Gość: akodo IP: *.chello.pl 06.03.08, 22:26 To ja chcę kupić :) Gdzie mam się zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr ale polityka IP: *.autocom.pl 07.03.08, 08:00 sprzedają za 10 % wartości, potem żalą sie że miasto nie ma mieszkań dla potrzebujących i budują za 100% wartości. Potem sprzedają za 10% i buduja za 100% i tak w kółko. Zyskuje: 1. firma co buduje - ma zajęcie. 2. mieszkający który "po znajomości" dostał mieszkanie za 10% A reszta? A reszta to frajerzy którzy biorą kredyty na 30 lat na mieszkania. I jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Debile. Cieszą się, że nie zarobią... Sądzili się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 12:19 o to, żeby mniej zarobić. Jawne działanie na nie swoją korzyść. Słów brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
pensionistka Mieszkania jednak za 10 procent wartości 07.03.08, 08:53 Nowym wlascicielom nalezy uswiadomic, ze bedä uczestniczyli, solidarnie w planach i kosztach remontu kamienicy. Przeciez taka zasada obowiäzuje tez, wlascicieli mieszkan spöldzielczych! I w tym momencie, nie ma czego im zazdroscic! Tak röwniez jest w Austrii. Wlasciciel kamienicy nie ma zadnych zmartwien, bierze kredyty, robi remonty, a wlasciciele mieszkan splacajä. Kazdy rozsädny, kupujäcy mieszkanie w starej kamienicy, najpierw stawia pytania: jakie i kiedy przewidywane sä remonty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Mieszkania jednak za 10 procent wartości IP: *.autocom.pl 07.03.08, 09:16 właścicielom nic nie trzeba uświadamiać. Wystarczy że sprzedadzą mieszkania za 100% wartości. Podkreślam WARTOŚCI. Czy jeśli kamienica była do remontu to jej wartość zawsze jest niższa a na dodatek jest ona przerwana za 10% wartości. Czyste pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Mieszkania jednak za 10 procent wartości IP: 149.156.61.* 07.03.08, 10:13 Jak wyglada gospodarka mieszkaniami w Krakowie - powinna sie tym zainteresować Gazeta. Wyslijcie tam swoich redaktorów pokój 213 tam są dwie Panie, które idealnie wiedzą komu trzeba mieszkanie, kto z jakim załącznikiem przyjdzie. moja matka w 2006 roku dostała po wyroku eksmisyjnym pozytywna opinię od RM że jeszakwalifikowana na liste w 2006 roku w lipcu Pan Majchrowski podpisał listę dla lokatporów, którym należało sie mieszkanie z tytułu eksmisji i innych powodów. Była 46 na liście i wyobraźcie sobie, że do dzisiaj panie z pokoju 212 i 213 nie pozwoliły na zamieszkanie starej 80 letniej kobiecie w warunkach ludzkich. One to decydują razem z P. Siatka kto z jaklim załącznikem i kiedy dostanie mieszkanie - listą można sobie ...podetrzeć. takie jest nasze miasto. A komu sprzedaja te mieszkania?..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Mieszkania jednak za 10 procent wartości IP: 195.205.147.* 07.03.08, 13:56 a czemu nie weźmiesz swojej matki do siebie, skoro mieszka w nieludzkich warunkach, dobra z ciebie córka. Odpowiedz Link Zgłoś