Gość: Nathaniel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:26 Już widziałem bilbordy z Filemonowiczem. W Krakowie zapowiada się ostra walka i oby była ona uczciwa. Do boju lewica, do wygranej LiD! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lataryna36 LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:27 Oby wreszcie się coś udało lewicy, bo jak patrzę na tych prawicowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.crowley.pl 17.09.07, 22:36 Zagłosuje na Filemonowicza!Dzięki jemu i innym założycielom stowarzyszenia EURO2012DLAKRAKOWA Kraków będzie miał te mistrzostwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona zagłosuj IP: *.devs.futuro.pl 17.09.07, 22:40 Kraków nie będzie miał EURO2012 jak wygra tutaj SLD. Wbijcie to sbie do głowy lewaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: zagłosuj IP: 82.195.186.* 19.09.07, 07:26 A niby dlaczego? Łatwo jest wrzucać takie zdania bez żadnego poparcia argumentami. Może jednak stać Cię na więcej?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Knur Ilu członków rodziny pana F. będzie się jeszcze tu IP: *.76.classcom.pl 19.09.07, 08:22 wpisywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: queresma Filemonowicz nie ma rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 10:31 Filemonowicza rodzina to grupka chartów na uslugach, też chcieliby pożyć jak ich idol - rauty, spotkania, kasa, dziewczyny, szybkie i luksusowe samochody - tego chcą jego "bliscy", tym im zaimponował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz lewicowy pytania do Filemonowicza i prośba o odpowiedź? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:43 1. czy został skazany prawomocnym wyrokiem uniemożliwiającym mu kandydowanie w ostatnich wyborach samorządowych? za jakie przestępstwo był to wyrok i czy ofiarą była matka jego dziecka? 2. czy w dalszym ciągu działa "charytatywnie" ze ściganym niedawno listem gończym byłym senatorem Sztorcem - aresztowanym za oszustwa podatkowe? 3. jak skomentuje plotki, że mając dostęp do zwrotów Gazety Krakowskiej "załatwił" sobie Człowieka Roku tej Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapqulka Re: pytania do Filemonowicza i prośba o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:51 oj, oj, ktoś chyba dużo wie o kandydacie SDPL.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikolo Re: pytania do Filemonowicza i prośba o odpowiedź IP: *.76.classcom.pl 17.09.07, 22:59 A czy czasem nie mógłby kandydować gdyby to była prawda?? A czy nie była to nagroda za działanie na rzecz Filharmonii oraz Fundacji Urbańczyka!! Słaba prowokacja. Jak ktoś ma kompleksy związane z biernością innych "polityków" krakowskich, to niech sie bierze do roboty, a nie róbuje marnie prowokować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymko Filemonowicz odpowiedz na zarzuty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:05 obrońco Filemonowicza, przyznajesz więc, że twój pupil został skazany prawomocnym wyrokiem za przemoc wobec matki swojego dziecka? i taki człowiek kandyduje z list LiD na posła Rzeczpospolitej? skandal!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Kandydat skazany za przestępstwo? Do Sejmu może 17.09.07, 23:11 kandydować... Temacik ciekawy. Warto jednak by był konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tymko Re: Kandydat skazany do Sejmu może kandydować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:17 właśnie o to chodzi, do Sejmu może a do samorządu nie mógł, dlatego właśnie teraz jest na liście a do samorządu w tamtym roku nie kandydował...czy ktoś z dziennikarzy może o zdanie zapytać Filemonowicza? jak nie z GW to moze z Faktu albo z SE? Na pierwszej stronie ładnie będzie wyglądać ta twarz, te ciepłe oczy - lepiej niż na bilbordzie...;-)))??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikolo Re: Filemonowicz odpowiedz na zarzuty! IP: *.76.classcom.pl 17.09.07, 23:12 Zobacz człowieku w jakiej jest partii. Oświecę Cię że w 2004 SdPl złożyło wniosek o uniemożliwienie kandydowania osobom skazanym za przestępstwa. Według twoego rozumowania, Sekretarzem tej partii byłaby osoba, którą partia pozbawiałaby możliwości startowania w wyborach? Ciekawa logika. Poczytaj, sprawdź a później próbuj!! Filemonowicz nie jest moim pupilem, bardziej Widacki jako główny antyZiobro w Polsce, natomiast wolę Filemonowicza niż jakiś PZPRowski beton!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjal Re:"Kanapa"lepsza od "Barona" SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 07:31 Pietrzyk/Sławek/redaktor a nawet "szef" odziału Stowarzyszenia Dziennikarzy, członek:PZPR,SLD i równocześnie kanapowa partia Borowskiego -ewnenement polegający na tym,że będąc jeszcze członkiem SLD przed wyborami " po cichu " zapisał sie do innej partii /SDPL Borowskiego-"małej kanapy" /celem rezerwacji dobrego miejsca w wyborach samorządowych.Wsółpracował z Samoobroną będąc w kierownictwie STOWARZYSZENIA Kupców i Przedsiębiorców.Wszędzie go pełno tam,gdzie może zadbać o interes państwa.......... Pietrzyków czyli własny.Czy te oczy mogą kłamać...chyba TAK x 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działacz SDPL Re: pytania do Filemonowicza i prośba o odpowiedź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:20 1. Nie, nigdy nie został skazany za przestępstwo, ani nigdy też nie uderzył matki swojego dziecka. Takie plotki to ordynarne kłamstwa. Otrzymał od sądu prawo do opieki nad dzieckiem, co nie było by możliwe, gdyby był skazany za pobicie matki tego dziecka. 2. Wojciech Filemonowicz, działając w Fundacji im. Andrzeja Urbańczyka, zapewnił biednym dzieciom kilka tysięcy nowoczesnych komputerów. Bez jego pomocy nie otrzymałyby takiej pomocy bardzo długo. 3. To zwyczajne pogłoski, Wojciech Filemonicz nie wpływał na GK. Otrzymał ten tytuł jako uhonorowanie jego pracy społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wyborcy z Tarnowa ostatnio nie docenili 18.09.07, 00:46 Czy teraz ma być lepiej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.saint Re: pytania do Filemonowicza i prośba o odpowiedź 18.09.07, 00:50 sorry nie mogłem się powstrzymać w temacie, który znam > 1. Nie, nigdy nie został skazany za przestępstwo, tego tematu nie znam - nie wypowiadam się :-) > 2. Wojciech Filemonowicz, działając w Fundacji im. Andrzeja > Urbańczyka, zapewnił biednym dzieciom kilka tysięcy nowoczesnych > komputerów. Bez jego pomocy nie otrzymałyby takiej pomocy bardzo > długo. a tu już se przyjacielu jaja robisz. widziałeś kiedyś komputer od FAU? ja widziałem. co więcej powiem, że kosztowały dobrych kilkanaście stówek podczas gdy ich wartość rynkowa wynosiła kilka (ktoś zarobił? - tego nie wiem, spekuluję) kojarzysz komputer dla biblioteki bez jakiegokolwiek pakietu biurowego i (uwaga) bez napędu optycznego. pls nie nazywaj tego nowoczesnym komputerem. nie neguję sensu rozdawania jakichkolwiek maszyn liczących ludziom po to chociażby, żeby się przyzwyczaili do klawiatury czy myszki, ale nazywajmy rzeczy po imieniu. > 3. To zwyczajne pogłoski, Wojciech Filemonicz nie wpływał na GK. tego nie wiem - nie wypowiadam się > Otrzymał ten tytuł jako uhonorowanie jego pracy społecznej. jeśli w GK ocalały jakieś resztki zdrowego rozsądku to powyższe stwierdzenie jest raczej nieprawdopodobne na mocy sylogizmu. wytłumacz pls filemonowi, co to znaczy. pomoże jak zwykle wiki: pl.wikipedia.org/wiki/Sylogizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul "kilka tysięcy nowoczesnych komputerów"...buchacha IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 03:11 w sieci znalazłem 1 (słownie: jedną) informację, jak pan F. wręczył 1 (słownie: jeden) komputer, robiąc z tego wielką pompę....ale lewactwo już tak ma - nawet w kwestiach działalności charytatywnej kłamie no chyba że pozostałe tysiące wręczał w ramach tysięcy innych spotkań Odpowiedz Link Zgłoś
mr.saint Re: "kilka tysięcy nowoczesnych komputerów"...buc 18.09.07, 12:30 no tu akurat muszę wziąć go niechcący w obronę prawda jest bowiem taka, że FAU narozdawała się tych komputerów. ja protestowałem jedynie przeciwko nazywaniu tego nowoczesnym sprzętem. gdzieś tam niżej podaję link do prześmisznych opisówt tych wydarzeń > w sieci znalazłem 1 (słownie: jedną) informację, jak pan F. wręczył > 1 (słownie: jeden) komputer, robiąc z tego wielką pompę.... prawdą natomiast jest, że pompa była zawsze z filemonem. słyszałem, że odmówił wzięcia udziału w ceremonii przekazania komputera, bo dyrektor szkoły nie załatwił odpowiedniej oprawy medialnej. jednak nie było mnie przy tym i piszę tutaj o pogłosce bardziej niż o sprawdzonej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
btorbus LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza 17.09.07, 23:04 Filemonowicz przedstawia najbardziej niebezpieczną mieszankę: pieniacz z dwulicowym prymitywem wykorzystującym cudze nieszczęście dla własnych celów. Żenujące. Nie takiej "nowej jakości" spodziewałem się po LiDzie. Jaruga w Tarnowie i Kuźniak w Nowym Sączu to chyba kiepski żart. Przecież te panie powinny mieć swoje zasłużone miejsce w swoich miastach!!! A w takim wypadku z mojej strony - bojkot wyborów - to porażka polskiej polityki, która nie potrafi już wykształcić swoich ludzi na miarę XXI wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pikolo Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.76.classcom.pl 17.09.07, 23:08 Rozumiem, że ciekawszymi postaciami powinni być zasłuzeni dla PZPR a nie dla Krakowa?? Nie płaczcie tak za "zasłużonymi" bo te łezki, niczym krople mogą drążyć beton. A tego przecież nie chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.chello.pl 18.09.07, 11:32 Kuźniak betonem????? Kuźniak ssała palec jak komunizm upadał, była w radzie miasta ponad 10 lat, w wyborach do sejmiku wojwódzkiego dostała ponad 10 tysięcy głosów. Przejrzyj sobie jej pracę dla miasta chociażby na stronach bip-u krakowskiego. Filemonowicz z tym jednym rzęchem dla szkoły jest żenujący. Pamiętam jeszcze ten artykuł w Wyborczej (swoją drogą zauważcie, że jak się pisze o lewicy w wyborczej, to zawsze cytuje się Filemonowicza - tylko Filemonowicza! - czyżby miał "cichą" adoratorkę?) - artykuł o biednej rodzinie utrzymującej niepełnosprawne dziecko - Filemonowicz "pomógł" - obiecał parę setek miesięcznie dotacji (czy dotrzymał słowa?), za to zrobił sobie autoreklamę, bo oczywiście nie zapomniał powiadomić o tym fakcie wszystkich mediów - czy tak działa człowiek bezinteresowny????? I błagam - nie ośmieszajcie się tekstami, że młodzież dochodzi do głosu. Czyżbyście nie wiedzieli kto układa listy LiD-u w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiDziak protestujmy! Nie dla Filemonowicza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:09 to jakieś żarty z tym Filemonowiczem? to nie ma już uczciwych ludzi wśród lewicowych polityków w Krakowie? czy ktoś wie, czy ta lista jest klepnięta? przecież to jakiś cudak jest i ma nieczysty życiorys...kto układał tą listę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: protestujmy! Nie dla Filemonowicza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:36 Możesz rozwinać te kłamstwa? Bo narazie to są tylko źle skonstruowane brednie, wysil się przynajmniej na coś przekonywającego... Życiorys Wojtka jest czysty jak łza, pogłoski o wyroku za uderzenie matki swojego dziecka są równie prawdziwe jak te o lądowaniu Talibów w Klewkach, a jeśli za " uczciwego człowieka", uważasz Kazimirza Chrzanowskiego, to spytaj go, jaką ciepłą posadkę załatwił swojej córce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: protestujmy! Nie dla Filemonowicza... IP: *.2-0.pl 18.09.07, 16:51 Ja rowniez protestuję!!!!!!!!!!!!!! Zdecydowanie!!!!!!!!!!!Nie dla Filemonowicza!!!! Chcesz argumentów???? Siedgnij do poprzedniej kampanii do sejmu tego pana..i wyciagnij wnioski, licze, ze jestes inteligentny i laczysz fakty z Małopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca jung Re: protestujmy! Nie dla Filemonowicza... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 17:07 opisz, prosty wyborca jak ja ma prawo wiedzieć jak zachował się Filemonowicz w 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjal..... "KANAPA" lepsza od " barona" SLD.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 07:40 Pietrzyk/Sławek/redaktor a nawet "szef" odziału Stowarzyszenia Dziennikarzy, członek:PZPR,SLD i równocześnie kanapowa partia Borowskiego -ewnenement polegający na tym,że będąc jeszcze członkiem SLD przed wyborami " po cichu " zapisał sie do innej partii /SDPL Borowskiego-"małej kanapy" /celem rezerwacji dobrego miejsca w wyborach samorządowych.Współpracował z Samoobroną będąc w kierownictwie STOWARZYSZENIA Kupców i Przedsiębiorców.Wszędzie go pełno tam,gdzie może zadbać o interes państwa.......... Pietrzyków czyli własny.Czy te oczy mogą kłamać...chyba TAK x 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzerwonyKrakowiak LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:14 Bardzo się ucieszyłem, gdy przeczytałem, że Wojciech Filemonowicz dostanie 2 miejsce na liście. To człowiek, któremu dobro Krakowa leży na sercu, co niejednokrotnie udowodnił ( zbierał podpisy w sprawie ochrony Balic, Euro 2012 dla Krakowa, pomagał Filharmonii). Trudno o lepszego kandydata. Oddam na niego mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Do wszystkich oszczerców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:16 Osoby, rozpowszechiające fałszywe oskrażenia wobec Wojciecha Filemonowicza ( rzekome pobicie żony), to zwykli oszczercy. Przypomnę, że Wojciech Filemonowicz nigdy nie był żonaty, a prawo do opieki nad dzieckiem dostał on, a nie matka dziecka- to o czymś świadczy. Rozpowszechnienienie takich kłamstw to przestępstwo, i zwykłe prostactwo, wymierzone w kandydata SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostia29 Re: Do wszystkich oszczerców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:21 czy Filemonowicz był skazany prawomocnym wyrokiem? odpowiedz! czy ma na koncie wyrok prawomocny, jeśli nie ma to napisz a jeśli tak to powiedz kiedy, za co i jaki był wyrok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawda Re: Do wszystkich oszczerców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:45 Nie, nie był skazany prawomocnym wyrokiem. Twórcy tego kłamstwa karmią je tym, że nie startował w wyborach samorządowych 2006, ale o ile wiem, to start w wyborach nie jest obowiązkowy, a Wojciech przygotowywał się do wyborów sejmowych, i nie chciał blokować miejsca na listach innym działaczom. w 2005 roku kandydował do sejmu, więc według oszczerców, wyrok nie pozwalał kandydować w 2006, ale w 2007 już tak- już po tym widać, że te kłamstwa o wyroku to idiotyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obuzrona Re: Do wszystkich oszczerców IP: *.2-0.pl 18.09.07, 16:57 w takim razie ja tez jest oszczerca w Twoim mniemaniu. Ale sie myslisz. Stawiasz zlą tezę, pan Fielmonowicz mial zone, jest po rozwodzie. I chyba nawet on się tego nie odważy wyprzec. Nie bede sie czepiac jego zycia prywatnego - jego prywatna sprawa. Ale dzialanosci publicznej tak, poczytwaj, wrzuc Filemonowicz w wyszukiwarke i polacz fakty. To nie trudne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Do wszystkich oszczerców IP: 82.195.186.* 19.09.07, 07:42 Drugi razu już piszesz - poczytaj, poszukaj, to nie jest trudne. A trudne jest napisac o co Ci chodzi? Jeżeli bierzesz udział w dyskusji to stawiaj normalne i jasne tezy/hipotezy a jeżeli chcesz zmuszać ludzi do aktywności umysłowo-eksploracyjnej to źle trafiłaś. Może zostań nauczycielką, a może już jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: Do wszystkich oszczerców 24.09.07, 12:08 O i tu się mylisz!!! Był żonaty a jakże! Tylko Wojtuś nie brał ślubu cywilnego lecz kościelny( chcesz szczegółów gdzie i kiedy??? ), a wiesz dlaczego??? Żeby żona nie mogła się domagać kasy jak coś pójdzie nie tak (W.F. ma przecież firmę KRAKSEWIS). Zresztą żona nosiła i nosi cały czas swoje panieńskie nazwisko...wiem wiele ale szkoda słów dla niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grupa 36 LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.autocom.pl 17.09.07, 23:16 Z dużej chmury mały deszcz. A może lepiej prawda czasu - prawda ekranu. Niestety brak obecnie dobrego frontu działań tak na prawicy jak na lewicy. Polsce obok prawicy jest potrzebna uczciwa centro - lewica. Nie taka co obiecuje a potem w d...ie ma i olewa. Zdrowa lewica będzie wówczas gdy nareszcie beton i Sbeckie niedobitki nareszcie pójdą w czorty. Oczywiście z tych wszystkich kandydatów z LiD to Pan W. Filemonowicz nie tylko prezentuje się na plakatach w sposób fachowy ale wie co chce i gania za sprawami. Ale w tym natłoku Panie W. Filemnowicz niech Pan nie zapomina o tych co ma Pan blisko i może widzieć ich czarną prace, tak swoich młodych zapracowanych sojuszników jak też tych słabszych co powstali z popioły Krowoderskiej i starają się dorównać Waszego kroku. Ma Pan wspaniałych sojuszników i niech Pan o nich dba. Bo w żargonie krakowskim najlepszym promotorem jest szeptana promocja zadowolonych bliskich. A czy tylko obok Euro 2012 , Lotnisko Balice a inny program ? Ci co twierdzą, ze w Polsce lewica jest zbędna to bredzą. Będziemy głosować na Wojciecha Filemonowicza grupa 36 z pod Bramy Floriańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:22 Brawo W. Filemonowicz! Odważna decyzja o starcie w Krakowie, mimo dużej siły polityków prawicy i betonowości tutejszego SLD. Filemonowicz ma szansę odbudować w Krakowie lewicę, czego mu z całego serca życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:23 Głosuję na Filemonowicza, to najlepsza osoba na liście LiD w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-Filemonowicz! Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:27 ten człowiek jest złym kandydatem, potrafi owijać sobie ludzi wokół palca, ale zwykłych ludzi ma tam, gdzie Zed miał Jesień Średniowiecza;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagmara22 LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:25 Mam nadzieję że Wojtek wygra i będzie godnie reprezentował Kraków. Nie to co ten kapelusznik Rokita. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Zagłosuj na Wojciecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:26 Warto zagłosować na tego kandydata, zrobił wiele dobrego dla innych ludzi. Nawiązanie do Andrzeja Urbańczyka jest w pełni uzasadnionie, jestem pewna, że Andrzje byłby zadowolony z takiego kandydata. Kandydata, który pamięta o tym, że celem polityki jest służyć innym ludziom. Szkoda, że dostał tylko 2 miejsce, byłby lepszym kandydatem niż Widacki. Proszę, głosujcie na Wojciecha Filemonowicza, Krakow potrzebuje kogos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzona Re: Zagłosuj na Wojciecha IP: *.2-0.pl 18.09.07, 17:00 Boże uchron kraków przed tym panem!!!! sprzedxa nas wszytskich!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczery LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:26 LiD to jedyna alternatywa dla polski zaglosujmy więc w krakowie tak by wynik w skali kraju był bardzo dobry do boju LID!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: {opoka} więcej pytań do Wojtka F. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:32 czy na liście agentów współpracowników WSI jest ojciec Filemonowicza? zrozumiałe byłyby wtedy jego obawy związane z publikacją listy Macierewicza i jego uwagi o tym, że przedsiębiorcy polscy działający w Niemczech a będący na liście agentów maja kłopoty....nie warto być sędzią we własnej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: więcej pytań do Wojtka F. 24.09.07, 14:04 www.nzs.pl/lista/fi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaczorDonald Prawdziwa opozycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:28 PiS kompromituje Polskę, PO to żadna opozycja, różnią się tylko składem osobowym zarządów partii, a beton SLD nie potrafi zwalczać zagarniania naszego kraju przez prawicę. Wiedziałem wiele wypowiedzi W. Filemonowicza, i tylko on jest prawdziwą przeciwwagą dla rządów Kaczora i Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny_krakowianin LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:29 mimo że LiD to lid to jednak nie można dopuścić by sld zdominowało ten Twój, moim zdaniem czołowe miejsce powinno mieć tam sdpl. będę głosował na wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ader LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:34 Albo Filemonowicz i SDPL, albo prawica i pseudolewica... Krakowiacy sami zdecydują, i nie wątpię, że powierzą pan Filemonowiczowi mandat reprezentatna narodu. Jestem przekonany, że wykorzysta go w słusznych celach. Wreszcie Kraków nie będzie musiał wstydzić się za swoich polityków ( Ziobro, Wasserman, Rokita, Chrzanowski, i tym podobni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adler!gotobednow! pytanie do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:38 czy nie stać Pana na dwóch, trzech studentów, którzy moderowaliby to forum za Pana? pański pseudo poważny styl wypowiedzi i udawany szacunek poznać można zawsze mimo zmienianych nicków ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ader Re: pytanie do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:47 Widze, że masz dar jasnowidzenia, że po stylu pisania rozpoznajesz kandydata do sejmu RP... Albo mówisz zwykłe bzdury, które przeczytałeś od oszczerców, atakujących pana Wojciecha przy okazji innych artykułów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: językoznawcazUJ pytania do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:52 jasne, że po stylu pisania można rozpoznac człowieka - ilekroć piszesz niby anonimowo swoje nazwisko - poprzedzasz je "panem" - to przecież megalomania ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inny językoznawca Re: pytania do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:54 A czy kolega nie słyszał o tym, że ludzie kulturalni, mówiąc o poważnej osobie, w dodatku sobie nie znanej, tytułują ją panem? Jeśli kolega o tym nie slyszał, to językoznastwo studiuje chyba w Budżmuburze, bo słyszałem, że w językach Suahili nie ma formy "Pan"/ "Pani"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: pytania do Filemonowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:59 o nie!!! Jeśli Ty tak rozpoznajesz Filemonowicza to go musisz dobrze znać!!! A to przecież bandyta! A fe!!! A tak poważnie to Wojciech to niezły kandydat. Widać po nim, że chce działać, chce pomagać i ma pomysły na to jak to zrobić. Aha, i przede wszystkim nie myśli tylko o sobie. A te wasze plotki na jego temat, to jakaś żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HieronimLudwiniak Re: pytania do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:06 ty jesteś tą studentką, z którą się Wojtek wozi po Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: pytania do Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:09 A ty nasłanym przez konkurencję Filemonowicza dzieckiem neostrady, zaśmiecającym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: pytania do Filemonowicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:20 Pewnie! Codziennie na zakończenie dnia kochamy się w aucie na parkingu pod Teatrem Słowackiego, jak chcesz zobaczyć - serdecznie zapraszam. I puknij się w łeb czasem, bo swoim chamstwem i durnotą przebijasz korwina-mikke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.chello.pl 18.09.07, 11:43 apeluję, żeby chłopcy z SdPLu przestali robić sztuczny tłum na tym forum :))) Wasze teksty "poparcia" są tak niskie, że od razu czuć Was-lizuski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'nas LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 23:50 Brawo, szkoda że nie jedynka w Krakowie, ale Filemonowicz to dobry wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Pytanie do innych kandydatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:51 Jestem ciekaw, czy kandydaci PO czy PiS zrobili dla Krakowiaków tyle co W. Filemonowicz... Bo wydaje mi się że nie, a przynajmniej nie spotkałem się z ich pomocą. Pracuję na lotnisku w Balicach, więc wiem, jaką bzdurą jest budowanie lotniska w Obicach. Filemonowicz spędził wiele tygodni zbierając podpisy, by zablokować te akcję... Nie widziałem Rokity ani Wassermana pomagających krakowskiemu lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktywrobotniczy pytamy Filemonowicza dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:56 Te piarowe hucpy nazywasz działaniem? kpiny sobie z Krakusów robisz? poznali sie na Filemonowiczu nawet w Tarnowie, taki niby Krakus a dwa lata temu gdzie misiu kandydował? w Tarnowie, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiony Re: pytamy Filemonowicza dalej? IP: *.chello.pl 18.09.07, 12:03 i dostał chłopczyk aż 1600 głosów!!! :D ciekawe ile "dotacji" i komputerów musiało tam pójść żeby taki wynik zdobyć :))) ale chyba tylko nieliczni wiedzą, że Pan Filemonowicz zwany Skromnym i Niespełnionym startował także w wyborach 2001, z list SLD - dostał... 46 głosów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: pytamy Filemonowicza dalej? IP: *.chello.pl 18.09.07, 16:34 Ale teraz zapowiada że uzyska lepszy wynik od Ziobry. He, he Swoja drogą tzw. Lewica i Demokraci to jacyś straceńcy. Na pierwszym miejscu Widacki (obrońca mafii), potem Filemonowicz (czy jak mu tam) - czy oni zgłupieli? Przecież nikt na nich nie zagłosuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:52 Ciekawe, ilu z atakujących na tym forum Wojtka Filemonowicza ma w kieszeni płaszcza legitymację partyjną SLD, PiS albo PO... Bo mam wrażenie, że wszyscy ci krytycy są monotematyczni, i sterowani odgórnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: socjal..... "KANAPA" lepsza od Barona SLD. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 07:52 Pietrzyk/Sławek/redaktor a nawet "szef" odziału Stowarzyszenia Dziennikarzy, członek:PZPR,SLD i równocześnie kanapowa partia Borowskiego -ewnenement polegający na tym,że będąc jeszcze członkiem SLD przed wyborami " po cichu " zapisał sie do innej partii /SDPL Borowskiego-"małej kanapy" /celem rezerwacji dobrego miejsca w wyborach samorządowych.Współpracował z Samoobroną będąc w kierownictwie STOWARZYSZENIA Kupców i Przedsiębiorców.Wszędzie go pełno tam,gdzie może zadbać o interes państwa.......... Pietrzyków czyli własny.Czy te oczy mogą kłamać...chyba TAK x 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Re: Ciekawe... IP: *.chello.pl 18.09.07, 12:07 Jeszcze o Zielonych zapomniałeś przyjecielu :))) A my Zieloni 2004 możemy duuuuuuuużo jeszcze opowiedzieć o Szanownym Panu Filemonowiczu :))) Choćby w kontekście wyborów 2005 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no to piszcie! Re: Ciekawe... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 12:26 piszcie o sprawkach Filemonowicza, zrobimy mu lepszy Piar niż mu się wydaje ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.crowley.pl 17.09.07, 23:57 Proponuję tym marnym oszczercom aby wysłali do Filemonowicza pytania i podpisali się pod nimi,lub sprawdzili w centralnym rejestrze skazanych jak bardzo bredzą.Ale ich stać tylko na anonimowe brednie.Biedne tchórze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus porada bezpłatna dla kandydata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:00 najlepiej niech umieści na stronie internetowej swiadectwo niekaralności i zamknie usta betonowym oszczercom, a propos - strona Filemonowicza straszy wpisami sprzed kilku miesięcy - startuje w wyborach i strony nie zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Metytoryczna kampania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:58 Udzielę kredytu zaufania Wojciechowi Filemonowiczowi, ponieważ obiecuje merytoryczną kampanię, a w przeciwieństwie do innych kandydatów, nie dał mi podstaw do nieufania mu... Liczę na ciekawe debaty o gospodarce, sprawiedliwości i Krakowie, bo chyba wlaśnie te kwestie najbardziej nurtują mieszkańców naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.crowley.pl 18.09.07, 00:04 nigdy nie znizył sie do poziomu oszczerców żelbetonowych.To świadczy o klasie tego człowieka...Ma mój i na pewno wielu innych internautów głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hannan Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:08 czyli oświadczenia nie umiesci? hmm, coś pewnie jest na rzeczy...prosty skan i już wolny od oskarżeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:11 Na pewno o 12 w nocy będzie skanował to oświadczenie... I wrzucał na stronę pół minuty później, bo Ty nie możesz poczekać... Pomysł skanowania oświadczenia padł jakieś 15 minut temu, a ty już czekasz na obrazek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymcim Re: LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:14 byle do 21 października zdążył, bo mu ludzie na słowo nie uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek31 LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:07 Mój głos otrzyma na 100%, słyszałem o nim wiele dobrego, jest młody, nieumoczony, ideowy. A zarzucanie go oszczerstwami przez jakieś dzieci Neostrady mnie nie rusza, świadczą tylko o własnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:12 Tylko Filemonowicz! Nie prawica ani beton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybeton LiD startuje z kampanią wyborczą Filemonowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 00:14 Jestem przeciw Chrzanowskimu, nic nie zrobił dla Krakowa, więc glosuje na Wojtka Odpowiedz Link Zgłoś