniecie ogonkiem! Za 187 minoot! Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: dobrze, że nie mam pojęcia 21.06.03, 17:26 No to do zobaczenia, o ile nie będę na wiankach;) I nie ęcz już dłużej tego biednego Bombla, wyprowadź go!:) Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: dobrze, że nie mam pojęcia 22.06.03, 15:07 Czytalem,podziekowawszy. Z Bomblem bylismy nad Miszigenem,oficjalne otwarcie sezonu letniego w Szikagowie dla homohomini i dla Canisoov. Porobilismy pykczeroov troszke i we srode wysylam to do M7. Hey,gargool co z twoim experymentem?Mamy tego Gargooloos Aquachomikoos czy nie mamy!? slonecznie pozdrawiam! >Tajm nie pyta i nie stawa!< Odpowiedz Link Zgłoś