Gość: Piter IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 25.08.03, 15:15 Od wczoraj nie nazywa sie juz Krakchemia ale Alma. Taki wielki napis zawisl nad wejsciem od Pilotow-ciekawe czy bedzie taniej??? szczerze mowiac przyzwyczailem sie do starej nazwy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Krakchemia zmienila wlsciciela 25.08.03, 15:17 Szkoda, że nie ALMA MATER;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Krakchemia zmienila wlsciciela IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 25.08.03, 15:19 hehehe :P Odpowiedz Link Zgłoś
pete79 Re: Krakchemia zmienila (tylko) nazwę 25.08.03, 15:19 Krakchemia nie zmieniła właściciela, a jedynie nazwę... związane jest to z tym, że otwiera kolejne sklepy poza Krakowem. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Krakchemia zmienila (tylko) nazwę 25.08.03, 16:40 pete79 napisał: > > Krakchemia nie zmieniła właściciela, a jedynie nazwę... związane jest to z tym, > > że otwiera kolejne sklepy poza Krakowem. Kiedyś mieli market w Nowym Sączu pod starą nazwą, teraz chyba ktoś go przejął :) A zresztą, i tak tam nigdy nie kupowałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete79 Re: Krakchemia zmienila (tylko) nazwę IP: *.net.autocom.pl 25.08.03, 17:05 Mają 4 duże sklepy w Krakowie, jeden w Tarnowie, ale już za rok otwierają następny w Nowym Targu a później w Dębicy >A zresztą, i tak tam nigdy nie kupowałem :D Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek nowa nazwa, firma stara, ogólnie drogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.03, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: nowa nazwa, firma stara, ogólnie drogo 25.08.03, 17:03 Jak by sie nie nazywali, to i tak bede tam kupowal, bo po prostu mam tam najblizej - mieszkam zaraz za ogrodzeniem ;) To dla mnie ich najwiekszy atut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: nowa nazwa, firma stara, ogólnie drogo IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 25.08.03, 17:29 Ja tez mam blisko no jakies 200 metrow:)) do tego jest tam wszystko(art spozywcze)-w przeciwienstwie do Geanta.No i Sophia po 6,99 od 3lat ta sama cena Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: nowa nazwa, firma stara, ogólnie drogo 26.08.03, 10:51 Piter, widze nawet po Twoim IP, ze w tej samej sieci jestesmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Kraksystem :P IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 26.08.03, 17:01 Hmmmmmmmm Jakby niepatrzec to Krzysiek rozszerzyl dzialanosc. Ja z ulicy ktora przecina sie z Wieniawskiego jasminowa i Dobra:)a Ty?? Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Kraksystem :P 27.08.03, 15:23 Z Boh. Wietnamu (pomiedzy St. ze Skalbmierza i Mlynska). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Kraksystem :P IP: *.kraksystem.pl / 192.168.5.* 27.08.03, 16:24 chodzilem tam kiedys na korki z angielskiego :P do 1szego bloku za parkietlandem.Znasz Adisa??Odbierasz kablem czy droga radiowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Kraksystem :P 27.08.03, 17:35 Hm, mieszkam tam dopiero od 5 lat, wiec nie znam (chyba ze z widzenia?) ;) A mieszkanie mam po kobiecie, ktora angielskiego uczyla wlasnie, moze to ta? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Kraksystem :P IP: *.kraksystem.pl 02.09.03, 10:30 Czyzby nazwyala sie Chwalek albo Malek czy cos takiego?? Mieszkanie z Widokiem na ALME?? Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: Kraksystem :P 02.09.03, 13:59 Dokladnie, Chwalek :)) Ale coz, lajf is lajf, rodzina sie powiekszyla i musiala kupic wieksze mieszkanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatica Re: Krakchemia zmienila wlsciciela IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 21:07 szkoda... mam miłe wspomnienia z tą nazwą... i generalnie tylko tam robię zakupy... trzeba będzie się przyzwyczaić... mam tylko nadzieję, że poza nazwą nic więcej się nie zmieni :-) L. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Krakchemia zmienila wlsciciela IP: 80.48.20.* 01.09.03, 21:51 ja lubie Krakchemie za bardzo dobrze zaopatrzone stoisko z butami :))) bardzo duży wybór porządnych polskich marek i ciuszki dla dzieci też fajne :)) poza tym mozna tam kupic suszone pomidory moczone w oliwie - polecam smakoszom kuchni srodziemnomorskiej :))) pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Krakchemia zmienila wlsciciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 01:36 Gość portalu: JK napisał(a): > ja lubie Krakchemie za bardzo dobrze zaopatrzone stoisko z butami :))) > bardzo duży wybór porządnych polskich marek > i ciuszki dla dzieci też fajne :)) > A jakie to są te "polskie marki" jeśli możesz wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Krakchemia zmienila wlsciciela 02.09.03, 08:55 Gość portalu: JK napisał(a): > ja lubie Krakchemie za bardzo dobrze zaopatrzone stoisko z butami :))) > bardzo duży wybór porządnych polskich marek > i ciuszki dla dzieci też fajne :)) > Niestety wygląda na to, ze to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter ALMA IP: *.kraksystem.pl 02.09.03, 10:29 Z nowosci w ALMIE: uruchomili kase ekspresowa-tylko dla koszykow, wiec stoi tam ok 20 osob. Sprzedaz koeranskich trampek w super niksiej cenie wywolala ogromne zamieszanie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: ALMA IP: *.kraksystem.pl 02.09.03, 10:33 Jeszcze do tego doszla kampania na bilboardach z tesketm:znana firma nowa jakosc-czy cos w tym rodzaju. No i kasjerki jakies milsze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
otreb Re: ALMA 02.09.03, 14:06 Tak na marginesie, przy powszechnym imporcie z Ameryki roznych durnych zwyczajow, super- i hipermarkety moglyby wprowadzic za kasami osoby (emeryci, studenci itp.), ktore pakowalyby zakupy do workow albo, jeszcze lepiej, papierowych toreb. Nie kazdy moze przyjsc na zakupy z "osoba towarzyszaca". No, ale to juz dodatkowe koszty, wiec nie spodziewam sie w najblizszym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Krakchemia zmienila wlsciciela IP: *.law.uj.edu.pl 02.09.03, 14:02 Gość portalu: Piter napisał(a): > Od wczoraj nie nazywa sie juz Krakchemia ale Alma. Taki wielki napis zawisl > nad wejsciem od Pilotow-ciekawe czy bedzie taniej??? szczerze mowiac > przyzwyczailem sie do starej nazwy... Nie odróżniasz zmiany nazwy od zmiany właściciela? Odpowiedz Link Zgłoś