gph 04.07.03, 16:33 piątek z Pankracym zacznie się kręcić. pamiętacie tą muzyczkę???? miłego weekendu wszystkim, do zobaczenia gdzieś znanym, a pracującym szybkiego upływu czasu i góry szmalu wzamian a dla Fana, sygnaturka, ta co zawsze: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Jakże mogę pamiętać...??? 04.07.03, 16:42 Ileż by to trzeba mieć lat żeby pamiętać coś o czym piszą teoretycy historii telewizyjnych programów. Natomiast nie trzeba grzebać w pamieci aby uznać 'kręci' ta muzyczka czy nie kręci... dobrze, ze wiem co kręci pokolenie gph... To tak żeby wyjasnić kwestie starości a telewizji...bo w końcu kiedym przyszedł na świąt to ona już była... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Jakże mogę pamiętać...??? 04.07.03, 16:52 trudny2002 napisał: > To tak żeby wyjasnić kwestie starości a telewizji...bo w końcu kiedym przyszedł > > na świąt to ona już była... w opowiadaniach niejakiego Julisza Verna.... Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Jakże mogę pamiętać...??? 04.07.03, 16:54 Verne'a juz sie wówczas nie czytało. To też chyba zamierzchłe jakie czasy... O tempora o mores... A Tobie się Gph'u nie chce pić? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph jak kania na deszcz woła 04.07.03, 17:03 pić, pić, pić tako i ja. ale niedługo zamierzam to uskutecznić :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jak kania na deszcz woła 04.07.03, 17:07 Ja chyba od jutrzejszego wieczora pozwolę sobie na kilka wypadów z napojami już to w rejonie trwającego Festiwalu już to bliżej centrum, Rynku czy piwnic choćby i Szczepańskim placu.. trudny Odpowiedz Link Zgłoś
gph jutrzejszym wieczorem 04.07.03, 17:09 z wielką chęcią kielicha z Tobą przechylę gdzieś w okolicach koncertu fiennałowego. jeno daj jakoś znać. może być knajpa "u marcelusa" bo to i blisko i na trunku nas szpak nie oszuka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: jutrzejszym wieczorem 04.07.03, 17:36 gph napisał: > z wielką chęcią kielicha z Tobą przechylę gdzieś w okolicach koncertu > fiennałowego. jeno daj jakoś znać. może być knajpa "u marcelusa" bo to i blisko > > i na trunku nas szpak nie oszuka :)))) > zapraszam w moje progi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: już za chwileczkę, już za momencik IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 17:40 Wypijcie za moje, nadwatlone...Na zdrowie... Ps. Marcellusie! Wiesz,ze zacy - bodaj z ASP - wydaja pisemko o wdziecznym tytule "KURIOZUM"? Odpowiedz Link Zgłoś