hyrek 18.08.03, 09:35 Witam, Wróciłem z wakacji Pewnie dla niektórych to smutna wiadomość no ale cóż za rak znowu znikne na 3 tygodnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hyrek Re: Wróciłem 18.08.03, 23:18 Gość portalu: mouset napisał(a): > A gdzie byłeś? Tak w dużym skrócie Lebork - Łeba - Kołobrzeg - Słupsk - Wejcherowo - Gdynia - Gdańsk - Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Wróciłem IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 19.08.03, 11:57 jaka sytuacja na trasie Słupsk - Ustka? Oblężone "10" i Dana Travel? Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Wróciłem 19.08.03, 12:32 Gość portalu: mouset napisał(a): > jaka sytuacja na trasie Słupsk - Ustka? Oblężone "10" i Dana Travel? Hyhyhy Pewnie że tak W sumie to tam jeszcze jeździ 4 przewoźników Dana, PKS Słupsk, MPK Słupsk i jeszcze jedna jakaś firma która mi umkła z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Wróciłem IP: *.ghnet.pl 19.08.03, 20:23 Ta która Ci umknęła stosuje busiarskie praktyki podjeżdżając tuż przed 10 lub Daną, a komunikaty w neosiach Dany są boleśnie prawdziwe: W naszych autobusach nie maulg, gdyz ich koszty poniesliby pozostali pasażerowie Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Wróciłem 20.08.03, 11:37 Gość portalu: mouset napisał(a): > Ta która Ci umknęła stosuje busiarskie praktyki podjeżdżając tuż przed 10 lub > Daną, a komunikaty w neosiach Dany są boleśnie prawdziwe: W naszych autobusach > nie maulg, gdyz ich koszty poniesliby pozostali pasażerowie No ta czwarta firma to RAMI Bus sp. z o. o. w Słupsku :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Wróciłem IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.08.03, 11:45 Aaaa cos miswita, ale tabor z tego co pamiętam niezbyt porywający Odpowiedz Link Zgłoś
hyrek Re: Wróciłem 20.08.03, 12:06 Gość portalu: mouset napisał(a): > Aaaa cos miswita, ale tabor z tego co pamiętam niezbyt porywający No trudno nazwać tabor z demobilu z Niemiec czymś porywającym. Miałem przyjemność jechać tym czymś. Ledwo sie to kupy trzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Wróciłem IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 20.08.03, 12:38 Na szczęscie do Rowów i poddabia jest poczciwy PKS , a i tłok w nim jak i na plaży mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś