Gość: antos IP: *.crowley.pl 23.09.07, 21:56 za miesiąc trzeba zacząć rozsyłać CV do Tesco i Biedronki - tam ze srednim potrzebują byłych sekretarzy i niedoszłych radnych i posłów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pleplak LiD gotowy, "LiDowe Nowiny" wraz z nim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:18 Kiedy Agora oficjalnie zmieni nazwę swojej gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiD jest tani.. Re: LiD gotowy, "LiDowe Nowiny" wraz z nim IP: *.chello.pl 24.09.07, 08:12 geralt.blox.pl/resource/LiD1.jpg albo tu Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: LiD gotowy, "LiDowe Nowiny" wraz z nim 24.09.07, 10:37 A kiedy ty założysz moher ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.crowley.pl 23.09.07, 22:21 Filemonowicz pokazał klase w stylu Urbańczyka!Jak bardzo powinni się wstydzić teraz ci kłamcy,którzy czrnym PRem starali się wyciągnąć dla baroniska 2gie miejsce...Brawo za degradacje betonobarona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Socjalista Filemonowicz zwalcza krakowską lewicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:29 "Crowley" to chyba jestes Filemonowicz albo jedziesz na jego wózku? widz te twoje brednie od kilku tygodni i musisz wiedziec, ze błądzisz bez przerwy dzieląc lewicę - nie ma lepszej i gorszej - namawiasz w ten sposób na głosowanie na inne partie. Dziwię się, ze takiego Filemonowicza, który bruździ i niszczy krakowską lewicę wogóle wstawia się na listę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacja 2007 SLD zwalcza krakowską lewicę IP: *.autocom.pl 24.09.07, 07:27 Kolejne bzdury. To właśnie SLD i jego beto niszczy Krakowska lewice. Puchy przy pl. Kleparskim siedzibie Krakowskiej SLD. Wspierana Judaistyczna KUŹNICA z Krakowskiej Miodowej. Do dnia dzisiejszego nie wyjaśnione tam sprawy rejestracyjne. Panie Szefie Kuźnicy redaktorze GKr b. organu KW PZPR kiedy wyjaśnicie sprawę rejestracji tego klubu i czy zapłaciliście zaległe podatki Popieramy Pana Wojciecha Filemonowicza. Natomiast to bardzo dobrze, że baron SLD spadł na czwarte miejsce, a szkoda, że nie na ostatnie. W kiedy nareszcie zostanie zlustrowany ? Kiedy zostanie wyjaśnione z fingowane włamanie do jego biura przy al. Słowackiego ? Cała kampania przeciw panu Wojciechowi Filemonowiczowi jest prowadzona przez SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @Akacja2007 Filemonowicz antysemitą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 10:55 W jaki sposób odniesie się Filemonowicz do antysemickich głosów poparcia? Czy dziennikarzemogą go zaytać co znaczą głosy poparcia używające określeń w stylu "Judaistyczna Kuźnica"? to ewenement na skalę europejską, żeby antysemici popierali kandydata lewicy! Chyba, ze Filemonowicz nie jest wcale lewicowcem. I taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new-left-wing krakowscy antysemici popierają Filemonowicza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:49 to fakt, skoro brak jest reakcji Filemonowicza na antysemickie stwierdzenia, to znaczy, ze takie poparcie jest mu miłe! Czemu nikt nie zapyta Filemonowicza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: incognito Re: SLD zwalcza krakowską lewicę IP: *.2-0.pl 24.09.07, 17:50 Ty z ksiezyca spadles???????????!!!!zaim zaczniesz sie wypowiadac zajrzyj do kilku ksiazek!!!!!!!!! Podatki w stosunku do stowarzyszenia, które nie prowadzi dzilanosci gospodarczej????????? nie wierzysz - to sobie sprawdz, istnieje cos takowego w internecie jak rejestr stowarzyszen!!!!!!!!!co wiecej rejestr podmiotów gospodarczych, czyli wykaz KRS!!!!!! nie moge słuchac bredni tych niedouczonych popleczników Filemona,którzy atakuja i to w dodatku nieumiejetnie,którzy tak swoja droga sie na nim przejada, wczesniej czy pozniej......... I dla wyjasnienia. NIE JESTEM Z ALEJI, NIE JESTEM Z GRONA POLITYKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Filemonowicz zwalcza krakowską lewicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:55 w ogole pisze sie osobno nieuku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.acn.waw.pl 23.09.07, 22:22 Żałosne jest to SLD. Beton, beton i jeszcze raz beton! Mam nadzieję, że Filemonowicz wygra z tymi wszystkimi panami z pseudolewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Skandal! IP: *.chello.pl 23.09.07, 22:22 Filemonowicz powinien być na pierwszym miejscu listy Lewicy! Dość tych betoniarzy! czas na odnowę lewicy! Życzę powodzenia panie Wojtku, ma pan mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.crowley.pl 23.09.07, 22:24 Gratuluje Panie Filemonowicz,skruszył Pan beton!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.crowley.pl 23.09.07, 22:26 Hehehe,to trzeba ich nauczyc pisac C.V.Wreszcie zmiany na lewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marks LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.chello.pl 23.09.07, 22:32 Mam nadzieję że Filemonowicz pokaże betonowi gdzie jego miejsce! Precz SLDowskim aparatczykom. Czas na prawdziwą lewicę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Trzymam kciuki za filemonowicza! IP: *.chello.pl 23.09.07, 22:40 Prawda zwycięży, a staruchy z SLD muszą pogodzić się z tym, ze ich czas minął! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aureus Filemonowicz przegra. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:21 Biedactwo ze swoimi pomagierami - patrzcie na IP - dwie osoby - stracił dwójkę, a tyle sie naogłaszał, naopowiadał o tym swoim kandydowaniu. Dobrze, ze Kwaśniewski z Olejniczakiem wyrzucili go z drugiego miejsca - to dowód na to, że wzięli pod uwagę zarzuty przeciwko Filemonowiczowi, prawdziwe zarzuty. Wstyd byłby dopiero wtedy, kiedy przypadkowo by wygrał a jego sprawki zaczęłyby wychodzić...A że wychodzić będą, to więcej jak pewne. Mam nadzieję, ze ludzie lewicy nie dadzą się omamic tej pseudogwieździe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator wreszcie IP: *.ver.airbites.pl 23.09.07, 23:21 chcę wam zareklamować nowego sprzedawcę na rynku książek, KAZIMIERZ CHRZANOWSKI ten gość 21pażdziernika 2007 roku wraca do handlu obwoźnego książkami i pomocami naukowymi na prawo jazdy ( będą pracować razem ze swoim bratem Jerzym). JA JA JA będę pierwszy, który kupi od niego książkę by bezrobocie było dla niego łatwiejsze. Pozdrawiam Cię Kaziu idź już zajmij kolejkę na Wąwozowej w Hucie tylko szybko, bo może akurat braknąć zasiłku dla Ciebie, albo wiem spróbuj sił w Anglii. PS. Ciekawe co zrobi G. Gondek czyżby lewa strona Placu Biskupiego dla starych gejów HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI .......Cześć Kaziu i Gondiiiiiiiiiiiiiii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec-alejowi Re: wreszcie IP: *.chello.pl 25.09.07, 16:31 hi hi hi dobre ! ale proszę nie obrazać tow. grzegorza - bo w sumie równy z niego chłop ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofobia w SDPL członkowie SDPL to homofoby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 22:39 A jeszcze niedawno Filemonowicz rozklejał plakaty przeciwko homofobii w Krakowie, a teraz stoi za nim murem grupa homofobów - ot i cały Filemonowicz. NIby walczy o równe traktowanie gejów, niby dba o ludzi starszych, niby popiera wymianę kadr - ale jak dochodzi co do czego - wspierają go antysemici i homofoby...mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość W. lokomotywą? IP: *.chello.pl 23.09.07, 23:45 Widacki lokomotywą? Chyba raczej hamulcowym. Zastanawiałem się nad głosowaniem za LiD, ale jak zobaczyłem mecenasa mafii to zrezygnowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoda LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 23:59 Szkoda, że najlepszy kandydat z listy LiD spadł z listy przez beton SLD... Mam nadzieję, że Krakowiacy obdarzą go zaufaniem, i mimo to wybiorą na posła. Chrzanowski znowu się skompromitował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewicowiec LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 00:04 Chrzanowski i ta jego banda powinni wylecieć z LiD za tak brudną kampanię i szkodzenie liście LiD w Krakowie... Wyrzucili Filemonowicza z dwójki, bo bali się, że utworzy w Krakowie nową lewicę, na której nie będzie miejsca dla karierowiczów takich jak oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastanawiajaca... Re: LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.2-0.pl 24.09.07, 18:00 A moze bali sie, ze Filemonowicz wprowadzi za soba brudne interesy? zastanow sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwasniewski poleca LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.chello.pl 24.09.07, 08:12 zestaw kolkow tylko 20,07 zl!<a href="http://geralt.blox.pl/resource/LiD.png">zestaw kolkow tylko 20,07 zl!</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onomatopej LiD - Lej i Dolewaj IP: *.autocom.pl 24.09.07, 10:50 Borowski: Oluś, mordo Ty moja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzi i slyszy LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:08 Prawdziwy Układ w Krakowie to "FAMILIA" wielokrotnie opisywana przez Gazetę Polską ;www.jacekprezydent.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec-alejowi Re: LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.chello.pl 25.09.07, 16:33 widać że nie wszyscy sobie radzą z nadwątlaną psychiką ..... kto Ci za pisanie takie szlamu płaci człowieku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzi i slyszy Filharmonia i akcja CBA z 1 mln łapówką to" PIKUŚ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 12:17 Prawdziwy Układ w Krakowie to "FAMILIA" wielokrotnie opisywana przez Gazetę Polską ;www.jacekprezydent.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.geod.agh.edu.pl 24.09.07, 16:04 ... "Decyzją władz krajowego LiD-u (Aleksandra Kwaśniewskiego i Wojciecha Olejniczaka)" ... który z tych dwóch reprezentuje "demokratów" we władzach LiD (czyli, nomen omen, po polsku "pokrywki")? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyprian NIE dla Filemonowicza! NIE dla agresji! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 17:56 Zarzuty wobec Filemonowicza nie przedawniły się! Są wciąż aktualne i dopóki nie wytłumaczy się on z agresji wobec matki dziecka i konszachtów z oszustem podatkowym nie powinien wogóle na listach LiD występować - jeszcze można go usunąć! Tym bardziej, ze warto dołożyć jeszcze jeden zarzut - niszczenie krakowskiej lewicy i działanie na rzecz PiSu. Jak można akceptować takiego kreta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: NIE dla Filemonowicza! NIE dla agresji! IP: *.crowley.pl 24.09.07, 22:15 zainteresuj sie lepiej radami nadzorczymi corki twojego idola barona.te klamstwa o filemonowiczu juz na nikim nie robia wrazenia.zbieraj kase na nawiazke w sadzie,heheh.Czytalem ,ze kilka spraw juz jest na ukonczeniu.Byly klamstwa na zlecenie kogos,ciekawe ,czy ktos da kase na nawiazki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta LiD w Krakowie gotowy (prawie) do wyborów IP: *.crowley.pl 24.09.07, 22:17 ZAGŁOSUJE NA FILEMONOWICZA!Beton do pisania C.V.(Biedronka,Tesco) Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: Jakim cudem większość pisze bez logowania się? 27.09.07, 09:16 Tak się zastanawiam - jak to możliwe... może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś