peteen 02.11.07, 15:42 przez gorzałę? to było se spokojnie chlać do końca życia bez sensu... 43 letni lider i wokalista zespołu universe, mirek breguła, powiesił się dziś rano na klatce schodowej swojej kamienicy :c( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trooly Re: mirek, po co to? 02.11.07, 16:06 Powiało smutkiem, przykro mi: pl.youtube.com/watch?v=fYGKwUkYp6w Żegnaj Mirku. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: mirek, po co to? 02.11.07, 16:23 przecież jeszcze tyle Mirku , jeszcze tyle mogło być przed Tobą....jaki w tym sens.... gosia » Universe » Byle było Gdyby zgasły wszystkie gwiazdy Gdyby Księżyc nagle zgasł Czy chciałbyś jeszcze żyć? Czy odważyłbyś się jeszcze śnić? ...bo ja niebardzo. Gdy nadzieja jest już wszystkim Bo odchodzi ktoś, z kimś chciałbyś być Zostaje tylko ból Nieproszony, ale swój Więc masz go w sercu. ref.: I tylko czas, nasz król Może zesłać cud Za rok, czy dwa - kto wie Może wiele zmienić się Poczekam więc... ..by mi było lżej. Gdybym kochał, tylko kochał Może łatwiej bym zniósł co daje los Nie byłoby mi żal Gdybym twardy był jak stal... ... ale nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ispoloz Re: mirek, po co to? 02.11.07, 23:00 a taki pogodny klimat przypominajacy Crowded House, ktorego perkusista i "wesolek" Paul Hester powiesil sie pare lat temu, w parku... depresja wybiera Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 Re: mirek, po co to? 03.11.07, 07:34 Breguła walczył z rakiem krtani. I przegrał. Choroba kompletnie załamała go psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ispoloz Re: mirek, po co to? 03.11.07, 08:33 rak krtani to fatalna sprawa, umarl na to w cierpieniach kiwi wokalista Marc Hunter www.youtube.com/watch?v=B0-Bg78zrUE Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: mirek, po co to? 03.11.07, 17:37 henio56 napisał: > Breguła walczył z rakiem krtani. I przegrał. Choroba kompletnie > załamała go psychicznie. Z rakiem krtani przegrał też Jacek Kaczmarski... Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Koncert pamięci Mirka Breguły !!!! 08.02.08, 13:49 Koncert pamięci Mirka Breguły odbędzie się: 10.02 w Chorzowie (śląsk) 16.02 w Wyszkowie (woj. mazowieckie) szczegóły tutaj: www.universe.pl/koncerty.html Odpowiedz Link Zgłoś
bo-zu Re: mirek, po co to? 08.02.08, 14:49 Wszystkich sympatyków Universe, a wierzę, że w Krakowie jest ich sporo zapraszam na stronki: www.universe.pl - jak już będziecie to wpadnijcie również na forum zespołu, mamy grupę Małopolan - może dołączycie :) universe.muzzo.pl No i do radia Universe ss7.shoutzone.net:8118/listen.pls Lada dzień pojawi się nowa płyta zespołu. Jeżeli cenicie sobie autentyczność w tekstach i muzyce - polecam wszystkie płytki Universe - z pewnością znajdziecie coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś