Gość: ALA IP: 87.192.231.* 08.11.07, 16:11 Czy jest ktos kto kupil blizniaka na tym osiedlu? Czy moze ktos sie interesowal ta inwestycja? Szukam opinii na temat tej lokalizacji? Ala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vv Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.ghnet.pl 08.11.07, 21:39 Myślałem o kupnie ale trochę małe te pokoiki. Brak garażu... Wolę się budować - mam działkę w okolicach Wieliczki i nie chcę przepłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: LUSINA-Bud-Mar IP: 87.192.231.* 09.11.07, 10:39 Nie wiem czy mowimy o tym samym bo tam wszystkie domki maja garaze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 13:41 Ja jestem nabywcą - mam nadzieje że szczęśliwym. Dla mnie to idealne miejsce i szybki dojazd do centrum - na Rynek Podgórski bo tu pracuję. Spory teren i jeżeli wykonają to tak jak zamierzają wykonać to według mnie będzie super. Ale zobaczymy, czas pokaże. udało mi się też przerobić troche pokoje na I piętrze bo faktycznie były małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: LUSINA-Bud-Mar IP: 87.192.231.* 09.11.07, 14:17 Fajnie ze znalazlam kogos ja tez zalatwiam dokumenty, powiedz czy umowa Cie nie przestraszyla i zapisy w hipotece? Ja tez zrobilam duzo zmian? Ktory domek wybrales jesli mozna spytac? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 15:41 byłem i oglądałem te domki, porównując jak to ładnie wygląda na papierze i prospekcie które dostałem na targach z realiami to "pokoje małe" to mało powiedziane raczej malusieńkie i te schody (bieganie po nich nie sprawi nikomu przyjemności). Garaże są w każdym domu można tez jak sie uprze ktoś drugie auto zaparkować przed nim ale wjedź dużym autem (i nie mówię tu o wanie autem )i spróbuj wysiąść z niego w nim-powodzenia.Stylizacja domu ładna ale rozkład pomieszczeń fatalny -mały wieżowiec. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oeksia Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.crowley.pl 28.12.07, 16:40 Ja kupuje w Opatkowicach - Krakow od Art Development 10 min do centrum, i niedrogo - prowonujac do innych cen za 625 tys mam 140 metrow z garazem, miejscem postojowym i ogrodkiem i w Krakowie i tylko 8 blizniakow co uwazam za super!! sa juz gotowe za pare tygodni zaczynam z plytkami i malowaniem :-))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domator Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.07, 21:59 > Ja kupuje w Opatkowicach - Krakow od Art Development 10 min do > centrum, i niedrogo - prowonujac do innych cen za 625 tys mam 140 > metrow z garazem, miejscem postojowym i ogrodkiem i w Krakowie Autostrada i linia kolejowa Ci nie przeszkadza? Bo zapewne dlatego była taka "okazyjna" cena. W dzień to może i nie być problem, ale w nocy nawet w większej odległości słychać ciągle wiu ... wiu ... wiu ... wiu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: LUSINA-Bud-Mar IP: 80.53.178.* 01.01.08, 22:16 Akurat tam może i będzie w niewielkim stopniu słychać pociąg ale nie sądzę że pociągi będą uciążliwe. Ja tam osobiście nie kupiłem bo małe działki ale są w podobnych cenach domy na obrzezach Krakowa i na pewno tańsze niż w lusinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.08, 14:39 witam, czy ktoś może wie co sie dzieje z budową tych domów bo od jakiegoś czasu tj od jesieni nic sie nie dzieje tam specjalnie. Budzi to moje obawy? Prosze o jakieś informacje. Czytałam na forum że jakieś problemy znowu są z inwestycja firmy na Lwowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: LUSINA-Bud-Mar IP: 87.192.231.* 10.01.08, 15:05 Ja tez sie przygladam tej inwestycji troche sie ruszylo jak bylam zobaczyc na budowie przed swietami to zaczeli kilka nowych domkow ale raczej sie nie spiesza. Mam nadzieje ze po swietach lepiej im pojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.08, 08:08 chyba porządki świąteczne robili, jak na wielkość osiedla o którym mówią wątpię czy to wykonają w terminie. Wątpię. Na szczęście już można kupować domy gotowe do wejścia albo na zaawansowanym etapie. Odpowiedz Link Zgłoś
amaama Re: LUSINA-Bud-Mar 02.01.08, 15:04 a ja już nie chcę bliźniaka (właśnie w podobnym jak te w Lusinie mieszkam), bo -słychać sąsiadów (mimo wszystko), -małe działki - jak siedzisz na tarasie, to słyszysz o czym rozmawiają sąsiedzi, -garaż z czasem zaczyna pełnić funkcję schowaka na wszystko (rowery, kosiarka, krzesła tarasowe, łopaty itp.) a na pewno nie ma w nim miejsca na samoschód -no i te trzy kondygnacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rouke Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:28 Witam, Zapraszam na forum dyskusyjne dotyczące inwestycji "Rodzinne Wzgórze" w Lusinie oraz firmy Bud-mar Investment www.lusina.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwagazlodziej Re: LUSINA-Bud-Mar IP: *.fbx.proxad.net 31.08.08, 19:07 UWAGA !!!!! Starona internetowa www.lusina.fora.pl jest stworzona przez BUD MAR INVESTMENT i ich pracownikow. To pracownicy , ktory opisuja same dobre strony tej firmy i ich investycji. Odpowiedz Link Zgłoś